- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
Azonce çektim dunkunun resmini, üzerinden bi gün geçti ,hayalet çizgi bile yok. Diğerinin üzerinden iki saat geçti hala duruyor cizgi
CANİMSİNİZZZZ... RABBİM SU AN BANA YAPTİGİNİZ BU DUALARİN 10000 MİSLİNİ SİZE CEVİRSİNNN İNSALLAHH....
Kuzummm dün hiç yoktu biliyomusun, duvar gibi bembeyaz, attm resmini de, RABBİM BUYUK, DUALARİMİZİ KABULEDER İNSALLAHHBirkac gune net gorulucek gibi duruyo. Ben ikinci cizgiyi gorebiliyorum cok silik degil rahat gozukuo
CANİMSİNİZZZZ... RABBİM SU AN BANA YAPTİGİNİZ BU DUALARİN 10000 MİSLİNİ SİZE CEVİRSİNNN İNSALLAHH....
Kuzum çok açık pembe bi çizgi var, o çizginin sağ tarafı beyaz geri kalanı idrar ya, beyaz kalan kısım o çizgiyle idrar arasında kalmış, ondan beyaz gibi duruyoHadi hayırlısı bakalim 2.yaptığında silik çizgi var ama ben beyaz görüyorum sen daha pembe görüyosunduradete kaç gün vardı canım insallah pozitif tir darısı herkesin basina
Kuzum çok açık pembe bi çizgi var, o çizginin sağ tarafı beyaz geri kalanı idrar ya, beyaz kalan kısım o çizgiyle idrar arasında kalmış, ondan beyaz gibi duruyo
valla resmi acmadanbile görünüyor cizgi net çok mutlu oldum görünce inşallah vardır var gibi sankiBundan sonrasi Rabbimin merhametine kalmış, O ol derse olur inşallah ... Meryem suresini okuyan şimdi hepimiz İCİNN... BOLL DUA EDELİM BİRBİRİMİZE, RABBİM BİZİ BOS CEVİRMEZZZ İNSAALLAHH
çok sevindim ya basbaya çizgi buKİZLAAAAAARRRR YARDİMMM NOLURRR... CİZGİİİ VAR Mİİİİ
Bundan sonrasi Rabbimin merhametine kalmış, O ol derse olur inşallah ... Meryem suresini okuyan şimdi hepimiz İCİNN... BOLL DUA EDELİM BİRBİRİMİZE, RABBİM BİZİ BOS CEVİRMEZZZ İNSAALLAHH
bütün dualarım seninle inşallah merakla bekliyorum belki zamanı geldi Allah dualarınıkabul etti canım ki inşallah öyledirTabiki var yada yok mutlaka haber edicemm...ki eğer gebelik varsa tüm belirtilerimide yazicam .... DUA edelim arkadaşlarım... O suya can vereN RABBİMM ,inşallah geri çevirmez kapısından....
amin canım. testi tekrarla bugünde bakalımCANİMSİNİZZZZ... RABBİM SU AN BANA YAPTİGİNİZ BU DUALARİN 10000 MİSLİNİ SİZE CEVİRSİNNN İNSALLAHH....
Tekrar dene istersen sonradan çıkan çizgiler pek güvenilir olmuyor yagünaydın dün ben bidaha test yapmıştım yine negatif çıkmıştı bende paketine geri koyup aykkabiligin üstüne bırakıp yattım sabah kalktım orda unuttuğumu fark ettim dur atmadan bilahare bakayım dedim bi baktım kop koyu ikitane çizgi ne demek oluyor anlamadım
günaydın dün ben bidaha test yapmıştım yine negatif çıkmıştı bende paketine geri koyup aykkabiligin üstüne bırakıp yattım sabah kalktım orda unuttuğumu fark ettim dur atmadan bilahare bakayım dedim bi baktım kop koyu ikitane çizgi ne demek oluyor anlamadım