Preseed kullananlar

Iym vefalı arkds sen naslsn bebis nasl ben salı günü transfer oldu yeniden tedaviye baslamstm beklym smdi bna dua et tm sen hamilesn duan kabul olur☺☺
Ay hadi cnm inslahhhh rabbim.nasip eder yavrunu bizde ikiz teyzesi cinsuyetimizde belli.oldu oglusum olacakmis hayirlisi ile insalhhh rabbimin izni ile .
Sen ne zaman test yapacaksın kac transfer edildi cnm

Ay hadi cnm inslahhhh rabbim.nasip eder yavrunu bizde ikiz teyzesi cinsuyetimizde belli.oldu oglusum olacakmis hayirlisi ile insalhhh rabbimin izni ile .
Sen ne zaman test yapacaksın kac transfer edildi cnm
Dun transfer oldu cnm ay sonunda belli olr dedi dr hadi gözün aydn çok sevndm senin resmen mucize oldu.ya

Evet canim kismetse Haziranda olacak. Seninde baya büyümüş. Oğlun mu olacak?? Prens geliyor desene :)) bizde hazirliklarin sonuna geldik neredeyse canim. Z zeynep bal canim tedavinin hayirli olsun. İnsaallahhh melwgine kavusursunnn
Masallah cnm doğumun haziranda demi alışverişe başladınız mi :anneadayı::KK200:

Kızlar bugün son regl den sonra 16 ci gun göğüslerim Sanki bomba oldu patlayacak şişti ve cok ağrıyor bu ayki yunurtlama dönemi hesabimda akıntı ağrı falan olmadı testte negatif ti acaba yeni yumurtluyor olabilir miyim ya da başka bi sorun mu var geçen ay ve bu ay ilk oluyor göğüs ağrısı

Dun transfer oldu cnm ay sonunda belli olr dedi dr hadi gözün aydn çok sevndm senin resmen mucize oldu.ya
Çok şükür cnm iyle oldu tabbime binlerce kez şükürler olsun datisi olmayanlara inslahhh sende iyi sonuç alırsın cnm burda yaz sonucunu banada

Evet canim kismetse Haziranda olacak. Seninde baya büyümüş. Oğlun mu olacak?? Prens geliyor desene :)) bizde hazirliklarin sonuna geldik neredeyse canim. Z zeynep bal canim tedavinin hayirli olsun. İnsaallahhh melwgine kavusursunnn
CCanım bakalım rabbim.nasip ederse inslahhh oglum olacakmış doktor oyle dedi değişmezse tabi sonradan :KK70:
Bizde yavaştan baslayacaz artık hazırlıklara sizin bitmiş masalhhh 1.5 ayın kalmış insalhhha hayırlısı ile kucağına alırsın cnm

CCanım bakalım rabbim.nasip ederse inslahhh oglum olacakmış doktor oyle dedi değişmezse tabi sonradan :KK70:
Bizde yavaştan baslayacaz artık hazırlıklara sizin bitmiş masalhhh 1.5 ayın kalmış insalhhha hayırlısı ile kucağına alırsın cnm

amin canımm inşaallaahh, benim doktorum 16-17 haftalık olmadan cinsiyetini söylememişti canımm. kız olsun erkek olsun farketmez canımm. sağlıklı ve hayırlı olsunlar yeter. ufaktan başlayın canımm, mobillya falan alacaksınız şimdiden sipariş verin, gelmesi 1 ay, havalanması 1 ay sürüyor.

amin canımm inşaallaahh, benim doktorum 16-17 haftalık olmadan cinsiyetini söylememişti canımm. kız olsun erkek olsun farketmez canımm. sağlıklı ve hayırlı olsunlar yeter. ufaktan başlayın canımm, mobillya falan alacaksınız şimdiden sipariş verin, gelmesi 1 ay, havalanması 1 ay sürüyor.
Cnm ben internetten alınacak magazya gidip bakarız zaten gelmesi 1 ay sürmez bence ama bayramdan sonra alirim ben mobilya annem alacak aslında burda ilk bebeğe genelde.anne yapıyor herşeyi orulere başlanacak iste model bakıyorum
Aynen cnm hayırlı sağlıklı olsunlar yatar tabbime sukurler olsun çok şükür

X