Preseed kullananlar

18 ocakta öğrendim hamile olduğumu,bebeğim geç gelişiyordu,kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kontrole gidecekken sabah 2-3 damla kanama oldu ve dr a gittik onrası da malum bebeğimin kalp atışı 2-3 gün önce durmuş ve kürtaj oldum parça genetiğe gitti ve temiz çıktı sonuç kromozomsal bir sorun yokmuş yani,46 xx yani kızım malesef hayata tutunamadı. Zır bir süreçti bizim için

Kızlar bu ay preseed kullanmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Haziranda aşılama düşünüyorum.son bi kez sansımı preseedle deniyim dedim.ovu takibide yapıcam bakalım neler olacak.

Allah hayrlisi neyse onu nasip etsin inşallah Rabbim yine nasip eder

Benim bugün de yok adet bu sabah terlemistim uyandigimda ,adet zamanı terlerim ben yarin gelir garanti.Sacimi boyatacam çabucak gelse gitse de aradan ciksa

Bence yerlesme kanamasi yasadiginmutlaka ama mutlaka bi test yap derim
yerleşme kanaması olamaz canım çünkü sancılı bildiğin normal adet ağrısı bugün biraz daha pembe geldi yarın tam rengi belli olur sancı olmadan gelse akıntı şeklinde testi yapardım ama hem sancı hem de bu şekilde olunca bence erken geldiği için biraz zorluyor sonra sökülür

Kızlar ürünü hangi siteden alabilirim acaba kendi sitesinde stokta yok görünüyor
Botanikecza da var fakat guvenli bi site mi bilemedim siz nerden aldınız kaç günde elinize ulastı

Hayirli Sabahlar Hayirli Cumalar Arkadaslar Ne alemdesiniz bu ay kimseden sonuc alamadik sanirim:)

Kızlar ürünü hangi siteden alabilirim acaba kendi sitesinde stokta yok görünüyor
Botanikecza da var fakat guvenli bi site mi bilemedim siz nerden aldınız kaç günde elinize ulastı

Bende gittigidiyordan aldim canim. 2 gunde geldi hemen. Preseedin kendi sitesinden tedarik ediliyomus guvenilir yanii :))

Meraba kızlar preseed jeli nerden alıyorsunuz yanı yazdigimda bi çok site çıkıyor çeşitleri flnvarmi bi mavibi turuncu gibi birenk var sanırım farklı ürünler mi ?

Kızlar 30.gu sanırım gelen giden yok .Gebelik te yok4 gözle adet bekliyorum.sizler naptiniz

Kızlar baska bi forumda şöyle bi yorum okudum.ilgimi cekti dogru olabilir..genelde jeli ovulasyon oldugunda kullanılır diye biliyordum ama birde bu yorumu okuyun

"alıntı:bu jeli sadece yumurtlama gününde kullanmak yeterli olmuyor,bu nedenle uyarmak istedim..bende önceleri öyle kullandım ama ilk kez geçen ay adetimin bittiği günden başlayarak yumurtlama günümün bi sonraki günü de dahil toplam 7-8 gün kullandım ve hamile kaldım..çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi yaklaşık olarak 6-9 saat civarında ve yumurtada takriben 12-24 saat canlı kalabiliyor..burda önemli olan yumurtanın çatladıktan hemen sonra spermle karşılaşması..çatladıktan sonra geçen her saat yumurtanın kalitesinide bozuyor..bence inşallah bu ay olur ama eğer olmaz ise gelecek ay adetin bittikten hemen sonra hergün düzenli kullanmaya başla taa ki yumurtan çatladıktan bir gün sonrasına kadar..böylece başarılı olman şansın çok artacaktır şekercim...ben temmuzun 10 unda düşük yaptım,temmuzun 20 si yumurtlama günümdü ve 14 temmuzdan itibaren 21 temmuz da dahil toplam 8 kez kullandım..prospektüsünde 3mg. doz kullanımı yazar ama mesela bana 2 mg. yeterli oluyor..3 mg. akacaktır büyük ihtimalle sen dene çok gelirse 2 mg. a indir ...ayrıca bişey daha ekleyeceğim preseed kullandığım bu süreçte son iki aydır düzenli olarak elevit coraspin ve çinko tablette kullandım..eşime de problemi olmadığı halde çinko tablet ve elevit hergün,günaşırıda coraspin içirdim..tabii keçiboynuzu kürünü ihmal etmedim..çoook farketti emin ol eşinede problemi olmasa bile takviye yap..mesela asuma sorabilirsin,nasıl bir fark oluşmuş...benim eşim de çok ciddi fark etti.."

Siz ne diyorsunuz

Meraba kızlar preseed jeli nerden alıyorsunuz yanı yazdigimda bi çok site çıkıyor çeşitleri flnvarmi bi mavibi turuncu gibi birenk var sanırım farklı ürünler mi ?
Canım Botanikecza dan dun sipariş verdim bugun geldi.tavsiye ederim.içinde de 9tane enjektor var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…