- 7 Nisan 2016
- 613
- 993
- 42
bi de bu jeli kullanıp hamileliği sağlıklı bir şekilde ilerleyen varmı açıkçası bazı yorumları okuyunca korktum hamile kalıp sonra düşüğe sebep olabiliyormuş lütfen hamileliği sağlıklı bir şekilde ilerleyenler yazabilirmiinanmak istiyorum çünkü
çok saol Can'ım benim içimi umutla doldurdunBen varımilk gebeligim düşük sonuçlandı preseed kullanmadan olmuştu.
Ondan 6 ay sonra ilk preseed denememde hamile kaldım bin sukur oglum 5 yaşında simdi
2.bebeğe bikaç aydır karar verdik 2.ay preseed denemem negatif ama devam edicem spam hareket sıkıntımız vardı 5 yıl önce ama bebeğim oldu bin sukur
Düşük konusuna gelince eğer bebek sagliksizsa düşüyor ,doga güçsüz olanı var etmiyo
Ben hiç kaybetmedim umudumu biz elimizden geleni yapalım rahat olalım hayirlisiysa olsun insallah
2 ci deneme preesed yine olumsuz o kadar yoruldum ki kızlar gece kabus sabah regl hava kapalı iş şuanda kalabalık ve ben berbat kötüyüm mutsuzum
canım ikiside aynı koyulukta çıktıysa yumoş çatlayacak demek. tekrar silikleşince çatlamış demek. yani dün ve bugün ilişki olsun.Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum. İçinizde ovulasyon testinin dilinden anlayan var mı ? Bu ay ilk defa ovulasyon testi be preseed kullanamaya başladım. Adet bitiminden 7 gün sonra testte hemen hemen aynı koyulukta çıktı çizgiler. Önceki günlerde biri silik oluyodu. Sonraki günlerde yine silikleşti 2. Çizgi. Dün adet bitiminden sonraki 13. Günümdü ve dün ikisi de aynı koyulukta oldu. Bugün dün yaptığım saatte yapamadım daha geç yapabildim testi ve bugünkü silik çıktı. Sizce bu ne anlama geliyo. 2 kere yumurtlamış olabilir miyim ? Bu testlerin dilinden anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
canım ikiside aynı koyulukta çıktıysa yumoş çatlayacak demek. tekrar silikleşince çatlamış demek. yani dün ve bugün ilişki olsun.
canım ikiside aynı koyulukta çıktıysa yumoş çatlayacak demek. tekrar silikleşince çatlamış demek. yani dün ve bugün ilişki olsun.
teşekkür ederim canım cevap için. ama ilişki maalesef olamıyor çünkü eşim iş dolayısıyla 25 mayısta şehir dışına çıktı ve ne olur ne olmaz diye en son ilişki o zaman oldu. spermlerin 48 saat yaşamasını ve işe yaramasını umut ediyorum artık anlayacağın.
bu arada aklıma şimdi geldi.benim testlerde 1 hafta arayla 2 kez koyulaşma oldu bu durum da benim yumoşlar iki kez mi çatlamış oluyorlar ? bu konuda bir fikrin var mı acaba ? :)
Canim koyuluklarin ikisinde eşit yada t'nin daha belirgin olmadi lazim. Hergun ayni saatte ve sivil tüketiminedikkat edilerek yapilmasi lazim. Yoksa yaniltici olabilir.
rica ederim canımm1 hafta öncekinden o kadar emin değilim ama dünkü 2 çizgi de aynı koyuluktaydı. bugün hala koyu ama silikleşmeye başlamış. dediğin gibi idrar durumuna falan dikkat ediyorum ve aynı saatte yapıyordum ama bugün hastane işlerim vardı ve o yüzden testin üstünde yazan saatlerden diğerine uydum da yaptım. ama yarın tekrar yapacağım bakalım ne olacak. benimle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim tekrar.
gitti gidiyordan canımCan'ım merhaba. Bende bu ay ilk kez preseed kullandım. Sıkma canını vardır herşeyde bir hayır. Bende ilaç tedavisi kimyasal gebelik aşılama derken tedavilere birkaç ay ara verip preseed kullanmaya karar verdim. Bakalım sonuç ne olacak. Bu arada sen jeli nereden aldın?
Sagol canim. Ben de simdi sana ne diyecegimi bilemedim.Az once tup bebekle ilgili bir baslikta yazdim.Demek ki dogsaydi ya sagliksiz ya hayirsiz olacakti.belki Rabbim seni buyuk sıkıntılardan korudu,ve onun yerine daha saglikli ve hayirli bir evlatla mutlu edecek insallah..Ben sehir olarak nerede oldugumu soylersem nerede yaptigim anlasilir ve kimligim de ortaya cikar hemen.herkesten sakladigimiz icin soyleyemeyecgim :) ama bizim sehirde sadece bir tek tup bebek merkezi var.Ikinci denemeyi de orada yaptirdik.su an transferin sekizinci gunu.17 hazirani bekliyorum.Hepimizin hakkinda hayirlisi canim.Canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah. Bende bebeğimi kaybettim malesefTüp bebeği nerede yaptıracaksın?
Sagol canim benim,hakkimizda hayirlisi insallah.. 23 haftalik olmussun bile masallah... Insallah hersey yolundadir.Ay cnm üzüldüm başınız sagolsun mekanı cennet olsun cnm babanın. Çok sukur cnm mucize gibi geldi yavrum rabbim herkese nasip esin cnm inslahhh sizinde tutar cnm
Iyiyim cnm cok sukur herşey şimdilik iyi rabbim sizinde hakkinizda hayirlisini nasip etsin cnmSagol canim benim,hakkimizda hayirlisi insallah.. 23 haftalik olmussun bile masallah... Insallah hersey yolundadir.
bende kullanıyorum bunu gerçekten güzel bi program yumurta günleride tutuyor beklenen gunden once adet olmadığın sürece benim arkadaşımda bundan indirmişti ikinciyi istedi ve bununla yumurtlama takibi yapip sistemin gösterdiği günlerde ilişkide bulundu ve sonuc su anda 16 haftalık hamile ilk ayda başardı bende iki senedir var ama bişeye yaramadi programdan dolayı degil tabi esimde sorun olduğu icin malesef tutmuyormerhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah. hep ıkı gunde bır ilişki oluyordu ama olmayınca her gun denemeye başladım bu ay zor oldu ama işte umut...