Preseed kullananlar

Kizlar ben gecen sene kullanmistim ilk kullanimda hamile kaldim sagliksiz oldu 3 bucuk aylikti sollandirdik 4 ay sonra bi kere kullandim kiremi olmadi sonra 3 kere tup bebek yaptirdim tutmadi simdi yine o kiremi kullanmak istiyorum o kremden 5 tup duruyo 5 ay once kullanmistim en son acaba yine kullansammi bozulmusmudur yenisinimi aliyim

hadi gözün aydın canım.çok sevindim senin adına. darısı bize olsun.bu arı sütünden bende almak istiyorum.sen aktardan falan mı aldın ve ne şekilde kullanıyodun?
Cok sagol guzel dileklerin icin canim. Darisi ugrasan herkese.Canim ben yurtdisindayim esime bi arkadasi getirdi kendi ciftliklerinden. Netten arastirmistim egricayiri cok onermislerdi burda bulamasam onu siparis edecektim. Forumlarda da bulursun. Jel olani kullandim ben hergun sabah ac karnina kurdanla iki uc defa batirip yiyodum. Esime de yedirdim ben. Sende yedir esine hic zarari yok

Kizlar bende bu ay yumurta takibi catlatma ignesi ve presed jeli denemek istiom.bu sekilde hamile kalan oldu mu

Kizlar bende bu ay yumurta takibi catlatma ignesi ve presed jeli denemek istiom.bu sekilde hamile kalan oldu mu
Canim ben yaptim ama sonu kimyasal gebelik oldu. Ama korkma hemen ondan iki ay sonrada normal hamile kaldim. Zarari yok bence deneyebilirsin ama boyle seylere hazirlikli ol. Cunku kullanip dusuk yasayan kimyasal gebelik yasayanda cok

Selam arkadaşlar dün adetım bitti ovülosyon testi almıştm yaptm ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek preseed alaçam ne zaman kullanmalıyım 1 senelik evliyim bi sıkntı yok bide bunu denemek istedim şimdiden cevap vereceklere teşekkürler

Canim kaç günde bir adet oluyorsunuz? Ovulasyon testinde çift çizgi görünce yumurtanın çatlatacak demektir. Jelide o zaman kullanirsin. Ben öyleyapmistim.

anladım canım. tavsiyene uyacağım.bu ay çok umutluyum.inşallah bu ay hamilelik haberimi herkese verebileceğim. preseede çok güveniyoum ama inşallah sahtesi falan değildir aldığım.

anladım canım. tavsiyene uyacağım.bu ay çok umutluyum.inşallah bu ay hamilelik haberimi herkese verebileceğim. preseede çok güveniyoum ama inşallah sahtesi falan değildir aldığım.
canim guvenilir bir yerden aldiysan ve fiyati biraz pahaliysa korkma. yurtdisindayim yoksa ben benimkini gonderirdim size. burdan ilac gondermek yasak malesef kargoyla

canim guvenilir bir yerden aldiysan ve fiyati biraz pahaliysa korkma. yurtdisindayim yoksa ben benimkini gonderirdim size. burdan ilac gondermek yasak malesef kargoyla

aldığımın fiyatı 128 lira.ama bu sayfada aldığım siteden 2 kişinin daha aldığını okudum ve bunlardan biri sonunda bebeğine kavuşmuş. ona güvenerek biraz da aldım. yoksa e bay dan sipariş verecektim. ne kadar sürede geldiği önemli değil. birde ebay da fiyat bana buradan uygun geldi ve o yüzden doğru ürüne baktığımdan emin olamadım.eğer bu aldığımdan olumlu bir sonuç alamazsam ebaydan vereceğim sipariş.

Anladim canim hasi insallah dogru urundur ve sende bebisine kavusursun

Canim sen hergun ayni saatte ayni düzende yapmaya devam et.
Mesela, öğlen 13'te en son sivini tuket. 14'te wc'ye git. Saat 17'e kadar hic sivi almadan ve wc'ye gitmeden 17'de ovulasyon testini yap. Tabi saatlerini kendine gore ayarla. Çizgi koyulasmaya başlayınca 2 günde bir kullanmaya baslarsin. Çift çizgi olunca ve koyulasip siliklesince catlamis demektir.
Cnm 30 günde bir adet oluorum ama bugünde yaptım ovülosyn testi yine silik daha önce erken yumurtladgmı doktor demişti

bende almak istiyorum benimde 1 yıldır olmuyor 2 ay once yumurtalıklarımda ölü yumurtalar var rahme ulaşmadan ölmüşler dedi doktor sımdı adetım bıtmek üzere yumurtlama donemimde kullanmam gerekiyor dımı ?

Canim cok sevindim.. Sogan kurune mi bagliyorsun pekiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…