adetin ne zaman kiBen çok rahatsızım kızlar isalim gazım var belim kasıgım agrıyo üşüttümmü acaba ya karnım bomba gi
adetimiz aynı gün geliyormus üşütmüs olabilirsin geçen ayda bana aynısı oldu sürekli kasik ağrım gazimvardı kesin erken gelir dedim günüme kadar ağrıdı25 nde
ben de 10 gün önce başladı bildiğin adet sancısı niye bu kadar erken geldi ki dedim sancı moralim bozulmuştu o ağrıyla adetekadar uğraştım ama kesin adet olMan gerekmiyor belki de farklı sebepten dolayı olabilir Allah bilir bekleyelim bakalım adete kadar bende sadece adete üç hafta kala başlayan göğüs ağrısı var adetimyaklaştikca çoğalıyor geçmiş olsunEnde öyle düsünorum nasıl gecer peki çok rahatsız edio
kendini sıcak tut çok agir işler yapma sıcak şeyler iç kahveyi çok içme sürekli uzan çorapsız gezme hafifliyor sonra ağrıEnde öyle düsünorum nasıl gecer peki çok rahatsız edio
günaydın canım buldunmu gününü
ben bi kere bi soğan suyu yapıp içmeye başlayim içimde ne varsa sökülüp gitsin diye basladım iki kere içtimbi sabah bi akşam ertesi gün adet oldum ben şok :)
kafayı yiyoruz sonunda :)Selam kizlar adete son 1 gün hala inanamiyorum hamile olmadığıma, sanırım deliriyorum.Habire test yapıp silik çizgi gördüğümü zannediyorum, sonra gördüğümü zannettigim silik çizgiyi bulamiyorumAdet olsam da umudum kesilse bari
Iyiyim cnm ben cok sukur oy masalhhh 32 haftalık olmuş prenses sen nasilsin cnm son zamanlarınSelam canimm iyiyiz çok şükür sen nasilsin?? Nasil gidiyor??
Iyiyim cnm ben cok sukur oy masalhhh 32 haftalık olmuş prenses sen nasilsin cnm son zamanların