Eğer senin rahimde et falan varsa sana da histeroskopi gerekebiliray cnm bnm rabbim kuvagınıza almayı nasip etsin.. kan verdin mi bugün
cnm var ama kesin degil dedi baktı 2 kez ultrasonda göremedi zaten ilaçları marta kadar kullanıcaz olmazsa banada opresyon dedi cnmEğer senin rahimde et falan varsa sana da histeroskopi gerekebilir
anladm cnm sende histreskopi yaptır kapalı meliyat korkma cnm inşşşş iyi olur detaylı konuş cnm zaten bülent bey söyleyor her seyiKız msj aralarında yazıyorsun bu topikte değilim hiç ya o yzden başka msjları okuyunca görmüyom kim ne yazmış. Canım dr kontrolüm var bugün gidip görüşücem bugün bakalım ne diyecek. Sol tüpün giriş kısmında darlık yapışıklık şüphesi var dedi. Görüşücem bakalım ne diyecek? Histeroskopi falan mı yapalım diyecek. Korkuyorum acaba şu ofis histeroskopisi gibi bir şey mi yapar yoksa ameliyat gibi mi bir şey yapar bilmiyorum. İnşallah şu hsg gibi olandan yapar yoksa korkuyom vallahi ameliyat olayından
ultrasonla cnmArkadaşlar doktorların yaptığı yumurta takibi nasıl oluyor? Kan testleriyle mi, ultrasonla mı?
konuşucaz canım bugün yaaa. Bakalım ne diyecek? sonuçta tüp bebek yaptıracağız tüpümün hafif tıkalı olması sorun olr mu bilmiyorum. Bize histeroskopi falan demedi hiç ben isteyecek mi kafamda atıp tutmaya başladım. Akşam 5,3 da randevumanladm cnm sende histreskopi yaptır kapalı meliyat korkma cnm inşşşş iyi olur detaylı konuş cnm zaten bülent bey söyleyor her seyi
carsamba mı karsılasırız inş cnm tüp bebek olacaksa tıkalı olması sorun degil zaten işlem dısarda yapılıyor tuunma işlemi kalıyor bikonuşucaz canım bugün yaaa. Bakalım ne diyecek? sonuçta tüp bebek yaptıracağız tüpümün hafif tıkalı olması sorun olr mu bilmiyorum. Bize histeroskopi falan demedi hiç ben isteyecek mi kafamda atıp tutmaya başladım. Akşam 5,3 da randevum
ultrasonla cnm
Ultrasonla canimArkadaşlar doktorların yaptığı yumurta takibi nasıl oluyor? Kan testleriyle mi, ultrasonla mı?
İlk başta büyüme aşamasında karından ama sonuncu da artk istenilen büyüklüktemi onu öğrenmek için vajinada bakiyo en azından bende böle olmustuPeki vajinadan mı, karın üstünden mi bakılıyor?
Benimkinde hepsi alttan olmuştu canım. Doktoruna göre değişiyor demek ki.İlk başta büyüme aşamasında karından ama sonuncu da artk istenilen büyüklüktemi onu öğrenmek için vajinada bakiyo en azından bende böle olmustu
Tm cnm edrm allah razı olsunÇooook şükür ya Rabbim mutlu bir haber aldık, çok mutlu oldum canım benim Z zeynep bal .Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bazen insan keşke vakit kaybetmeden yaptırsaydım şu tüpü aşılamayı diyor ama demek ki zamanı değilmiş. En hayırlı vakitte Rabbim nasip etmiştir muhakkak.Çok sevindim canım.Bize de dua et olur mu?Aşılama sonucu bekliyorum ben de..
cnm jelden degil hep oluyor benm akıntım zaten jeli 2 kez kullandım 2 aydır kullenmıyorum ki jeli soguklardan cnm ya senin aşılamnın kacıncı günü cnmgrpaysgl Canım iltihap neden olmuş acaba,Preseed mi yaptı ki?Dinlen bakalım biraz, psikolojini toparla.Daha enerjik başlayın inşallah.Siz düşünüyor musunuz herhangi bir tedavi?
cnm doktora göre degişiyor bi doktor üstten karından bakıyo bazısı alttan bakıyorPeki vajinadan mı, karın üstünden mi bakılıyor?
Anansafeli ust kafa kemigi olusmamis beynu disarda malesef digupta yasayan olmamisMalesef anansafeli yazmışsın o nedemek cnm
Cuma oldum canım, bugün 4. gün oluyor cuma ile.5'e giriyorum nasipse. Heyecanlı bekleyiş :)cnm doktora göre degişiyor bi doktor üstten karından bakıyo bazısı alttan bakıyor
hadi cnm rabbim nasip eder inşş bu kez yarunu sana cnmCuma oldum canım, bugün 4. gün oluyor cuma ile.5'e giriyorum nasipse. Heyecanlı bekleyiş :)