- 7 Nisan 2016
- 613
- 993
- 42
Kızlar dua edin bana yarın transfer var.... :)))
Merhaba canim ben kullandigimin 3.ayında hamile kaldım yanında bak coreknotu tarçın yaptım ben kurtulun problemim vardı.bebek olmasa bile işine yaradığını düşündüğüm için devam edecektim.Bence vesile oldu bu bana ayrıca tup bebek denemenin negatif olduktan sonra uygularım benim yüzüm güldü umarim sözlerinde tez zamanda yüzleri gulerkızlar merhaba ben 3 ay yumurtlama dönemlerımde presed jel kullandım malesef mutlu sona ulaşamadım.... bir- iki kullanımlık daha var . yeni doktorum kullanma dedi. bende bu ay kullanmadım.... klomen ve inofolic combi kullandım bu ay .... bat 5 mayıs beklemedeyim.... umarım size vesile olur.... birde arkadaşlar ben erken mi bıraktım acaba presed jeli kaç ay kullanmam gerekıyor....?
eşiniz kırmızı et yemesin, ballı ceviz yedirin sürekli, nohut yedirin, emodex (vitamin sabah akşam) kullansın, akşamları da 1 trental içebilir (sperm hızı için). kaan aydos hocayı biliyorsunuzdur sayfasını biraz kurcalayın. DNA hasarına bakıyor. varikosel yoksa bunları veriyor DNA hasarını azaltmak için spermdeki. tez zamanda gelir inşallah.Evet canm 1 tüp bebekte bide gecen ay 6 yıldır bekliorum ister istemez acıor içim doğru söylüosun kendi kendime adet olana kadar eziyet esiorum reamen doktor benim yumurtalarım tüplerim sağlı oldunu eşimimde haraketlilik sorunu oldunu söylüolar sayımızda normal sanırım saglıksız sperm tutuo hep oda yasayamıo
Kızlar yok mi hamile olaneşiniz kırmızı et yemesin, ballı ceviz yedirin sürekli, nohut yedirin, emodex (vitamin sabah akşam) kullansın, akşamları da 1 trental içebilir (sperm hızı için). kaan aydos hocayı biliyorsunuzdur sayfasını biraz kurcalayın. DNA hasarına bakıyor. varikosel yoksa bunları veriyor DNA hasarını azaltmak için spermdeki. tez zamanda gelir inşallah.
Tuttu mu bebegin insKızlar dua edin bana yarın transfer var.... :)))
Canim yarın test günüm. Transfer in 4. Gününden beri idrar testi yapıyorum pozitif ti. Lakin 2 gündür yapmadım. Bugün aynı testten 2 tane yaptım çizgi yokTuttu mu bebegin ins
Agnucaston hayıt hapı adet duzenlemek için.dra danısmadan kullanma derimmerhaba kızlar. ben aranızda yeniyim. 2 yıldır gebelik istiyorum ama olmuyor. bende pko var. 3 ay klomen tedavisi gördüm ve 2. ayında kimyasal gebelik oldu. bu 4. ayım ve bu ay aşılama yaptırdık ama dün adet oldum. canım çok sıkkın.artık gerçekten çok yoruldum. bir daha aşılama falan yaptırmak istemiyorum ve son çare olarak ya preseed kullanacağım ya da tüp bebek yaptıracağım.sizin yazdıklarınızı okurken gebeliğe yardımcı farklı ilaçlar kullandığınızı gördüm. bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz ?
1. sorum öncelikle aslında birkaç aydır kendim ve eşim için çinko tablet jullanmak istiyorum ama fazlası vücuda zarar veriyormuş. kullananlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunuz ve günde kaç tablet alıyorsunuz ?birde elevit diye bir vitamin kullananlar var.bunu kullanırken yine de çinko alınmasına gerek var mı ?
2. sorum infolic diye bir folik asit var sanırım.ilk defa burada okudum. bunu herkes kullanabiliyor mu? yumurta gelişiminde faydalı sanırım ve bende pko var.aklıma birde agnucaston dediğiniz ilaç takıldı o tam olarak ne işe yarıyor ve isteyen herkes kullanabilir mi ?
biliyorum çok uzun oldu ama beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.artık çok çaresizim ve her an eczaneye gidip bunların hepsini alabilirim .
Rica ederim.pko hakkında pek bilgim yok konuları var oraya yazarsın.ileri hızlınız malesef düşük.a+b yani ileri hız yavas hareketli toplamı en az 35 olmalı ki benim dr 50 diyor.bizde varikosel ameliyatından sonra 35 oldu hala gebelik yok.Temmuzda asılama dusunuyorum bende.preseed vesile sadece Rabbim ol desin yeterki boş durmamak için denedim bendeeşimin değerlerini birkaç doktora gösterdim genelde sorun yok diyorlar sadece ileri hızlı değerine biraz takılmış durumdalar ama yine de sorun yok diyorlar.ileri hızlı değeri de %10 . ben folidoce kullandığımda kabızlık yapmıştı. ama yumurta kalitesini arttırıcı etkisi varsa tekrar kullanamaya başlarım. bana folic plus diye bir folik asit verdiler.ama ben düzenli kullanmıyorum folik asiti.klomen 3 ay kullandım ve aşılama da oldum ve sonuç yine negatif olunca artık iyice ne yapacağımı şaşırdım. şuan kafam çok karışık. 2-3 ay kadar tedavi göremeyeceğim ve o yüzden preseed mi kullansam diye düşünüyorum.şuan pko ile ilgili sürekli kullandığım tek ilaç glocophage. sadece bu yeterli olur mu yumurta oluşup çatlamasına bilmiyorum. bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.
