• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız msj aralarında yazıyorsun bu topikte değilim hiç ya o yzden başka msjları okuyunca görmüyom kim ne yazmış. Canım dr kontrolüm var bugün gidip görüşücem bugün bakalım ne diyecek. Sol tüpün giriş kısmında darlık yapışıklık şüphesi var dedi. Görüşücem bakalım ne diyecek? Histeroskopi falan mı yapalım diyecek. Korkuyorum acaba şu ofis histeroskopisi gibi bir şey mi yapar yoksa ameliyat gibi mi bir şey yapar bilmiyorum. İnşallah şu hsg gibi olandan yapar yoksa korkuyom vallahi ameliyat olayından
anladm cnm sende histreskopi yaptır kapalı meliyat korkma cnm inşşşş iyi olur detaylı konuş cnm zaten bülent bey söyleyor her seyi

anladm cnm sende histreskopi yaptır kapalı meliyat korkma cnm inşşşş iyi olur detaylı konuş cnm zaten bülent bey söyleyor her seyi
konuşucaz canım bugün yaaa. Bakalım ne diyecek? sonuçta tüp bebek yaptıracağız tüpümün hafif tıkalı olması sorun olr mu bilmiyorum. Bize histeroskopi falan demedi hiç ben isteyecek mi kafamda atıp tutmaya başladım. Akşam 5,3 da randevum

konuşucaz canım bugün yaaa. Bakalım ne diyecek? sonuçta tüp bebek yaptıracağız tüpümün hafif tıkalı olması sorun olr mu bilmiyorum. Bize histeroskopi falan demedi hiç ben isteyecek mi kafamda atıp tutmaya başladım. Akşam 5,3 da randevum
carsamba mı karsılasırız inş cnm tüp bebek olacaksa tıkalı olması sorun degil zaten işlem dısarda yapılıyor tuunma işlemi kalıyor bi

Çooook şükür ya Rabbim mutlu bir haber aldık, çok mutlu oldum canım benim Z zeynep bal .Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bazen insan keşke vakit kaybetmeden yaptırsaydım şu tüpü aşılamayı diyor ama demek ki zamanı değilmiş. En hayırlı vakitte Rabbim nasip etmiştir muhakkak.Çok sevindim canım.Bize de dua et olur mu?Aşılama sonucu bekliyorum ben de..

grpaysgl grpaysgl Canım iltihap neden olmuş acaba,Preseed mi yaptı ki?Dinlen bakalım biraz, psikolojini toparla.Daha enerjik başlayın inşallah.Siz düşünüyor musunuz herhangi bir tedavi?

İlk başta büyüme aşamasında karından ama sonuncu da artk istenilen büyüklüktemi onu öğrenmek için vajinada bakiyo en azından bende böle olmustu
Benimkinde hepsi alttan olmuştu canım. Doktoruna göre değişiyor demek ki.

Çooook şükür ya Rabbim mutlu bir haber aldık, çok mutlu oldum canım benim Z zeynep bal .Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bazen insan keşke vakit kaybetmeden yaptırsaydım şu tüpü aşılamayı diyor ama demek ki zamanı değilmiş. En hayırlı vakitte Rabbim nasip etmiştir muhakkak.Çok sevindim canım.Bize de dua et olur mu?Aşılama sonucu bekliyorum ben de..
Tm cnm edrm allah razı olsun

grpaysgl grpaysgl Canım iltihap neden olmuş acaba,Preseed mi yaptı ki?Dinlen bakalım biraz, psikolojini toparla.Daha enerjik başlayın inşallah.Siz düşünüyor musunuz herhangi bir tedavi?
cnm jelden degil hep oluyor benm akıntım zaten jeli 2 kez kullandım 2 aydır kullenmıyorum ki jeli soguklardan cnm ya senin aşılamnın kacıncı günü cnm

Kizlar preseed i ben bu ay yumurta takibiyle yapicam bugun doktora gittim kilomen verdi 5 gun kullanicam yumurtam 22 mm ye gelince catlama ignesi yaptircam ardindan preseed jeli kullanicam sanki boyle hamile kalma sansim daha cok olur gibi geliyor gerci gecen sene preseed i kullandigim ay hamile kalmistim hemde rast gele yapmistim

Back