18 ocakta öğrendim hamile olduğumu,bebeğim geç gelişiyordu,kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kontrole gidecekken sabah 2-3 damla kanama oldu ve dr a gittik onrası da malum bebeğimin kalp atışı 2-3 gün önce durmuş ve kürtaj oldum parça genetiğe gitti ve temiz çıktı sonuç kromozomsal bir sorun yokmuş yani,46 xx yani kızım malesef hayata tutunamadı. Zır bir süreçti bizim içinCanm senn adına çok.çok üzüldm benm haberm yoktu hiç bu topige girmestm inşallah yine kendiliğinden hamile.kalrsan nedn kürtaj oldn nasl.oldu kaç aylk di hiç blgim yok ama üzülme bak kendiliğinden olyr işte insallah yine olacak
Kızlar bu ay preseed kullanmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun tez zamanda Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Haziranda aşılama düşünüyorum.son bi kez sansımı preseedle deniyim dedim.ovu takibide yapıcam bakalım neler olacak.[/QU
HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN
Allah hayrlisi neyse onu nasip etsin inşallah Rabbim yine nasip eder18 ocakta öğrendim hamile olduğumu,bebeğim geç gelişiyordu,kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kontrole gidecekken sabah 2-3 damla kanama oldu ve dr a gittik onrası da malum bebeğimin kalp atışı 2-3 gün önce durmuş ve kürtaj oldum parça genetiğe gitti ve temiz çıktı sonuç kromozomsal bir sorun yokmuş yani,46 xx yani kızım malesef hayata tutunamadı. Zır bir süreçti bizim için
Bence yerlesme kanamasi yasadiginben bu ay hiç stres yapmadım saldm düşünmedim erken geldi dün pembemsi bişey kesin oluyorum dedim bu saat oldu hala bişey yok niye acaba
yerleşme kanaması olamaz canım çünkü sancılı bildiğin normal adet ağrısı bugün biraz daha pembe geldi yarın tam rengi belli olur sancı olmadan gelse akıntı şeklinde testi yapardım ama hem sancı hem de bu şekilde olunca bence erken geldiği için biraz zorluyor sonra sökülürBence yerlesme kanamasi yasadiginmutlaka ama mutlaka bi test yap derim
amazondan almıştım ben üç günde gelmiştiKızlar ürünü hangi siteden alabilirim acaba kendi sitesinde stokta yok görünüyor
Botanikecza da var fakat guvenli bi site mi bilemedim siz nerden aldınız kaç günde elinize ulastı
Kızlar ürünü hangi siteden alabilirim acaba kendi sitesinde stokta yok görünüyor
Botanikecza da var fakat guvenli bi site mi bilemedim siz nerden aldınız kaç günde elinize ulastı
Orda ürün kapanmıştır yazıyor bide sen bakabilir misin canımBende gittigidiyordan aldim canim. 2 gunde geldi hemen. Preseedin kendi sitesinden tedarik ediliyomus guvenilir yanii :))
ben bu gün oldum hem de çok kötü şekildeKızlar 30.gu sanırım gelen giden yok .Gebelik te yok4 gözle adet bekliyorum.sizler naptiniz
Ben de olup kurtulmak istiyorum artikben bu gün oldum hem de çok kötü şekilde
doktora gitsene bi niye hala gelmemisBen de olup kurtulmak istiyorum artik
31 günü tamamliym da olmazsa öyle yapıcam hafta ici kist Mist çıkıp ta uğraştirmasa bari,yarın sabah uyansam ve adet gelse keskedoktora gitsene bi niye hala gelmemis
Canım Botanikecza dan dun sipariş verdim bugun geldi.tavsiye ederim.içinde de 9tane enjektor varMeraba kızlar preseed jeli nerden alıyorsunuz yanı yazdigimda bi çok site çıkıyor çeşitleri flnvarmi bi mavibi turuncu gibi birenk var sanırım farklı ürünler mi ?