Preseed kullananlar

Biliyosunuz ben gecen ay kimyaaak gebelik gecirdim dun gevem aykı belirtilerimi yasadım ama bugun hiç bişi yok çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşiyacagım die üst üste olurmu eger buda ole olursa üçüncü olacak moralim cok bozuk en ufak bi belirti ne kadar mutlu edio beni bi bilseniz..ruyasdy inşallah hayırlı haberleeini verirsin bizde mutlu olıruz burada

Hayırlı haberler için geldim ama daha haber gelmemiş hayirlisiyla güzel haber gelse de bu aksam umutla uyusakbenim sanki adet ağrılarım başladı 1 hafta kaldı bugün ama adet belirtileri başladı sanırım bu ay fosss

Oncelikle endişelerini birak2 defa mi kimyasal gebelik yaşadın? Doktorlar ne diyolar?benim oğlum dan önce bi düşuğum var kalp atışlarını duydukları sonra kaybettim ve ogluma hamileyken hep tereddutluydum şimdi kiziyorum kendime ,belki de bi daha çocuğum olmayacak ben hamileligi zehir ettim kendime,hiç canını sıkma insallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kavusursunolumsuz at kafandan.hamile yoktur hamilelik vardır demişti doktorum ,bi insanın her hamileligi farklı bi durumdursakin stressiz ol ve akışına birak

Evet canm 1 tüp bebekte bide gecen ay 6 yıldır bekliorum ister istemez acıor içim doğru söylüosun kendi kendime adet olana kadar eziyet esiorum reamen doktor benim yumurtalarım tüplerim sağlı oldunu eşimimde haraketlilik sorunu oldunu söylüolar sayımızda normal sanırım saglıksız sperm tutuo hep oda yasayamıo

Allah tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin insallah biz çok kafa yoruyoruz, dusun sene kaç kişi farkında bile olmadan kimyasal gebelik yaşamıştır. Biz günümüz bile gelmeden biliyoruz Farzet ki oburlerini farketmedin adetin gecikti ve adet oldun sonunda.Bizde de hareket sıkıntısı vardı yıllar önce şimdi ne durumda bilmiyorum.bilmek te istemiyorum.kafana hiçbişey Takma dan oluruna bırak Allah nasip edecek insallah

Inşallah canım sözlerin bemi teselli etti inanki şuan dan itibaren üzmicem artık kendimi mesajını okurken ağladım Rabbim sade senin benim değil herkese nasip etsin o duyguyu herkes mutlu olsun inşallah.

Emin ol teselli etmek için söylemedim, inanarak söyledim .Biz sorun olarak şanslı kesimdeniz preseed di bırakma ama ,ben ogluma bu vesile ile kavuştum çok şükür ve sperm hızı yavaş olup ta kavuşan çok biliyorum.Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah adetine çık mu var?

Presed sayesinde az da olsa hamilelik yaşadım o duyduyu tattım olana kadar devem etmei düşünüyorum bırakmak istemiorjm..

günaydın kızlar hala gelmemişmi mutlu haberi almış olsun inşallah dünden beri beklediğimizi biliyor kesin haber ederdi belki bi aksilik oldu netle ilgili giremedi inşallah öyledir çok istiyorumburaya gelip mutlu haberi vermesinı Allah isteyen herkeseversin Rabbim doğru zamanı bilir inşallah hepimiz mutlu haberleri yazacağız buraya kızlar bellimi olur bi bakarsınız doğuma kadar burdan fikir alışverişi yaparız kim bilir :))

Gunaydin canim eger bu ay bebis haberini alirsam burda paylasicam doguma kadar da hep burda olucam insallahh. Birbirimize umut oluyoruz :)

Gunaydin canim eger bu ay bebis haberini alirsam burda paylasicam doguma kadar da hep burda olucam insallahh. Birbirimize umut oluyoruz :)
aynen canım bende öyle doğuma kadar inşallah merak ettiğim her şeyi sizinle paylaşırım bana bu oldu sizde durumlar nasıl hayali bile güzel bi evladım var çok şükür ama inşallah Allah ikinci defa tattirir bu duyguyu 21 yaşında aldım kucağıma inan hiç bişey hatırlamıyorumyarım yamalak ne olduğunu bilmeden bi anda kendimi hamile olarak buldum süreç filan derken kucağıma aldım ev yok yeni evliydim zaten kaynanamlarla kalıyordum evin ilk torunuydu hiç elime vermediler diyebilirim o zevki dolu dolu yaşama fırsatım olmadı acemilikten dolayı ah diyorum şimdi olsa kimseye vermem diyorum

hatırladığım tek şey adet olacak gibiydim sürekli adet sancısı girdikçe aha geliyor diyordum türküye de izindeydim ben bi sabah karnıma tarifsiz bi ağrı girdi eşim aldı devlet hastanesine götürDü orda baktılar bsiy yok apandisit olabilir dedi doktor hoplayıp zıpla bilmem ne çok komikti ağrı tam nerde beliriyor zıpla diyordu :) ağrın çok varsa iğne yapalım dediler eşim gebelik olabilir iğne olmaz dedi hemşire şey dedi kan tahlili yapıldıkanda gebelik yok dedi eşim niye de karşı çıktı Türkiye'de n tekrar buraya döndüm adet sancimçok arttı kesin oldum dedim çokça akinti gelmişti anneme gittim annem dedi sende bişey olabilir burdan giderken adetininson günüydü dört hafta kaldin ve iki haftadır burdasin ve hala adet olmadın hemen test al dedi yok anne ya sancmvar gelecek dedimsen beni dinle git test al bişey kaybetmezsiniz dedi koştum test aldım ama ne adet tarihi ne de gün tarihi tutuyorumnezaman adetim geliyor ne kadar sürüyor hiç bilmiyorum kadın hassas gebelik testi verdiği bilmediğim için ertesi gün ilk idarrinlayap dedi yaptım anında çift çizgihemen hastaneye koştum doğrulamak için tam 7 saat aç susuz bekledim orda en sonunda 6 haftalıkdediler dünyalar benim olmuştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…