Sogan kurunu kullaninca cok akintim cok oldu. Sanirim o rahmimi temizledi. Ari sutu de insulin direncimi duzeltti bende o sorun vardi cunku. Spor kafami toplamama ve yuruyus agirlikli calistigim icinde rahmin guclenmesini sagladi bence. Preseed e gelince onun sayesinde hamile kaldim ama kimyasal oldu. Onunda guzel yani vucudum hamile olabiliyomus bana bunu gosterdi :)yani bence hepsinin ayri faydasi olduCanim cok sevindim.. Sogan kurune mi bagliyorsun pekiii?
Sogan kurunu kullaninca cok akintim cok oldu. Sanirim o rahmimi temizledi. Ari sutu de insulin direncimi duzeltti bende o sorun vardi cunku. Spor kafami toplamama ve yuruyus agirlikli calistigim icinde rahmin guclenmesini sagladi bence. Preseed e gelince onun sayesinde hamile kaldim ama kimyasal oldu. Onunda guzel yani vucudum hamile olabiliyomus bana bunu gosterdi :)yani bence hepsinin ayri faydasi oldu
amin canim insallah su geceler yuzu suyu hurmetineCok guzel tanimlamissin :)) darisi bizlere insallaaahh
Bende bu ay ilk defa preseed kullandım adete 4 yada 5 gün var bu gün test yaptım böyle çıktı. Ama 2 saat sonra tekrar yaptım onda negatif çıktı anlamadım Eki Görüntüle 1836278 Eki Görüntüle 1836278
Ay cnm üzüldüm başınız sagolsun mekanı cennet olsun cnm babanın. Çok sukur cnm mucize gibi geldi yavrum rabbim herkese nasip esin cnm inslahhh sizinde tutar cnmgrpaysgl Canım ya aylardır giremiyorum internete.Babam vefat etti,onun hastalık süreci vefatı derken her türlü çalışmayı ve hatta resmen hayatı durdurduk. Biraz fırsat buldum, bir bakayım neler olup bitiyor dedim. Ve şu an 20 haftalık olduğunu görünce şok oldum ve acayip sevindim.Çok şükür Rabbim emeklerinizin karşılığını verdi.Allah'ım sağlıkla kucağınıza aldırsın,hayırlı ömürlü olsun inşallah.
Biz de bu ay tüpe başlayacağız yeniden inşallah. Hep hayırlısı diyorduk, yine hayırlısı...
Canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah. Bende bebeğimi kaybettim malesefgrpaysgl Canım ya aylardır giremiyorum internete.Babam vefat etti,onun hastalık süreci vefatı derken her türlü çalışmayı ve hatta resmen hayatı durdurduk. Biraz fırsat buldum, bir bakayım neler olup bitiyor dedim. Ve şu an 20 haftalık olduğunu görünce şok oldum ve acayip sevindim.Çok şükür Rabbim emeklerinizin karşılığını verdi.Allah'ım sağlıkla kucağınıza aldırsın,hayırlı ömürlü olsun inşallah.
Biz de bu ay tüpe başlayacağız yeniden inşallah. Hep hayırlısı diyorduk, yine hayırlısı...
Bunda var cizgi
Belki sonrakinde yeterince idrar birikmediyse çıkmamıştır
En sağlıklı sonuç için yarın sabah bi tane daha yap insallah gelmiştir bebegin
Yaptım canım sonuç negatif
İyi akşamlar kızlar size bir şey sormak istiyorum. Pre seed i kullanırken hani dereceleri var ya sırıngasında onu kaça kadar dolduruyorsunuz. 3e kadar diye biliyorum ama farklı kullananları da duydum sizlerden fikir almak istedim.
Aynen 3hem çok ıslak oluyor hemde jel cabuk bitiyorBen 3 e kadar dolduruyorum ama öyle de çok ıslak oluyo
2 de olabilir diye düşünüyorum ama şimdiye kadar hep 3 denedim
Belki bu ay 2 denerim
Botanikecza sitesindenselam arkadaşlar preseed i nerden aldığınızı bana özelden yazarmısnız
teşekkür ederimm :)Botanikecza sitesinden