Masallah cnm doğumun haziranda demi alışverişe başladınız miİyiyim canim bi sorun yok simdilik çok şükür.
Iym vefalı arkds sen naslsn bebis nasl ben salı günü transfer oldu yeniden tedaviye baslamstm beklym smdi bna dua et tm sen hamilesn duan kabul olur☺☺
Ay hadi cnm inslahhhh rabbim.nasip eder yavrunu bizde ikiz teyzesi cinsuyetimizde belli.oldu oglusum olacakmis hayirlisi ile insalhhh rabbimin izni ile .Iym vefalı arkds sen naslsn bebis nasl ben salı günü transfer oldu yeniden tedaviye baslamstm beklym smdi bna dua et tm sen hamilesn duan kabul olur☺☺
Dun transfer oldu cnm ay sonunda belli olr dedi dr hadi gözün aydn çok sevndm senin resmen mucize oldu.yaAy hadi cnm inslahhhh rabbim.nasip eder yavrunu bizde ikiz teyzesi cinsuyetimizde belli.oldu oglusum olacakmis hayirlisi ile insalhhh rabbimin izni ile .
Sen ne zaman test yapacaksın kac transfer edildi cnm
Masallah cnm doğumun haziranda demi alışverişe başladınız mi
Ay ne gzl ya sizler hamilesnz allah m bana da nasip eder inşallahEvet canim kismetse Haziranda olacak. Seninde baya büyümüş. Oğlun mu olacak?? Prens geliyor desene :)) bizde hazirliklarin sonuna geldik neredeyse canim. Z zeynep bal canim tedavinin hayirli olsun. İnsaallahhh melwgine kavusursunnn
Ay ne gzl ya sizler hamilesnz allah m bana da nasip eder inşallah
AMN cnm amn snn dogumun ramazan ayına mi denk gelyoAminnnn insaallahhhhh, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok şükür cnm iyle oldu tabbime binlerce kez şükürler olsun datisi olmayanlara inslahhh sende iyi sonuç alırsın cnm burda yaz sonucunu banadaDun transfer oldu cnm ay sonunda belli olr dedi dr hadi gözün aydn çok sevndm senin resmen mucize oldu.ya
Çok şükür cnm iyle oldu tabbime binlerce kez şükürler olsun datisi olmayanlara inslahhh sende iyi sonuç alırsın cnm burda yaz sonucunu banada
CCanım bakalım rabbim.nasip ederse inslahhh oglum olacakmış doktor oyle dedi değişmezse tabi sonradanEvet canim kismetse Haziranda olacak. Seninde baya büyümüş. Oğlun mu olacak?? Prens geliyor desene :)) bizde hazirliklarin sonuna geldik neredeyse canim. Z zeynep bal canim tedavinin hayirli olsun. İnsaallahhh melwgine kavusursunnn
Inslahhhh cnm bol dua et rabbim insalhhh sanada nasip eder kuzumYazcm cnm söz bi tutsn da
AMN cnm amn snn dogumun ramazan ayına mi denk gelyo
Amn amnInslahhhh cnm bol dua et rabbim insalhhh sanada nasip eder kuzum
CCanım bakalım rabbim.nasip ederse inslahhh oglum olacakmış doktor oyle dedi değişmezse tabi sonradan
Bizde yavaştan baslayacaz artık hazırlıklara sizin bitmiş masalhhh 1.5 ayın kalmış insalhhha hayırlısı ile kucağına alırsın cnm
Cnm ben internetten alınacak magazya gidip bakarız zaten gelmesi 1 ay sürmez bence ama bayramdan sonra alirim ben mobilya annem alacak aslında burda ilk bebeğe genelde.anne yapıyor herşeyi orulere başlanacak iste model bakıyorumamin canımm inşaallaahh, benim doktorum 16-17 haftalık olmadan cinsiyetini söylememişti canımm. kız olsun erkek olsun farketmez canımm. sağlıklı ve hayırlı olsunlar yeter. ufaktan başlayın canımm, mobillya falan alacaksınız şimdiden sipariş verin, gelmesi 1 ay, havalanması 1 ay sürüyor.
Aynen oyleKizlar biz öyle topige daldik sohbet ettik. Biz bu topigin eskilerindeniz :))