Preseed kullananlar

ben ovu testiyle takip etmeme rağmen bulamadım ya kaçırdım yada yumurtlama olmadı olsun Allah büyük tür yine de kullanayım dedim adetime 12 gün kaldı yumurtlama olurma şansı varmı ki hala

Ben 9 kullanimlik diye biliyorum. Kutunun icinde 9 tane enjektor var. Kimisi de 3 ay gidio diyo. Bende cozemedim valla kullanim miktarina gore degisiyo sanirim

Şimdi şöyle... Yumurtlama gününden önce, yumurtlama günü ve yumurtlama soonrasındaki gün yani toplam 3 gün 4er gramdan kullanırsanız 3 ay gidiyor. Ama daha fazla kullanırsanız daha az gider tabiki. Sizin kullanma sürenize bağlı

Ben 9 kullanimlik diye biliyorum. Kutunun icinde 9 tane enjektor var. Kimisi de 3 ay gidio diyo. Bende cozemedim valla kullanim miktarina gore degisiyo sanirim
valla canım bende pek çözemedim doldururken zaten yarısı içeri yarısını dışarı nasıl koyduğumubile anlıyorum Şeffaf olduğu için doldumudiye zorlarken tasiriyorum

hı anladım ben de en fazla 3 gramn kullanıyorum fazlasını yapmadım üç gün kullandım bu ay pek umudumyok zaten öbür aya kaldı artık ovu testleride bitti

Yumurtlama gunlerinde kullancaz yani sadece. Bu ay gelsin su bebis de ugrasmayalim

KİZLAAAAAARRRR YARDİMMM NOLURRR... CİZGİİİ VAR Mİİİİ

Eklentiler

• IMG_20160412_215539.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20160412_220557.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 85
KİZLAAAAAARRRR YARDİMMM NOLURRR... CİZGİİİ VAR Mİİİİ
T de çizgi gibi bişey var ama sen daha net görürsün. Ay inşallah vardır. Testin ne marka elinde varsa bi daha yap idrar kalıntısı gibi de duruyo. Büyütüp baktım ama...

Çok açık pembe bi çizgi sanırım Kuzum... Bugüne dekkk hiç gormedigimmm mucize gibi.... BUNDAN SONRASİ RABBİME KALMİS. bugüne dek silik de olsa bi kere bile görmedim ben o ikinci çizgiyi, hiç görmemiştim diyodum. Her yaptığım testi saatlerce bekletirdim belki küçücük bi çizgi görürüm diye... İnanın bunu yazarken bile ağlıyorum.. Eğer bebek yoksa bile, su ikinci çizgiyi görmek bile güzel DİYCEM biliyomusunuz:'(

Sabah bi daha yap yine silik çıkarsa hemen kan vermeye git. İnşallah bebiş geliyordur

Soldaki dün yaptığım,sağdaki bugün... İkiside aynı marka

Eklentiler

• IMG_20160412_224546.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20160412_220557.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 91
Azonce çektim dunkunun resmini, üzerinden bi gün geçti ,hayalet çizgi bile yok. Diğerinin üzerinden iki saat geçti hala duruyor cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…