Preseed kullananlar

anladm cnm sende histreskopi yaptır kapalı meliyat korkma cnm inşşşş iyi olur detaylı konuş cnm zaten bülent bey söyleyor her seyi

anladm cnm sende histreskopi yaptır kapalı meliyat korkma cnm inşşşş iyi olur detaylı konuş cnm zaten bülent bey söyleyor her seyi
konuşucaz canım bugün yaaa. Bakalım ne diyecek? sonuçta tüp bebek yaptıracağız tüpümün hafif tıkalı olması sorun olr mu bilmiyorum. Bize histeroskopi falan demedi hiç ben isteyecek mi kafamda atıp tutmaya başladım. Akşam 5,3 da randevum

carsamba mı karsılasırız inş cnm tüp bebek olacaksa tıkalı olması sorun degil zaten işlem dısarda yapılıyor tuunma işlemi kalıyor bi

Çooook şükür ya Rabbim mutlu bir haber aldık, çok mutlu oldum canım benim Z zeynep bal .Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bazen insan keşke vakit kaybetmeden yaptırsaydım şu tüpü aşılamayı diyor ama demek ki zamanı değilmiş. En hayırlı vakitte Rabbim nasip etmiştir muhakkak.Çok sevindim canım.Bize de dua et olur mu?Aşılama sonucu bekliyorum ben de..

grpaysgl Canım iltihap neden olmuş acaba,Preseed mi yaptı ki?Dinlen bakalım biraz, psikolojini toparla.Daha enerjik başlayın inşallah.Siz düşünüyor musunuz herhangi bir tedavi?

Tm cnm edrm allah razı olsun

grpaysgl Canım iltihap neden olmuş acaba,Preseed mi yaptı ki?Dinlen bakalım biraz, psikolojini toparla.Daha enerjik başlayın inşallah.Siz düşünüyor musunuz herhangi bir tedavi?
cnm jelden degil hep oluyor benm akıntım zaten jeli 2 kez kullandım 2 aydır kullenmıyorum ki jeli soguklardan cnm ya senin aşılamnın kacıncı günü cnm

Kizlar preseed i ben bu ay yumurta takibiyle yapicam bugun doktora gittim kilomen verdi 5 gun kullanicam yumurtam 22 mm ye gelince catlama ignesi yaptircam ardindan preseed jeli kullanicam sanki boyle hamile kalma sansim daha cok olur gibi geliyor gerci gecen sene preseed i kullandigim ay hamile kalmistim hemde rast gele yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…