Preseed kullananlar

Vücudumuzu dinlemeyi arkadaşlar.... Hissettiğimiz belirtiler evettt gercekkk, ancakkkk gebeliği gostermiyo, gebe kalmaya çalışıyor vücut DİYO

ben zaten o kadar istememerağmen günüm gecmeden hiç test yapmadim 9 gün geçmişti iki sene önce oruçta bu sefer kesin tuttu dedim ozaman bile üç gün sonra yaptım oda eşimin zoruyla ve negatifti testten 6 gün sonra çok felaketadet oldum ve ilk defa benim adetim o gün geçikti iki günlük gecikmede filanhayattayapmam test beklerim varsa zaten benimle aceleye gerek yok diye düşünürüm seni çok iyi anlıyorum testinsilik bile olup göstermesi çok saçma

Vücudumuzu dinlemeyi arkadaşlar.... Hissettiğimiz belirtiler evettt gercekkk, ancakkkk gebeliği gostermiyo, gebe kalmaya çalışıyor vücut DİYO
Sana katılılıorum canım bundan 3 gün önce test yaptım ve ikinci çizgiyi bende eşimde gördü neyse bugun adetime bi hafta kaldı varsa cıkar muhakkak desik gittik kan testi yaptırdılyaptırdıl ve sonuc her zamanki gibi negatif yani 0.23 belirtilerimde var göğüsler taş gibi koltuk altı acimalar sol kasıkta batma ve bacak agrısı bu deger 1 hafta adete kadar cıkıcanı sanmıyorum.

Sana katılılıorum canım bundan 3 gün önce test yaptım ve ikinci çizgiyi bende eşimde gördü neyse bugun adetime bi hafta kaldı varsa cıkar muhakkak desik gittik kan testi yaptırdılyaptırdıl ve sonuc her zamanki gibi negatif yani 0.23 belirtilerimde var göğüsler taş gibi koltuk altı acimalar sol kasıkta batma ve bacak agrısı bu deger 1 hafta adete kadar cıkıcanı sanmıyorum.
Hayırlısı olsun inşallah vardır yinede günün gelene kadar dikkat et kendine belli olmaz

Internette hcg degerlerine bakiorum 0.10 hamile olmayan bayandadır 10 dan yukarısı gebeliği düşündürür dio anlıcagın kafam iyice allak bullak oldu..:KK12:

Rabbim bu acıyı hiç bi kuluna yaşatmasın düşmanım bile yaşamasın herkesin kucakları dolsun imşallah beklicem artık elimsen bişi gelmio..

Kızlar bende ne çok kafaya takıyorum diyordum ama sizleri görünce ben hiç sters yapmamış gibi hissettim kendimi bakın yaklaşık 10 dk önce bi arkadaşımın gebelik haberini aldım tam 1 yıldır deniyordu olmuyordu geçtiğimiz ay yeter be demiş açmış bi şişe şarap karı koca ayların acisini çıkartmak için eğlenmişler ve o ay sadece 3 4 defa birliktelik olmuş hiçbir takip falan yok yani bi de bakmis ki hamile

Bir de şey dedi biz böyle sters yapınca aslında erkek daha çok sters yapıyormuş farkında olmaksızın hormon ters calisyormuş Bilginize sanırım en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz

Aynen arkadaslar stres cok etkiliyo hormonlari. Hic dusunmemek lazim diyolar ama cok zor. Hele de adet tarihi yaklasinca kendimizde belirtiler aramaya basliyoruz. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah'a kalmis artik nasip kismet Hoppa

Kuzum attm kağıdını, pembe bi ambalajı vardı.... Daha da o testlere güvenmiyorum. Belki de markasıyla alakalıdır bilmiyorum

Markasiyla alakali da olabilir canim. En guzeli adet gununun gecmesini beklemek. Cift cizgi gorup de adet olmak buyuk hayal kirikligi cunku. Onumuzdeki ay tutunur insallah bebisin ^_^

Özetle nisan ayı hamile cikaramiyo muyuz simdi:KK43:
Ben de bu ay bi saçmalamadım günü gelmeden testler falan en son 3 gün kala bıraktım test yapmayı. Çarşamba akşam ya da perşembe olmam lazim
Oglum da 30 nisan son bat ti
Bunda da 20 nisan son bat olsun bi daha ki aya güzel haberler pes peşe gelsin insallah

Amin ccanlarim.. İNSALLAHH.. Rabbim cook BEKLETMESİN bizi... Tam 3 kere net bi şekilde çift çizgi görüp adet olmak inanın bana berbat bi duygu... Rabbim kimseye yasatmasin...

amin Allah kimseye yaşatmasın zor bi durum beklemek insanı yoruyor üzüyor bırakıyorum bu ay her şeyi bi kenara diyorum ama adet günüme bir hafta kala bibakıyorum kendimi dinlemeye başlamışım

Gunaydin arkadaslar. Yumurtlama gunune yakin donemlerde koyu renk camasir giyin akintiyi daha iyi farketmenize yardimci oluyo :KK39:

Ben çok rahatsızım kızlar isalim gazım var belim kasıgım agrıyo üşüttümmü acaba ya karnım bomba gi:KK43:

X