- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
Aynen oyleccnm senin normal mi olacak ama kızlar genelde gününden önce gelişmiş bakalım senin prenses ne zaman gelecek hayırlısı ile kac kilo aldım cnm bu arada
Canm senn adına çok.çok üzüldm benm haberm yoktu hiç bu topige girmestm inşallah yine kendiliğinden hamile.kalrsan nedn kürtaj oldn nasl.oldu kaç aylk di hiç blgim yok ama üzülme bak kendiliğinden olyr işte insallah yine olacakkimyager1508 Z zeynep bal grpaysgl kızlar ben hiç girmiyorum topiğe neredeyse,kürtaj beni psikolojik olarak çooook yıprattı,yeni toparlıyorum psikolojimi,kürtaj sonrası da adet olamayınca iyice çıldıracak gibi oldum,çok şükür ama ilaçla da olsa adet gördüm (tabii ne kadar adet denirse çünkü çoook az oldum). 1 sene kendimize şans verdik,dr da artık normal yoldan hamile kalabildiğini bile bilmemiz büyük avantaj dedi. Dr a falan da gitmiycem artık,bir süre çocuk fikrinden kendimi soyutlamak istiyorum,topiğe de uğramayışımın bir sebebi de bu aslında. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh. Z zeynep bal canım sen de iyi düşün iyi olsun,inan hamileyken heeeepp dua ettim,bebeğimi kaybettim belki ama yine de ediyorum herkese ve kendime. Umarım her şey hepimiz için hayırlısıyla olur.
Arkadaslar siz preseedle hamile kaldiniz sanirim dimi :))
Canim ben temmuzda histeroskopi olmuştum. Ondan sonra preseed kullanmaya devam ettim. 2. Ay hamile kaldim. Ama jelinde ise yaradigini düşünüyorum.
kimyager1508 Z zeynep bal grpaysgl kızlar ben hiç girmiyorum topiğe neredeyse,kürtaj beni psikolojik olarak çooook yıprattı,yeni toparlıyorum psikolojimi,kürtaj sonrası da adet olamayınca iyice çıldıracak gibi oldum,çok şükür ama ilaçla da olsa adet gördüm (tabii ne kadar adet denirse çünkü çoook az oldum). 1 sene kendimize şans verdik,dr da artık normal yoldan hamile kalabildiğini bile bilmemiz büyük avantaj dedi. Dr a falan da gitmiycem artık,bir süre çocuk fikrinden kendimi soyutlamak istiyorum,topiğe de uğramayışımın bir sebebi de bu aslında. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh. Z zeynep bal canım sen de iyi düşün iyi olsun,inan hamileyken heeeepp dua ettim,bebeğimi kaybettim belki ama yine de ediyorum herkese ve kendime. Umarım her şey hepimiz için hayırlısıyla olur.
Cok sevindim bunu duyduguma :))
Cnm benim ya inslahhh seninde yabrun olacak kuzum çok şükür adet olmuşsunkimyager1508 Z zeynep bal grpaysgl kızlar ben hiç girmiyorum topiğe neredeyse,kürtaj beni psikolojik olarak çooook yıprattı,yeni toparlıyorum psikolojimi,kürtaj sonrası da adet olamayınca iyice çıldıracak gibi oldum,çok şükür ama ilaçla da olsa adet gördüm (tabii ne kadar adet denirse çünkü çoook az oldum). 1 sene kendimize şans verdik,dr da artık normal yoldan hamile kalabildiğini bile bilmemiz büyük avantaj dedi. Dr a falan da gitmiycem artık,bir süre çocuk fikrinden kendimi soyutlamak istiyorum,topiğe de uğramayışımın bir sebebi de bu aslında. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh. Z zeynep bal canım sen de iyi düşün iyi olsun,inan hamileyken heeeepp dua ettim,bebeğimi kaybettim belki ama yine de ediyorum herkese ve kendime. Umarım her şey hepimiz için hayırlısıyla olur.
Cnm az almışsın masalhhh dikkat ediyorsun galiba ben galiba 2.5 - 3 kilo aldım ama sürekli acikiyorum ve midem bos olunca bulantı oluyor bende direk cnm inslahhh bende 15 kiloyu geçmemCanim normal istiyorum bi aksilik cikmazsa. 10 kilo aldim şimdiye kadar canim inş. 15'i gecmem :)) senin nasil gidiyor?
Preseed lemi hamile kaldınız kızlar eğer öyleyse kaçıncı deneme de oldu
Prenses 2 iliskide kullandım 3 ayda kaldım ama sadece prenses hem ile değil onun öncesindeki ay baya fitil antibiyotik tedavül oldu 1 ay ondan sonra kaldım çok şükür rabbime nasip etti datisi olmayanlara insalhhPreseed lemi hamile kaldınız kızlar eğer öyleyse kaçıncı deneme de oldu
Cnm az almışsın masalhhh dikkat ediyorsun galiba ben galiba 2.5 - 3 kilo aldım ama sürekli acikiyorum ve midem bos olunca bulantı oluyor bende direk cnm inslahhh bende 15 kiloyu geçmem
Cnm ben zaten kiloluyken hamile kaldım klomenler catlatma iğneleri felan bende 1 yılda 6 .8 kilo aldirmisti o yüzden ben aslında dikkat etmiyorum yiyorum ama tatlı ve ekmek çok az tüketiyoruz yoksa en az 5 kilo alırdım sen çok güzel almışsın ama cnm doğumda yarısı gidiyor zaten rahat olevet canım dikkat etmeye çalışıyorum. ama son 2 ay daha çok alınırmış. asıl şimdi dikkat etmem lazımsende çok iyi gidiyorsun.
İnşallah ben preesed i ilk defa kullanıyorum sorun olmamasına rağmen 1 yıldır olmuyor bu aya son defa preesed i deneyim tedavi yi gün takibi falan hepsini bırakacağım ve 9 günüm var hayırlısı son aylarda hissettiğim adet belirtileri var erken gebelik sandığım belirtiler bunlar ama bu ay göğsüm çok ağrıyor ucu pütür pütür oldu ve damarlar Belli tabiki hamilelik değildir de bi sorun mu var acabaöncesindeki
Sters yapınca geç geliyor ya ben 27 gün hiç sasmazken yıllardır. Bundan birkaç ay önce 32 günde oldumIyi akşamlar kizlar adet günüm bugundu,yani öyle hesaplaması. Gelen giden yok yarına gelir insallah:)sabah bi umut yine test yaptım yine bembeyazyarın gelse de yeniden yeşerse umutlarım.
Yok çok takılma belirtilere ınan her ay başka belirti yaşıyor insan düşünmeme çalış insalhhh vrdir bebeğin senjnledirİnşallah ben preesed i ilk defa kullanıyorum sorun olmamasına rağmen 1 yıldır olmuyor bu aya son defa preesed i deneyim tedavi yi gün takibi falan hepsini bırakacağım ve 9 günüm var hayırlısı son aylarda hissettiğim adet belirtileri var erken gebelik sandığım belirtiler bunlar ama bu ay göğsüm çok ağrıyor ucu pütür pütür oldu ve damarlar Belli tabiki hamilelik değildir de bi sorun mu var acaba