cnm değerin arttı mı naptın kese felan göründü müNe süpriz hemde kalbine incekti canm yok gebelik ben bktm negatif görmekten dedm agldm Sakacktan gözleri doldu nerdyse snra dayanamdm güldm anladi zaten çok çok sevndi
Yok tatlm birazdn gtcm dua et bna gece hiç uymdm.korkymcnm değerin arttı mı naptın kese felan göründü mü
korkma cnm bnm rabbim yardımcın olsun inşşş güzel hayırlı haberlerle gelirsin cnm bnmYok tatlm birazdn gtcm dua et bna gece hiç uymdm.korkym
cnm mutsuz olma sua et rabbime sıgın umutsuz olma inşşş olacagız bizlerde birgün anne hemen pes mi ediyorsun yoksa senAdet oldum yaaa cok mutsuzum
cnm ne dedi doktor catladım meraktan yazsanaYok tatlm birazdn gtcm dua et bna gece hiç uymdm.korkym
Canm.yarn belli olcak geç gttgm içn yarn dr um arycak soylicekcnm ne dedi doktor catladım meraktan yazsana
tmm cnm inşşş iyi haberlerr alırsın sen nasıl hissediyorsun pekiCanm.yarn belli olcak geç gttgm içn yarn dr um arycak soylicek
Blmym.korkym sadce.çok çok.dua.edym ama.Rabbim.sesmi duycak ona emnm bide.en.son test yaptgm yer bana pek güvenilir gelmedi hastnem e güveniyorum ordn.güzel sonc alcm inşallahtmm cnm inşşş iyi haberlerr alırsın sen nasıl hissediyorsun peki
inşş cnm bnm bak yarın yaz merak ediyorum haber ver cnmBlmym.korkym sadce.çok çok.dua.edym ama.Rabbim.sesmi duycak ona emnm bide.en.son test yaptgm yer bana pek güvenilir gelmedi hastnem e güveniyorum ordn.güzel sonc alcm inşallah
Tm tatlm yazcminşş cnm bnm bak yarın yaz merak ediyorum haber ver cnm
Evlatlık almayi hiç düşünmedin mi ben çünkü bir kaç sene daha olmazsa evlat edinmeyi düşünüyorumArkadaşlar sürekli takip ediyorum ama yazmak istedim şuan.6 ay oldu 8 ay oldu deyince o kadar üzülüyorum ki kendim için.Benim evlat diye yanıp tutuşalı 10 sene oldu.Ortada bir sorunda yok.3 aşılama , 3 tüp bebek başarısız.Allah vermeyince olmuyor işte. Herşeyi denedim sayılır bitkisel olarak ta.Presed de denedim tabi iki ay.Umutla beklemekten başka çare yok.
Evlatlık almayi hiç düşünmedin mi ben çünkü bir kaç sene daha olmazsa evlat edinmeyi düşünüyorum
Ben 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır istiyoruz ama bi kaç sene daha olmazsa daha fazla beklemek istemiyorum 30 yaşına geliyorum o kadar beklemeye ne sabrım var ne de halim inşallah Rabbim isteyen herkese vakti zamani gelene kadar sabır versinSen kaç senelik evlisin.Düşündüm , düşünüyorum da ama herhngi bir başvuru falan yapmadım henüz.Biraz daha beklemek istiyorum.Benim eltimin 14 sene olmadı sonra tüp bebekle bir tane oğlu oldu.1,5 yaşında.Şimdi kendiliğinden tekrar hamile.Allah ol der ve olur.Ol demesini bekliyorum.
canım nerede oturuyorsun? farklı doktorlara mı gittin?Sen kaç senelik evlisin.Düşündüm , düşünüyorum da ama herhngi bir başvuru falan yapmadım henüz.Biraz daha beklemek istiyorum.Benim eltimin 14 sene olmadı sonra tüp bebekle bir tane oğlu oldu.1,5 yaşında.Şimdi kendiliğinden tekrar hamile.Allah ol der ve olur.Ol demesini bekliyorum.
67 cnm yok ckmyo nye böyle olyr cumartesi.tekrar gtcminşş cnm bnm bak yarın yaz merak ediyorum haber ver cnm
Cnm keseye baktı mı inş yükselir değerin bugün kaçıncı günün67 cnm yok ckmyo nye böyle olyr cumartesi.tekrar gtcm
Cnm keseye baktı mı inş yükselir değerin bugün kaçıncı günün