Kizlarrr, dünden beri kendimi anca toplayıp yazabilicem bi şeyler... Bhcg degerim 0,38 yani zerre kadar bir umudum kalmadiiiiiiiiiiiii.... Adetime ya 4,ya da 5gun var, son zamanlardaki adet düzensizliğinden tam bilemiyorum, amaa nolursa olsun, bu değer yukselmezzz... İki testin ikiside yanılttı beni, ertesi günde yaptgm silik bi kırmızıydi... KİZLAR GERCEKTENN COOOK KOTUYUMMM....[/QUdur canım hemen kötü hissetme Kenedeni asla pes etme Allah doğru ve uygun zamanı bilir bekleyelim umudunu yitirme yeter çok üzüldüm
valla bende anlamıyorum şu planlı çocuk yapanlara hayranim. resmen istedikleri an oluyorİsyan etmek de istemiyorum... Ama nedennn
İsyan etmek de istemiyorum... Ama nedennn
Merhaba kızlar ben Eda çok önce kayıt oldum paylaşımlarınızı da takip ediyorum ama hiç yazmadım çünkü hep hamile kalayim sevincimi tecrübelerimi yazayım istedim ama maalesef 30 yaşındayım 19 aylık evliyim 13 aydır deniyoruz olmuyor eşimde sıkıntı yok hatta değerler süper bende de sorun yok kan hormon testi yumurta takibi falan hepsi normal ama olmadı bu ay ilk defa preseed deniyorum bakalım hayırlısı
Şu işaretli yerde çizgiye benzer bişey görenler var ama ben hiçbişey gormedim:)benim bu ay boşa gitti sanirim
yok bende baktım o çizgi normal çünkü çok az bi gölge illaki görünüyor koyulasması gerken yer olduğunu işaret ediyorGöremiyorsun çünkü yokhayırlısı diyecegiz artık Allah hayırlı zamanda nasip etsin valla olmasa uzulmem ben ama su bekleme süreci yipratici