Kızlar baska bi forumda şöyle bi yorum okudum.ilgimi cekti dogru olabilir..genelde jeli ovulasyon oldugunda kullanılır diye biliyordum ama birde bu yorumu okuyun
"alıntı:bu jeli sadece yumurtlama gününde kullanmak yeterli olmuyor,bu nedenle uyarmak istedim..bende önceleri öyle kullandım ama ilk kez geçen ay adetimin bittiği günden başlayarak yumurtlama günümün bi sonraki günü de dahil toplam 7-8 gün kullandım ve hamile kaldım..çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresi yaklaşık olarak 6-9 saat civarında ve yumurtada takriben 12-24 saat canlı kalabiliyor..burda önemli olan yumurtanın çatladıktan hemen sonra spermle karşılaşması..çatladıktan sonra geçen her saat yumurtanın kalitesinide bozuyor..bence inşallah bu ay olur ama eğer olmaz ise gelecek ay adetin bittikten hemen sonra hergün düzenli kullanmaya başla taa ki yumurtan çatladıktan bir gün sonrasına kadar..böylece başarılı olman şansın çok artacaktır şekercim...ben temmuzun 10 unda düşük yaptım,temmuzun 20 si yumurtlama günümdü ve 14 temmuzdan itibaren 21 temmuz da dahil toplam 8 kez kullandım..prospektüsünde 3mg. doz kullanımı yazar ama mesela bana 2 mg. yeterli oluyor..3 mg. akacaktır büyük ihtimalle sen dene çok gelirse 2 mg. a indir ...ayrıca bişey daha ekleyeceğim preseed kullandığım bu süreçte son iki aydır düzenli olarak elevit coraspin ve çinko tablette kullandım..eşime de problemi olmadığı halde çinko tablet ve elevit hergün,günaşırıda coraspin içirdim..tabii keçiboynuzu kürünü ihmal etmedim..çoook farketti emin ol eşinede problemi olmasa bile takviye yap..mesela asuma sorabilirsin,nasıl bir fark oluşmuş...benim eşim de çok ciddi fark etti.."
Siz ne diyorsunuz