Testi yaptıktan 5 dk sonra çıkması lazım ikinci çizginin yoksa aradan saatler geçtikten sonra çıkan test aldatıcı olur diye soylemisti bi arkadasimMerhaba kızlar biliyosunuz bu ay ilk kez ovulasyon testiyle preseed kullanmıştım ve arkasından her gece progesteron jel sebepsiz infertilite olduğunu söylüyor Dr. Lar bat 24 ocak bu sabah 6da predictör erken test yaptım anca öğleye doğru ancak benm gorebileceğim hatta zor gördüğüm bikinci çizgi oluşuyor gibi bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün ne düsünmeliyim
Bende bu siteden birinin çöpe attığı testte silik çizgi çıktığı sona hamile olduğunu okumuştum off neye inanacagima şaşırdım var mı bunu yasanlar başına böyle bişey gelen
Sagol canım valla iyi diyelim iyi olalım. Hala uraşıyoruz :) İki ay preseed tutmadı.Sonra aşılama yaptık o da tutmadı.Biraz bekleyip tüp için para mı biriktirsek diyoruz.Biz de kararsızız :) sen nasılsın canım?
canım benim sağollll. İnanın hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum her an,rabbim hayırlısıyla hepinize tez zamanda verecek bebişlerinizi inşallahhhhhhhhhhhh!!!keklik_58 Canımmmmm hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim. Demek ki zamanı gelmiş :) Dediğin gibi biz ne yaparsak yapalım zamanı gelince olacak.Çok çok çok tebrik ederim, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hamileliğin her anının tadını çıkar. "of çok zor puf şöyle böyle" diyenlere inat, 13 ayın acısını çart ve her anın güzelliğini hisset :) Ve nasıl asklından çıkardın bebeği, nasıl kafaya takmadın, tüyolarını bekliyorum. :)))
kuzum biz martta tüp bebek yaptıracaktık ve eşimle cumartesi karar aldık pazartesi günü tüp için randevu alacaktım. geçen aydan beri sabah akşam evde yürüyüş bandında yürüyüp koşuyordum diyet yapmaya çalışıyordum ki fazla kilolarımı vereyim tüp tutma ihtimali daha da artsın diye bu zaman zarfı içinde kendimi tüpe şartlandırdığım için hiç öenmsemedim ilişkiyi,gece eşimle hesapladık da bu ay sadece 2 kere birliktelik olmuş. adetimin 11. günü yani 27 aralıkta ilişki oldu 28 aralıkta dr a gittim yani adetin 12. günü dr yumurtan gelişmiş günaşırı ilişki dedi ama ben olmaz diye önemsemedim ilişkiyi sonra da ayın 30 unda ilişki oldu başka da olmadı geçen haftaya kadar. ama şunun etkisi olduğunu düşünüyorum ben normalde folbiol alıyordum ama yeni dr um inofolik al demişti o benim yumurtamı erken geliştirdi çünkü normalde ben adetin 17-18-19. günlerinde yumurtluyordumkeklik_58 Canımmmmm hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim. Demek ki zamanı gelmiş :) Dediğin gibi biz ne yaparsak yapalım zamanı gelince olacak.Çok çok çok tebrik ederim, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hamileliğin her anının tadını çıkar. "of çok zor puf şöyle böyle" diyenlere inat, 13 ayın acısını çart ve her anın güzelliğini hisset :) Ve nasıl asklından çıkardın bebeği, nasıl kafaya takmadın, tüyolarını bekliyorum. :)))
tatlım hayırlısı olsun inan bende hiç takmıyorum nasıl oluyo bilmiyorum rabbim daha fazla aratmadan hayırlısı ile kavuşturur inşş yavrularımızı bizegrpaysgl Canım aşılama negatif.Biraz ara verdik bakalım.kekliğin de haberini duyunca "hiç takmayayaım bari" diyorum ama o nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum :))))
inşallah canım inşallah. Yeter ki kendinizi bir süre serbest bırakıntatlım hayırlısı olsun inan bende hiç takmıyorum nasıl oluyo bilmiyorum rabbim daha fazla aratmadan hayırlısı ile kavuşturur inşş yavrularımızı bize
cnm bnm elde olsa keşke rahat olmak serbest bırakmakinşallah canım inşallah. Yeter ki kendinizi bir süre serbest bırakın
canım ben de eylülde bi hamilelik geçirdimBende bu siteden birinin çöpe attığı testte silik çizgi çıktığı sona hamile olduğunu okumuştum off neye inanacagima şaşırdım var mı bunu yasanlar başına böyle bişey gelen
ay ne güzel ya darısı başımıza tez vakitte inşallah :)kızlar merhaba ben de bu jeli kullanıp hamile kaldım o mu vesile oldu olacağı vardıda denkmi geldi bilmiyorum :) 31 haftalık hamileyim şimdi Allah isteyen herkese nasip etsin
Ne güzel Rabbim kucağına alamayı nasip etsin inşallahkızlar merhaba ben de bu jeli kullanıp hamile kaldım o mu vesile oldu olacağı vardıda denkmi geldi bilmiyorum :) 31 haftalık hamileyim şimdi Allah isteyen herkese nasip etsin
Cnm ben bir ay kullandım o ay makesef olmadı, bu ay kullanmadım beklemedeyim. Bir daha ki ay eğer gebelik gerçekleşmezse tekrar kullancağım cnm. Güvenilir bir eczaneden sipariş ediyorsun, birgünde geliyor jelin. Tarihine dikkat et tarihi geçmiş jeli alma cnmArkadaslar bu jelden almak istiyorum, kimyasal gebelikle sonuclanan bir tup bebek seruveni atlattim, bu ayi da bos gecirmeyip bu jeli kullanmak istiyorum ama orijinal urunu nereden siparis verebilirim? Yardimci olabilir misiniz?