Preseed kullananlar

Ende öyle düsünorum nasıl gecer peki çok rahatsız edio
ben de 10 gün önce başladı bildiğin adet sancısı niye bu kadar erken geldi ki dedim sancı moralim bozulmuştu o ağrıyla adetekadar uğraştım ama kesin adet olMan gerekmiyor belki de farklı sebepten dolayı olabilir Allah bilir bekleyelim bakalım adete kadar bende sadece adete üç hafta kala başlayan göğüs ağrısı var adetimyaklaştikca çoğalıyor geçmiş olsun

hani adet olmuyorsun ama enindesonunda olacağını biliyorsun ama icinde garip bi duygu oluyor hissediyor insan kadınlar da bu duygu oluyormuş günügeçse bile olacağına dair bi his oluyor size de oluyormu

Brnim adrt agrım olacagım gün 1 saat önceden başlıo ancak ole anlıyorum öyle 2 gün önceden belirti vemio bi anda gelio hatta 2 ay önce normal adrtimden 5 gün önce oldum ve sok oldum anlamadım bile nolıruz dedim

ben bi kere bi soğan suyu yapıp içmeye başlayim içimde ne varsa sökülüp gitsin diye basladım iki kere içtimbi sabah bi akşam ertesi gün adet oldum ben şok :)

Çok faydası varama bende gecen ay yapmıstım kımyasal gebelikte ne varsa söktü tadı kötü ama 15 gün sabretrim içtimm yumurtlana günümde bıraktım

ben bi kere bi soğan suyu yapıp içmeye başlayim içimde ne varsa sökülüp gitsin diye basladım iki kere içtimbi sabah bi akşam ertesi gün adet oldum ben şok :)

Sogan suyu benim adetimi 2 hafta geciktirdi. Saat gibi isleyen adet duzenimi bozdu. Bi daha mii tovbeee

Selam kizlar adete son 1 gün hala inanamiyorum hamile olmadığıma, sanırım deliriyorum.Habire test yapıp silik çizgi gördüğümü zannediyorum, sonra gördüğümü zannettigim silik çizgiyi bulamiyorumAdet olsam da umudum kesilse bari

kafayı yiyoruz sonunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…