Preseed kullananlar

eczanenize sipariş verdiğinizde getittirebiliyorlar.çok muhteşem bir ürün geçen ay 3 kere kullandım yumurta takibi çatlatma iğnesi yapıldı.çatlatma iğnesinden 12 gün sonra evde o basit testlerden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa belirdii.şükürler olsun hamileyim inşalllah kalp sesinide duyarız sağlıkla sıhhatle hayata tutunur.6 ay önce maalesef boş gebeliğim olmuştu.ondanda çok endişelerim var

eczanenize sipariş verdiğinizde getittirebiliyorlar.çok muhteşem bir ürün geçen ay 3 kere kullandım yumurta takibi çatlatma iğnesi yapıldı.çatlatma iğnesinden 12 gün sonra evde o basit testlerden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa belirdii.şükürler olsun hamileyim inşalllah kalp sesinide duyarız sağlıkla sıhhatle hayata tutunur.6 ay önce maalesef boş gebeliğim olmuştu.ondanda çok endişelerim var
çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah korkma hayırlısı ile inşallah bunda bi sorun çıkmaz ben bu ay ovu testiyle kullandım ama yumurtlama günümu bulamadım yine de dört kere kullandım beş gün erken adet oldum öbür aya kaldı inşallah hayırlısı bi kızim var yedi yaşına girecek dört yıl oldu deniyoruz olmuyor ilk çocuğum evlenidkten üç ay sonra olmuştu hemen bakalım her şey Allahtan vakti nezamansa ozaman gelir

Kızlar baska bi forumda şöyle bi yorum okudum.ilgimi cekti dogru olabilir..genelde jeli ovulasyon oldugunda kullanılır diye biliyordum ama birde bu yorumu okuyun

"alıntı:bu jeli sadece yumurtlama gününde kullanmak yeterli olmuyor,bu nedenle uyarmak istedim..bende önceleri öyle kullandım ama ilk kez geçen ay adetimin bittiği günden başlayarak yumurtlama günümün bi sonraki günü de dahil toplam 7-8 gün kullandım ve hamile kaldım..çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi yaklaşık olarak 6-9 saat civarında ve yumurtada takriben 12-24 saat canlı kalabiliyor..burda önemli olan yumurtanın çatladıktan hemen sonra spermle karşılaşması..çatladıktan sonra geçen her saat yumurtanın kalitesinide bozuyor..bence inşallah bu ay olur ama eğer olmaz ise gelecek ay adetin bittikten hemen sonra hergün düzenli kullanmaya başla taa ki yumurtan çatladıktan bir gün sonrasına kadar..böylece başarılı olman şansın çok artacaktır şekercim...ben temmuzun 10 unda düşük yaptım,temmuzun 20 si yumurtlama günümdü ve 14 temmuzdan itibaren 21 temmuz da dahil toplam 8 kez kullandım..prospektüsünde 3mg. doz kullanımı yazar ama mesela bana 2 mg. yeterli oluyor..3 mg. akacaktır büyük ihtimalle sen dene çok gelirse 2 mg. a indir ...ayrıca bişey daha ekleyeceğim preseed kullandığım bu süreçte son iki aydır düzenli olarak elevit coraspin ve çinko tablette kullandım..eşime de problemi olmadığı halde çinko tablet ve elevit hergün,günaşırıda coraspin içirdim..tabii keçiboynuzu kürünü ihmal etmedim..çoook farketti emin ol eşinede problemi olmasa bile takviye yap..mesela asuma sorabilirsin,nasıl bir fark oluşmuş...benim eşim de çok ciddi fark etti.."

Siz ne diyorsunuz
bide böyle denemek lazım :)

çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah korkma hayırlısı ile inşallah bunda bi sorun çıkmaz ben bu ay ovu testiyle kullandım ama yumurtlama günümu bulamadım yine de dört kere kullandım beş gün erken adet oldum öbür aya kaldı inşallah hayırlısı bi kızim var yedi yaşına girecek dört yıl oldu deniyoruz olmuyor ilk çocuğum evlenidkten üç ay sonra olmuştu hemen bakalım her şey Allahtan vakti nezamansa ozaman gelir

inşallah Rabb,m gönlünüze göre versin.ben yumurta takibini doktor kontrolünde yaptırdım.tek yumurtam vardı preseed çok işe yaradığını düşünüyorum.ama ondan önce yumurtlamada sıkıntı olduğu için yaşım 40 çörek otu bal tarçın kürü uyguladım klomen falan kullanmadım tek yumurtayla şükürler olsun..şimdi beklemekte çok stresli kalp sesi ve sonrası inşallahh..

Günaydın kizlaaar, ben de hala adet yok gebelik te yok:)sogan suyu içiyorum dünden beri sökülüp rahatlasam da kaldığım yerden devam etsem.Hiç Şaşmaz 27.28 günde gelirdi artık mevsim geçişimi, hamile kalma stresi mi yoksa başka bişey mi çıktı bilemedim.Inşallah bugün gelir

mrb arkadslar bu jeli nerden nasıl ne kadra aldıız acaba? yardımcı olabilir misinz

