- 31 Mart 2016
- 43
- 14
- 35
Biliyosunuz ben gecen ay kimyaaak gebelik gecirdim dun gevem aykı belirtilerimi yasadım ama bugun hiç bişi yok çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşiyacagım dieüst üste olurmu eger buda ole olursa üçüncü olacak moralim cok bozuk en ufak bi belirti ne kadar mutlu edio beni bi bilseniz..ruyasdy inşallah hayırlı haberleeini verirsin bizde mutlu olıruz burada
ya Allah alla şimdiye kadar haber etmesi lazımdı inşallah güzel haberini almıştır
Bilmiyorum ya gelsede öğrensek ne olduğunuNerde kaldiki ya. Ikidebir girip girip bakiyorum gelmedi bi turluu
günaydın kızlar hala gelmemişmi mutlu haberi almış olsun inşallah dünden beri beklediğimizi biliyor kesin haber ederdi belki bi aksilik oldu netle ilgili giremedi inşallah öyledir çok istiyorumburaya gelip mutlu haberi vermesinı Allah isteyen herkeseversin Rabbim doğru zamanı bilir inşallah hepimiz mutlu haberleri yazacağız buraya kızlar bellimi olur bi bakarsınız doğuma kadar burdan fikir alışverişi yaparız kim bilir :))
aynen canım bende öyle doğuma kadar inşallah merak ettiğim her şeyi sizinle paylaşırım bana bu oldu sizde durumlar nasıl hayali bile güzel bi evladım var çok şükür ama inşallah Allah ikinci defa tattirir bu duyguyu 21 yaşında aldım kucağıma inan hiç bişey hatırlamıyorumyarım yamalak ne olduğunu bilmeden bi anda kendimi hamile olarak buldum süreç filan derken kucağıma aldım ev yok yeni evliydim zaten kaynanamlarla kalıyordum evin ilk torunuydu hiç elime vermediler diyebilirim o zevki dolu dolu yaşama fırsatım olmadı acemilikten dolayı ah diyorum şimdi olsa kimseye vermem diyorumGunaydin canim eger bu ay bebis haberini alirsam burda paylasicam doguma kadar da hep burda olucam insallahh. Birbirimize umut oluyoruz :)