Sizin degerler nasıl canımKızlar bende 14 yıllık evliyim 1 tane tüp bebek denemem oldu ama sonuç negatif bunu denesem işe yararmı acaba lütfen yazarmısınız
Canim bende 2 yillik evliyim 3 defa asilama denedik.pko var bende de. Cok zor bir surec asilama. Zorla yumurtalarim olustu ve hic biri tutmadi icmedigim ilac yapilmayan igne kalmadi diyebilirim. Son asilama da tutmayinca kendimi toplamaya karar verdim bol spor yaptim evde ovulasyon testi aldim yaptim sogan kuru yaptim ari sutu ictim 2 gunde bir avagado tukettim preseedi de yumurtlama gunumu yakaladim ve sadece o gece kullandim. Gelelim sonuca ;KIMYASAL GEBELIK OLDUM. Tabiki yilmadim sogan kurune devam ettim ari sutune de. Sporu falan biraktim ama bu arada tatile gittik esimle. 14 gun once yumurtladigimi farkettim ve yine degerlendirdik. Persembe gunu test yaptim pozitif cikti hic inanmadim.cunku martta kimyasal gebelik yasadim sevincim kursagimda kaldi yine ole olsun istemedim. Cuma yine pozitif cikti dayanamadim ve kan testi yaptirdim. Saaat 10 gibi sonucu alacagim bugun.gece meraktan uyuyamadim inan. Sende ilaclari birak bence en onemlisi kafayi toplamak ve dogal yollari denemek. Sonucum ciksin onuda paylasacagim sizlerle lutfen dua edin banamerhaba kızlar. ben aranızda yeniyim. 2 yıldır gebelik istiyorum ama olmuyor. bende pko var. 3 ay klomen tedavisi gördüm ve 2. ayında kimyasal gebelik oldu. bu 4. ayım ve bu ay aşılama yaptırdık ama dün adet oldum. canım çok sıkkın.artık gerçekten çok yoruldum. bir daha aşılama falan yaptırmak istemiyorum ve son çare olarak ya preseed kullanacağım ya da tüp bebek yaptıracağım.sizin yazdıklarınızı okurken gebeliğe yardımcı farklı ilaçlar kullandığınızı gördüm. bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz ?
1. sorum öncelikle aslında birkaç aydır kendim ve eşim için çinko tablet jullanmak istiyorum ama fazlası vücuda zarar veriyormuş. kullananlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunuz ve günde kaç tablet alıyorsunuz ?birde elevit diye bir vitamin kullananlar var.bunu kullanırken yine de çinko alınmasına gerek var mı ?
2. sorum infolic diye bir folik asit var sanırım.ilk defa burada okudum. bunu herkes kullanabiliyor mu? yumurta gelişiminde faydalı sanırım ve bende pko var.aklıma birde agnucaston dediğiniz ilaç takıldı o tam olarak ne işe yarıyor ve isteyen herkes kullanabilir mi ?
biliyorum çok uzun oldu ama beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.artık çok çaresizim ve her an eczaneye gidip bunların hepsini alabilirim .
Hadi inşallah canım kucağına almayıda nasip eder rabbimCanim bende 2 yillik evliyim 3 defa asilama denedik.pko var bende de. Cok zor bir surec asilama. Zorla yumurtalarim olustu ve hic biri tutmadi icmedigim ilac yapilmayan igne kalmadi diyebilirim. Son asilama da tutmayinca kendimi toplamaya karar verdim bol spor yaptim evde ovulasyon testi aldim yaptim sogan kuru yaptim ari sutu ictim 2 gunde bir avagado tukettim preseedi de yumurtlama gunumu yakaladim ve sadece o gece kullandim. Gelelim sonuca ;KIMYASAL GEBELIK OLDUM. Tabiki yilmadim sogan kurune devam ettim ari sutune de. Sporu falan biraktim ama bu arada tatile gittik esimle. 14 gun once yumurtladigimi farkettim ve yine degerlendirdik. Persembe gunu test yaptim pozitif cikti hic inanmadim.cunku martta kimyasal gebelik yasadim sevincim kursagimda kaldi yine ole olsun istemedim. Cuma yine pozitif cikti dayanamadim ve kan testi yaptirdim. Saaat 10 gibi sonucu alacagim bugun.gece meraktan uyuyamadim inan. Sende ilaclari birak bence en onemlisi kafayi toplamak ve dogal yollari denemek. Sonucum ciksin onuda paylasacagim sizlerle lutfen dua edin bana
Insallah canim bi pozitifi duyayim havalara ucacagim inanin ki.Hadi inşallah canım kucağına almayıda nasip eder rabbim
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallahkizlar hamileyim haberi aldim.darisi isteyen herkese
amin canim amin. Allah hepimizin yuzunu guldursun kucagini doldursunGözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah
Canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.bizlere bol bol dua et emikizlar hamileyim haberi aldim.darisi isteyen herkese