Günaydın kizlaaar, ben de hala adet yok gebelik te yok:)sogan suyu içiyorum dünden beri sökülüp rahatlasam da kaldığım yerden devam etsem.Hiç Şaşmaz 27.28 günde gelirdi artık mevsim geçişimi, hamile kalma stresi mi yoksa başka bişey mi çıktı bilemedim.Inşallah bugün gelir
doktora gittinmi

doktora gittinmi
Yok canım hafta ici gidecektim ,ama bugün geldi adetim :)31 gün sonra:)nasıl zormuş adet olmayı beklemek sogan suyu içmiş akşam ve bu sabah etkisi oldumu bilmem.Saat gibi işleyen düzenim oldu mu olmadı mı stresi yle aksadı bu ay.31 gün normal kabul edildiği için gitmeyecegim doktora.Bi ay daha deneyeyim yine olmazsam giderim.Bu arada yumurta hesabım da gume gitti acaba artık 31 günde mi olucam yoksa 28 e mi dönecek. Inşallah sizlerden gelsin güzel haberler

Yok canım hafta ici gidecektim ,ama bugün geldi adetim :)31 gün sonra:)nasıl zormuş adet olmayı beklemek sogan suyu içmiş akşam ve bu sabah etkisi oldumu bilmem.Saat gibi işleyen düzenim oldu mu olmadı mı stresi yle aksadı bu ay.31 gün normal kabul edildiği için gitmeyecegim doktora.Bi ay daha deneyeyim yine olmazsam giderim.Bu arada yumurta hesabım da gume gitti acaba artık 31 günde mi olucam yoksa 28 e mi dönecek. Inşallah sizlerden gelsin güzel haberler
valla canım ben hep 32 güne bir adet olurum bu ay çok şaşırttı beni ve 28. günde geldi eğer hamilelik söz konusu değilse bari gününde gelse ve ben bu ay hiç düşünmedim olmayacağınıda biliyordum bu yüzden rahattımve günümü bekliyordum aniden girdi sancı yok ya olamaz ben adet olamam daha günüm var derken şiddetli olmaya başladı ve iki günde söküldügeldi adet moralim bozuldu beklenen tarihten önce geldiği için takvimvar bende orası hiç yanıltmadı beni şimdiye kadar ilk defa yanılttı arkadaşım bile o takvim sayesinde yurmtlama günü bulup hamile kaldı ilk denemesinde ben iki yıldırkullanıyorum tıkyok nasip adetinin gelmesine sevindim inşallah bidaha ki gecikmenin sebebi bebeğinden dolayı olur Allahım herkese nasip etsin en kısa zamanda biliyorum olacak inşallah bi gün

valla canım ben hep 32 güne bir adet olurum bu ay çok şaşırttı beni ve 28. günde geldi eğer hamilelik söz konusu değilse bari gününde gelse ve ben bu ay hiç düşünmedim olmayacağınıda biliyordum bu yüzden rahattımve günümü bekliyordum aniden girdi sancı yok ya olamaz ben adet olamam daha günüm var derken şiddetli olmaya başladı ve iki günde söküldügeldi adet moralim bozuldu beklenen tarihten önce geldiği için takvimvar bende orası hiç yanıltmadı beni şimdiye kadar ilk defa yanılttı arkadaşım bile o takvim sayesinde yurmtlama günü bulup hamile kaldı ilk denemesinde ben iki yıldırkullanıyorum tıkyok nasip adetinin gelmesine sevindim inşallah bidaha ki gecikmenin sebebi bebeğinden dolayı olur Allahım herkese nasip etsin en kısa zamanda biliyorum olacak inşallah bi gün

Stresten günümüzü de kaydırdik desene:)
Inşallah bu ay böyle şeyler yaşamadan gecikme çift çizgiyle sonlanir. Eğer ben bu ay kalırsam oglum la aynı zamana gelecek.Oglum da bat 30 nisan di. Bu olursa 24 nisan olacak:)Bi totem yapayım bakalim hayırlısı insallah

Kızlar prospektüsünde ürün aplikatoru steril değildir yazıyor.buharla steril edin diyor ama anlamadım pek siz nasıl kullanıyorsunuz enjektoru

Cok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun içim rahatladı gercekten

Ben bu jelden umitliyim inşaallah hepimiz başarıriz kızlar ümitli olma sebebim hic sorun yok ken olmamasini artık kuruluğa ve sters e bağlıyor um kuruluk sorununu bu çözerse bizede sters yapmamak düşüyor herkesin bi bildiği var ki anne olan herkes sters yapma kafandan at diyor

Arkadaslar bugun vajinal kuruluk icin doktora gittim doktor agnucaston bitkisel hap verdi. Hamile kalmayi kolaylastiriyomus ve hormonlari dengeliyomus. Preseed de kullandim bu ay. Eger bu ay adet olursam (insallah olmamm) o hapi kullanicam. Bicok kisi o hap sayesinde hamile kalmis belki doktorunuza sorup almak istersiniz sizde

Arkadaslar bugun vajinal kuruluk icin doktora gittim doktor agnucaston bitkisel hap verdi. Hamile kalmayi kolaylastiriyomus ve hormonlari dengeliyomus. Preseed de kullandim bu ay. Eger bu ay adet olursam (insallah olmamm) o hapi kullanicam. Bicok kisi o hap sayesinde hamile kalmis belki doktorunuza sorup almak istersiniz sizde
recetesiz alıp kullanmıştım kasıklarımda çok ağrı yaptıgı için bıraktım.yumurtlamada bi sorun yok olanlar için işe yarayabilir belki

recetesiz alıp kullanmıştım kasıklarımda çok ağrı yaptıgı için bıraktım.yumurtlamada bi sorun yok olanlar için işe yarayabilir belki

Baslarda agri olabiliyomus kullandikca geciyomus. Bakalim nolcak bu ay insallah adet olmam bebegim gelir de gerek kalmaz

X