Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana katılılıorum canım bundan 3 gün önce test yaptım ve ikinci çizgiyi bende eşimde gördü neyse bugun adetime bi hafta kaldı varsa cıkar muhakkak desik gittik kan testi yaptırdılyaptırdıl ve sonuc her zamanki gibi negatif yani 0.23 belirtilerimde var göğüsler taş gibi koltuk altı acimalar sol kasıkta batma ve bacak agrısı bu deger 1 hafta adete kadar cıkıcanı sanmıyorum.Vücudumuzu dinlemeyi arkadaşlar.... Hissettiğimiz belirtiler evettt gercekkk, ancakkkk gebeliği gostermiyo, gebe kalmaya çalışıyor vücut DİYO
Hayırlısı olsun inşallah vardır yinede günün gelene kadar dikkat et kendine belli olmazSana katılılıorum canım bundan 3 gün önce test yaptım ve ikinci çizgiyi bende eşimde gördü neyse bugun adetime bi hafta kaldı varsa cıkar muhakkak desik gittik kan testi yaptırdılyaptırdıl ve sonuc her zamanki gibi negatif yani 0.23 belirtilerimde var göğüsler taş gibi koltuk altı acimalar sol kasıkta batma ve bacak agrısı bu deger 1 hafta adete kadar cıkıcanı sanmıyorum.
bekle canım az sabır et salma kendini inşallah çok bekletmezler bizi bir an önce gelirler :)Internette hcg degerlerine bakiorum 0.10 hamile olmayan bayandadır 10 dan yukarısı gebeliği düşündürür dio anlıcagın kafam iyice allak bullak oldu..
Kuzum attm kağıdını, pembe bi ambalajı vardı.... Daha da o testlere güvenmiyorum. Belki de markasıyla alakalıdır bilmiyorumRuyasdy canim senin yaptigin gebelik testinin markasi neydi acaba?
Kuzum attm kağıdını, pembe bi ambalajı vardı.... Daha da o testlere güvenmiyorum. Belki de markasıyla alakalıdır bilmiyorum
günaydın canım buldunmu gününüGunaydin arkadaslar. Yumurtlama gunune yakin donemlerde koyu renk camasir giyin akintiyi daha iyi farketmenize yardimci oluyo