Preseed kullananlar

prseed 2 ci denemem bat a 26 günde bir olduğu için 4 gün var son 3 gündür sürekli olarak baş dönmesi yaşıyorum onun dışında tüm belritiler var ama o belirtiler her ay olduğu için önemsemiyorum ama bu baş dönmesi gebelikse bu kadar erken olabilir mi yoksa dah büyük bir ihtimal olan 20 lik diş iltihabı oluşmuş antibiyotik kullandım dün bitti salı çekim var onun etkisi mi bilemedim bu ay hiç bi beklentim yoktu koyvermiştim ama şimdi yine bi kurt düştü içimee

Canim cok sevindim.. Sogan kurune mi bagliyorsun pekiii?
Sogan kurunu kullaninca cok akintim cok oldu. Sanirim o rahmimi temizledi. Ari sutu de insulin direncimi duzeltti bende o sorun vardi cunku. Spor kafami toplamama ve yuruyus agirlikli calistigim icinde rahmin guclenmesini sagladi bence. Preseed e gelince onun sayesinde hamile kaldim ama kimyasal oldu. Onunda guzel yani vucudum hamile olabiliyomus bana bunu gosterdi :)yani bence hepsinin ayri faydasi oldu

Cok guzel tanimlamissin :)) darisi bizlere insallaaahh

Evet kizlar 2.ayki pressed denemelerimiz de sonuç vermedi tam günümde regl geldi
Halbuki ilk bebeğim de hemen ilk ay gelmisti
Kutu bitene kadar devam sanırım 2 ay daha idare edecek kadar var
Güzel güzel haberler alıp vermek nasip olsun insallah

grpaysgl Canım ya aylardır giremiyorum internete.Babam vefat etti,onun hastalık süreci vefatı derken her türlü çalışmayı ve hatta resmen hayatı durdurduk. Biraz fırsat buldum, bir bakayım neler olup bitiyor dedim. Ve şu an 20 haftalık olduğunu görünce şok oldum ve acayip sevindim.Çok şükür Rabbim emeklerinizin karşılığını verdi.Allah'ım sağlıkla kucağınıza aldırsın,hayırlı ömürlü olsun inşallah.
Biz de bu ay tüpe başlayacağız yeniden inşallah. Hep hayırlısı diyorduk, yine hayırlısı...

Bende bu ay ilk defa preseed kullandım adete 4 yada 5 gün var bu gün test yaptım böyle çıktı. Ama 2 saat sonra tekrar yaptım onda negatif çıktı anlamadım

Ay cnm üzüldüm başınız sagolsun mekanı cennet olsun cnm babanın. Çok sukur cnm mucize gibi geldi yavrum rabbim herkese nasip esin cnm inslahhh sizinde tutar cnm

2 ci deneme preesed yine olumsuz o kadar yoruldum ki kızlar gece kabus sabah regl hava kapalı iş şuanda kalabalık ve ben berbat kötüyüm mutsuzum

Canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah. Bende bebeğimi kaybettim malesef Tüp bebeği nerede yaptıracaksın?

İyi akşamlar kızlar size bir şey sormak istiyorum. Pre seed i kullanırken hani dereceleri var ya sırıngasında onu kaça kadar dolduruyorsunuz. 3e kadar diye biliyorum ama farklı kullananları da duydum sizlerden fikir almak istedim.

Ben 3 e kadar dolduruyorum ama öyle de çok ıslak oluyo
2 de olabilir diye düşünüyorum ama şimdiye kadar hep 3 denedim
Belki bu ay 2 denerim

Ben 3 e kadar dolduruyorum ama öyle de çok ıslak oluyo
2 de olabilir diye düşünüyorum ama şimdiye kadar hep 3 denedim
Belki bu ay 2 denerim
Aynen 3hem çok ıslak oluyor hemde jel cabuk bitiyor bende bu ay yeniden alıp 2de kullanayım diyorum.

bi de bu jeli kullanıp hamileliği sağlıklı bir şekilde ilerleyen varmı açıkçası bazı yorumları okuyunca korktum hamile kalıp sonra düşüğe sebep olabiliyormuş lütfen hamileliği sağlıklı bir şekilde ilerleyenler yazabilirmi inanmak istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…