Preseed kullananlar

Canim bende 2 yillik evliyim 3 defa asilama denedik.pko var bende de. Cok zor bir surec asilama. Zorla yumurtalarim olustu ve hic biri tutmadi icmedigim ilac yapilmayan igne kalmadi diyebilirim. Son asilama da tutmayinca kendimi toplamaya karar verdim bol spor yaptim evde ovulasyon testi aldim yaptim sogan kuru yaptim ari sutu ictim 2 gunde bir avagado tukettim preseedi de yumurtlama gunumu yakaladim ve sadece o gece kullandim. Gelelim sonuca ;KIMYASAL GEBELIK OLDUM. Tabiki yilmadim sogan kurune devam ettim ari sutune de. Sporu falan biraktim ama bu arada tatile gittik esimle. 14 gun once yumurtladigimi farkettim ve yine degerlendirdik. Persembe gunu test yaptim pozitif cikti hic inanmadim.cunku martta kimyasal gebelik yasadim sevincim kursagimda kaldi yine ole olsun istemedim. Cuma yine pozitif cikti dayanamadim ve kan testi yaptirdim. Saaat 10 gibi sonucu alacagim bugun.gece meraktan uyuyamadim inan. Sende ilaclari birak bence en onemlisi kafayi toplamak ve dogal yollari denemek. Sonucum ciksin onuda paylasacagim sizlerle lutfen dua edin bana

canım cevap yeni yazabiliyorum. zaman ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. içimi o kadar rahatlattın ki. inan senin mesajını okuduktan sonra daha pozitif düşünmeye başladım. bu arada sonuç ne oldu. en son tahlil yaptırmıştın. hamilesindir inşallah. yazılanlara daha göz atma fırsatım olmadı. bu ay sayende bende kafamı toparladım galiba. preseed sipariş verdim ve ovulasyon test aldım. bakalım ne olacak ? bu arada sen arı sütü ve avokadoyu neden tüketiyordun.

Kizlar preseedi bende cok dusunerek tereddutle kullandim ama ilk kullanista hamile kaldim.Allah vesile etti belkide bunu.şükürler olsun 12 haftalik oldu bebis.sakincasi olduğunu dusunmuyorum denemekten bisey cikmaz.kafaniz rahat olsun ama hic bisey dusunmeyin.ben o ay aklima bile getirmedim memlekete gitmistik orada unuttum gitti preesed kullandigimi.donunce hamile olduğumu ogrendim..Allahim isteyen herkese nasip eder insallah :anneadayı:

Kizlar preseedi bende cok dusunerek tereddutle kullandim ama ilk kullanista hamile kaldim.Allah vesile etti belkide bunu.şükürler olsun 12 haftalik oldu bebis.sakincasi olduğunu dusunmuyorum denemekten bisey cikmaz.kafaniz rahat olsun ama hic bisey dusunmeyin.ben o ay aklima bile getirmedim memlekete gitmistik orada unuttum gitti preesed kullandigimi.donunce hamile olduğumu ogrendim..Allahim isteyen herkese nasip eder insallah :anneadayı:

merhaba canım. gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah en kısa zamanda.bende cuma günü preseed ve ovulasyon için test sipariş verdim.inşallah bu ay pozitifi görürüm.

merhaba canım. gözün aydın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah en kısa zamanda.bende cuma günü preseed ve ovulasyon için test sipariş verdim.inşallah bu ay pozitifi görürüm.
Kızlar doktora yazdıramıyormuyuz acaba yazmıyorsa fiyatı ne kadar ovülasyan testiyle birlikte

Tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşallah guzel haberler almak sevindirici

Kızlar doktora yazdıramıyormuyuz acaba yazmıyorsa fiyatı ne kadar ovülasyan testiyle birlikte
Devlet elzem ilaçları bile karsılamıyor artık bunu mu karsılayacak her ecz gidişimde fitil oluyorum
En basit sık kullanılan folikasitler..
Botanikecza sitesinden 145e aldım
Ovu da 30 tldi

Ben regl oldum ilk preseed denemesi olumsuz

Tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşallah guzel haberler almak sevindirici

