Preseed kullananlar

Kızlar forum sitesini karıştırdım bu jeli gördüm ve herkes hemen hemen ilk denemesinde hamile kalmış bende kullansm olur mu yan etkileri var mı kızlr benide bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar forum sitesini karıştırdım bu jeli gördüm ve herkes hemen hemen ilk denemesinde hamile kalmış bende kullansm olur mu yan etkileri var mı kızlr benide bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşım anladığım kadarıyla bu jeli bende sizin gibi yeni farketim hamile kalan çok kişi var ama sağlıklı gebelik yok gibi ben vazgeçtim kullanmaktan.

yan etkisi yok cnm kullan dene 2,3 ay beşinci denemesinde bile hamie kalan arkadaslarımız var ve gazey saglıklı hamilelikleri cok şükür

AYY EDİYORUM CNM HEP EDİYORUM RABBİM NASİP ETSİN İNŞŞŞ BU KEZ CNM BNM HADİ HAYIRLI HABERLER ALIRSIN İNŞŞ TATLIM
İnşallah cnm yarm saat sonra alcm beklym hastnde off allahm ne zormuş ya degrm Yükselmemsi bile korktyo insanı eskiden hamile kalim dye dua edrdm smdi degrm Yükselsn dye edym

İnşallah cnm yarm saat sonra alcm beklym hastnde off allahm ne zormuş ya degrm Yükselmemsi bile korktyo insanı eskiden hamile kalim dye dua edrdm smdi degrm Yükselsn dye edym
üzülme cnm bnm inşşşş olacak bu kez ya rabbimden umut kesilmez içini ferah tut inşşş iyi sonyç alırsın kuzum

yan etkisi yok cnm kullan dene 2,3 ay beşinci denemesinde bile hamie kalan arkadaslarımız var ve gazey saglıklı hamilelikleri cok şükür
Saol cnm bende pko var inş bunun etkisi olur ya bir senedir istiyoruz olmuyr ben recetesiz alabilirm sanırım bunu

33 düştü cnm bebgm de dusmesini beklycm
Çok geçmiş olsun canım kimyasal gebelik... Bende 2 kere yaşadım. Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimize...
Bir sonraki gebeliklerimiz sağlıkla hayırla olsun inşallah

Selam hanımlar bizde 18 aydan beri deniyoruz. Yaşım 25 bir sonuç alamadım buğüne kadar. Bu ay ilk defa femara preseed jel kullandım salı günü regl günüm beklemedeyim. Topiğiniz çok ilerlemiş maşallah hepsini okumaya fırsatım olmadı. olumlu sonuç alan çoğunluktamı, yoksa çoğu kişide işe yaramadımı... Cevaplandırırsanız sevinirim. Bende sonucu yazarım inş işe yaramıştır

Selam kızlar bende 16 aylık evliyim ve Bebek hep istedim nasıp olmadı da arkadaş tavsiyesiyle ilk defa bu ay kullandım preseed jeli bakalım sonumuz ne olacak inşallah olur...

Selam kızlar bende 16 aylık evliyim ve Bebek hep istedim nasıp olmadı da arkadaş tavsiyesiyle ilk defa bu ay kullandım preseed jeli bakalım sonumuz ne olacak inşallah olur...
Bende beklemedeyim bat tarihim salı günü . 18 aydır deniyoruz ilk defa bu ay presed jel kullandım. Sizin bat tarihiniz zaman ?

Bende beklemedeyim bat tarihim salı günü . 18 aydır deniyoruz ilk defa bu ay presed jel kullandım. Sizin bat tarihiniz zaman ?
Ben bu ay geç yumurtladim iki ayda düzensizlik var o yüzden net tarih belli değil canım inşallah iyi sonuç alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…