- 7 Nisan 2016
- 613
- 993
- 42
ben 27 yaşımdayım canım merak etme o ruh hali bi ara hep vardı bende geçen sene bu yüzden adetim tam 9 gün gecikti hiç gecikmeyen adetim gecikti hamilmiyimdiye düşünüp durmaktanKızlar sizin yaşlar kaç? Ben haziranda 34 olucam sizler daha Küçüksunuz sanırım 35 ten önce 2.gelse diyorum ama kısmet. Saçma sapan bi ruh hali içindeyim bazen bi umut doluyor içime geldi diye,bazen Hayır yok adet geliyo diyorum şu 1 hafta geçse de ogrensem de rahatlasam
ben 32 yaşındayım 11 aylık evliyimKızlar sizin yaşlar kaç? Ben haziranda 34 olucam sizler daha Küçüksunuz sanırım 35 ten önce 2.gelse diyorum ama kısmet. Saçma sapan bi ruh hali içindeyim bazen bi umut doluyor içime geldi diye,bazen Hayır yok adet geliyo diyorum şu 1 hafta geçse de ogrensem de rahatlasam
maşallah daha yeni sayılırsın ben 7 _ 8 yıllık evliyim :)ben 32 yaşındayım 11 aylık evliyim
Ya ben çok evlilik meraklısı değildim o yüzden uzattım da uzattım. Artık annemlere laf geçiremez hale geldim. O aralar karşıma eşimde çıktı. Baktım tam benim kafadan evleneyim dedimmaşallah daha yeni sayılırsın ben 7 _ 8 yıllık evliyim :)
Ya ben çok evlilik meraklısı değildim o yüzden uzattım da uzattım. Artık annemlere laf geçiremez hale geldim. O aralar karşıma eşimde çıktı. Baktım tam benim kafadan evleneyim dedimAma bekarlık sultanlıktır lafının hala arkasındayım
Evliliğim sorunlu değil çok şükür çok uyumluyuz eşimle ama bana zor gelen bekarken sadece kendi aileme zaman ayırıyordum şimdi o tarafa da zamanım gidiyor vs. Yani aslında uzun yıllar tek yaşayınca (ailemden uzak bir şehire atandım) bencilliğe alışıyor insan. Zamanla alışıyor ama insan. Eşim bana uyum sağlamasa olmazdı zaten. O daha fazla alttan alıyo beni idare ediyo işte adam napsınIyi yapmışsın eğer doğru insanı bulduysan evlilik te sultanlikAma çocuktan sonrası birazcık zorAllah o günleri göstersin insallah ta zorlukları asalım birer birer
Amin inşallah. Benim 3 gündür kasıklarım ağrıyor adetim yaklaştı ondan heralde.Inşallah çok aratmadan gonderir ALLAH yavrularımizi saglicakla
Yok canım Veteriner HekimimYazdıklarından öğretmen olduğunu dusundum ben de öğretmenim ,bebis gelsin yuva daha da Senlensin insallah
Olabilir unutuldukRuyasdy hayirli haberlerle gelcek icime doguyo yoksa gelirdi simdiye kadar. Mutluluktan uctu da bizi unuttu heralde
merak etme kesin haber ederim bizim burda kan yoluyla değilde hemen ultrasona alınıyor hemen çıkar sonuç :)Arkadaslar icimizden birinde hamilelik suphesi olursa ve kan vermeye giderse lutfen bizi erken haberdar etsin. Catlayacam artikinÖldük meraktan ya hu
merak etme kesin haber ederim bizim burda kan yoluyla değilde hemen ultrasona alınıyor hemen çıkar sonuç :)