- 14 Aralık 2015
- 140
- 69
- 38
Cok sagol guzel dileklerin icin canim. Darisi ugrasan herkese.Canim ben yurtdisindayim esime bi arkadasi getirdi kendi ciftliklerinden. Netten arastirmistim egricayiri cok onermislerdi burda bulamasam onu siparis edecektim. Forumlarda da bulursun. Jel olani kullandim ben hergun sabah ac karnina kurdanla iki uc defa batirip yiyodum. Esime de yedirdim ben. Sende yedir esine hic zarari yokhadi gözün aydın canım.çok sevindim senin adına. darısı bize olsun.bu arı sütünden bende almak istiyorum.sen aktardan falan mı aldın ve ne şekilde kullanıyodun?
Canim ben yaptim ama sonu kimyasal gebelik oldu. Ama korkma hemen ondan iki ay sonrada normal hamile kaldim. Zarari yok bence deneyebilirsin ama boyle seylere hazirlikli ol. Cunku kullanip dusuk yasayan kimyasal gebelik yasayanda cokKizlar bende bu ay yumurta takibi catlatma ignesi ve presed jeli denemek istiom.bu sekilde hamile kalan oldu mu
Esimde hareketsizlik sorunu var canim ondn denemek istiom inşallah işe yararCanim ben yaptim ama sonu kimyasal gebelik oldu. Ama korkma hemen ondan iki ay sonrada normal hamile kaldim. Zarari yok bence deneyebilirsin ama boyle seylere hazirlikli ol. Cunku kullanip dusuk yasayan kimyasal gebelik yasayanda cok
Selam arkadaşlar dün adetım bitti ovülosyon testi almıştm yaptm ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek preseed alaçam ne zaman kullanmalıyım 1 senelik evliyim bi sıkntı yok bide bunu denemek istedim şimdiden cevap vereceklere teşekkürler
cevap yokmu ya
Cok sagol guzel dileklerin icin canim. Darisi ugrasan herkese.Canim ben yurtdisindayim esime bi arkadasi getirdi kendi ciftliklerinden. Netten arastirmistim egricayiri cok onermislerdi burda bulamasam onu siparis edecektim. Forumlarda da bulursun. Jel olani kullandim ben hergun sabah ac karnina kurdanla iki uc defa batirip yiyodum. Esime de yedirdim ben. Sende yedir esine hic zarari yok
canim guvenilir bir yerden aldiysan ve fiyati biraz pahaliysa korkma. yurtdisindayim yoksa ben benimkini gonderirdim size. burdan ilac gondermek yasak malesef kargoylaanladım canım. tavsiyene uyacağım.bu ay çok umutluyum.inşallah bu ay hamilelik haberimi herkese verebileceğim. preseede çok güveniyoum ama inşallah sahtesi falan değildir aldığım.
Cnm 30 günde bir adet oluorum ama bugünde yaptım ovülosyn testi yine silik daha önce erken yumurtladgmı doktor demiştigörünce
canim guvenilir bir yerden aldiysan ve fiyati biraz pahaliysa korkma. yurtdisindayim yoksa ben benimkini gonderirdim size. burdan ilac gondermek yasak malesef kargoyla
Anladim canim hasi insallah dogru urundur ve sende bebisine kavusursunaldığımın fiyatı 128 lira.ama bu sayfada aldığım siteden 2 kişinin daha aldığını okudum ve bunlardan biri sonunda bebeğine kavuşmuş. ona güvenerek biraz da aldım. yoksa e bay dan sipariş verecektim. ne kadar sürede geldiği önemli değil. birde ebay da fiyat bana buradan uygun geldi ve o yüzden doğru ürüne baktığımdan emin olamadım.eğer bu aldığımdan olumlu bir sonuç alamazsam ebaydan vereceğim sipariş.
Cnm 30 günde bir adet oluorum ama bugünde yaptım ovülosyn testi yine silik daha önce erken yumurtladgmı doktor demişti
Anladim canim hasi insallah dogru urundur ve sende bebisine kavusursun
canim yarar tabi ama esine arisutu icirebilirsin bi de keciboynuzu kuru oneriyorlar spermleri hareketlendiriyor ve sayiyi artiriyormus.Esimde hareketsizlik sorunu var canim ondn denemek istiom inşallah işe yarar
Denedim canim onlari da işe yaramadicanim yarar tabi ama esine arisutu icirebilirsin bi de keciboynuzu kuru oneriyorlar spermleri hareketlendiriyor ve sayiyi artiriyormus.
bende almak istiyorum benimde 1 yıldır olmuyor 2 ay once yumurtalıklarımda ölü yumurtalar var rahme ulaşmadan ölmüşler dedi doktor sımdı adetım bıtmek üzere yumurtlama donemimde kullanmam gerekiyor dımı ?Kizlar preseedi bende cok dusunerek tereddutle kullandim ama ilk kullanista hamile kaldim.Allah vesile etti belkide bunu.şükürler olsun 12 haftalik oldu bebis.sakincasi olduğunu dusunmuyorum denemekten bisey cikmaz.kafaniz rahat olsun ama hic bisey dusunmeyin.ben o ay aklima bile getirmedim memlekete gitmistik orada unuttum gitti preesed kullandigimi.donunce hamile olduğumu ogrendim..Allahim isteyen herkese nasip eder insallah
Canim bende 2 yillik evliyim 3 defa asilama denedik.pko var bende de. Cok zor bir surec asilama. Zorla yumurtalarim olustu ve hic biri tutmadi icmedigim ilac yapilmayan igne kalmadi diyebilirim. Son asilama da tutmayinca kendimi toplamaya karar verdim bol spor yaptim evde ovulasyon testi aldim yaptim sogan kuru yaptim ari sutu ictim 2 gunde bir avagado tukettim preseedi de yumurtlama gunumu yakaladim ve sadece o gece kullandim. Gelelim sonuca ;KIMYASAL GEBELIK OLDUM. Tabiki yilmadim sogan kurune devam ettim ari sutune de. Sporu falan biraktim ama bu arada tatile gittik esimle. 14 gun once yumurtladigimi farkettim ve yine degerlendirdik. Persembe gunu test yaptim pozitif cikti hic inanmadim.cunku martta kimyasal gebelik yasadim sevincim kursagimda kaldi yine ole olsun istemedim. Cuma yine pozitif cikti dayanamadim ve kan testi yaptirdim. Saaat 10 gibi sonucu alacagim bugun.gece meraktan uyuyamadim inan. Sende ilaclari birak bence en onemlisi kafayi toplamak ve dogal yollari denemek. Sonucum ciksin onuda paylasacagim sizlerle lutfen dua edin bana