Devlet elzem ilaçları bile karsılamıyor artık bunu mu karsılayacak her ecz gidişimde fitil oluyorum
En basit sık kullanılan folikasitler..
Botanikecza sitesinden 145e aldım
Ovu da 30 tldi

Ben regl oldum ilk preseed denemesi olumsuz
Off çok pahalı hepsi burada da öyle bi fiyattı galiba bi fayfası olmadı yani ovu testinde yumurta gelişimi ni gördünmü peki

Aden51 Aden51 yok canim hep silikti bir gun yapamadım onda koyuydu belki kaçırdım o da sevgili kv yuzunden sen sen ol bi yere gidersen testlerini yanına al

Aden51 Aden51 yok canim hep silikti bir gun yapamadım onda koyuydu belki kaçırdım o da sevgili kv yuzunden sen sen ol bi yere gidersen testlerini yanına al
Daha almadım canım arkadaşım alacak denesin olumlu olursa alırım oda 165 tl ye alacakmış denemediğimiz kalmıyor bebek için haberimiz olmadan bizde hamile kalırız inşallah rabbim hemizi sevindirsin hazinesinde çok

Daha almadım canım arkadaşım alacak denesin olumlu olursa alırım oda 165 tl ye alacakmış denemediğimiz kalmıyor bebek için haberimiz olmadan bizde hamile kalırız inşallah rabbim hemizi sevindirsin hazinesinde çok
Siteden alsın kapıda odeme var bir gunde geliyor hem daha uygun
Vesile olur inşallah

canım bunu doktor yazmaz.ben jeli cuma günü internetten sipariş verdim. 128 liraydı. ovulasyon testini de netten sipariş ettim.ucuzlardan aldım. 30 ovulasyon testi ve 10 gebelik testi 30 liraya aldım.yalnız alırsan ürünün son tüketim tarihine dikkat et canım.

canım bunu doktor yazmaz.ben jeli cuma günü internetten sipariş verdim. 128 liraydı. ovulasyon testini de netten sipariş ettim.ucuzlardan aldım. 30 ovulasyon testi ve 10 gebelik testi 30 liraya aldım.yalnız alırsan ürünün son tüketim tarihine dikkat et canım.
Hangi siteden aldın daha ucuzmuş

Hangi siteden aldın daha ucuzmuş

jeli burada bir arkadaşın botanik eczadan aldığını ve son tüketim tarihinin falan ileri bir tarihte olduğunu okumuştum ve yine buradan bir arkadaşın botanik eczadan alıp hamile kaldığını okudum. o yüzden oradan aldım.çünkü bu konuda sahte olduğunu son tüketim tarihlerinin falan geçtiğini okumuştum ve bu yüzden yurt dışından bile sipariş vermeyi düşünüyodum. cuma akşam sipariş verdim cumartesi hemen kargoya verildi.

arkadaşlar aranızda polen arı sütü ve balla yapılan kürle ilgili bilgisi olan var mı ? arı sütü falan kullanmayı düşünüyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Teşekkür ederim canım peki işe yaradımı inşallah hamişsindir

canım cevap yeni yazabiliyorum. zaman ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. içimi o kadar rahatlattın ki. inan senin mesajını okuduktan sonra daha pozitif düşünmeye başladım. bu arada sonuç ne oldu. en son tahlil yaptırmıştın. hamilesindir inşallah. yazılanlara daha göz atma fırsatım olmadı. bu ay sayende bende kafamı toparladım galiba. preseed sipariş verdim ve ovulasyon test aldım. bakalım ne olacak ? bu arada sen arı sütü ve avokadoyu neden tüketiyordun.
canim sonuc pozitif cok sukur. arisutu erkektte spermleri kadinda yumurtalari guclendiriyor canim avakado kadin rahmini guclendiriyor.

canim sonuc pozitif cok sukur. arisutu erkektte spermleri kadinda yumurtalari guclendiriyor canim avakado kadin rahmini guclendiriyor.

hadi gözün aydın canım.çok sevindim senin adına. darısı bize olsun.bu arı sütünden bende almak istiyorum.sen aktardan falan mı aldın ve ne şekilde kullanıyodun?

X