- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
İnşaallah olur canım Rabbim isteyen herkese versinKızlar selamlar son 100 sayfanızı harfiyen okudum. Bu ay preeseed jeli kullanalım derken aniden dondurulmuş tüp bebek tedavisine başlamayı karar aldık. Nasılsa hazır yavrularimiz var diye. 3 Mayıs transfer tarihim. Dua edin bana ilki pozitif ti ama düşük olmuştu. Bu aradaUmutyeniden regl olmadin mi yazmamisin. İnşallah güzel gelimeler vardır. Su ucuz gebelik testlerine guvenmiyorum ben 190 betayi bile gostermemisti. Predictor test kullaniyorum 17 betayi göstermişti. Z zeynep bal arkadaşım başka topik ten hatırlıyorum seni sonuç negatif diye yazdılar senin için doğru değildir inşallah
Kızlar selamlar son 100 sayfanızı harfiyen okudum. Bu ay preeseed jeli kullanalım derken aniden dondurulmuş tüp bebek tedavisine başlamayı karar aldık. Nasılsa hazır yavrularimiz var diye. 3 Mayıs transfer tarihim. Dua edin bana ilki pozitif ti ama düşük olmuştu. Bu aradaUmutyeniden regl olmadin mi yazmamisin. İnşallah güzel gelimeler vardır. Su ucuz gebelik testlerine guvenmiyorum ben 190 betayi bile gostermemisti. Predictor test kullaniyorum 17 betayi göstermişti. Z zeynep bal arkadaşım başka topik ten hatırlıyorum seni sonuç negatif diye yazdılar senin için doğru değildir inşallah
Canım benim inşallah. Senin de 9 ay boyunca son adetin olsun inşallah:)Oldum canım pazar aksami:)bitsin de yeni çalışmalar başlayacak, senin de tedavi hayırlı olsun sağlıklı bi bebek getirsin insallah
12 ve 16 günler arasıkızlar mrb jel dün geldi adetimde dün bitti 30-32 günde adet oluyyorm jeli nasl kullanyam sizce kaç gün ve hangi günler yani bat 23 mayıs
çok süre kullanıp öyle sonuç alanlar da var pes etmemek lazım bu şeyi kullanırken sonuç hüsran da olsa devam etmenı tavsiye ederim burda 6. deneme de hamile kalanlar bile oldukızlar merhaba ben 3 ay yumurtlama dönemlerımde presed jel kullandım malesef mutlu sona ulaşamadım.... bir- iki kullanımlık daha var . yeni doktorum kullanma dedi. bende bu ay kullanmadım.... klomen ve inofolic combi kullandım bu ay .... bat 5 mayıs beklemedeyim.... umarım size vesile olur.... birde arkadaşlar ben erken mi bıraktım acaba presed jeli kaç ay kullanmam gerekıyor....?
ilk başta ben anlamadım kafama göre yaptım :) preesede sıkarken şırınga yı istediğin gram sayısına kadar çek ben de sonradan çaktım ozaman oluyor :)Kızlar dün ilk defa denedim ben ama şu enjektorle 2 gr olarak ayarlayamadım tam olarak nasıl yapıcam çizgiler yukarda kalıyo heyecan mı yaptım ne off
Sagol canim dün çözdüm bende ilkinde panik oldum fazla da ittiremedim zatenilk başta ben anlamadım kafama göre yaptım :) preesede sıkarken şırınga yı istediğin gram sayısına kadar çek ben de sonradan çaktım ozaman oluyor :)
Canım İnşallah tutunur bebişin sana güzel haberlerini bekliyoruz Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin bu mubarek gecenin hürmetineKızlar dua edin bana yarın transfer var.... :)))
TEST YAPTIN MIMrb arkadaslar gecen ay rahim flimim cekildi ve ondan sonra yumurtlama döneminde iki gün preseedi kullandim ve adetim 6 gün geciyor bilmiyorum var mi Birsey Ama akintim cok ve hafif adet olacakmisim gibi hissediyorum
Evet yaptim dün negatif cikti bugün 9. günüm hala adet olmadim tedirgin bir sekilde bekliyorumTEST YAPTIN MI