Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşım anladığım kadarıyla bu jeli bende sizin gibi yeni farketim hamile kalan çok kişi var ama sağlıklı gebelik yok gibi ben vazgeçtim kullanmaktan.Kızlar forum sitesini karıştırdım bu jeli gördüm ve herkes hemen hemen ilk denemesinde hamile kalmış bende kullansm olur mu yan etkileri var mı kızlr benide bilgilendirirseniz sevinirim
ayyy hamilelik takvimini yerim ben ya :)Yok böyle iken gormez keseyi 13 günde verdm dün yani cnm
yan etkisi yok cnm kullan dene 2,3 ay beşinci denemesinde bile hamie kalan arkadaslarımız var ve gazey saglıklı hamilelikleri cok şükürKızlar forum sitesini karıştırdım bu jeli gördüm ve herkes hemen hemen ilk denemesinde hamile kalmış bende kullansm olur mu yan etkileri var mı kızlr benide bilgilendirirseniz sevinirim
Canm yaa darsi sna inşallah dua et hastndym.kam vermye geldm degrm Yükselsnayyy hamilelik takvimini yerim ben ya :)
AYY EDİYORUM CNM HEP EDİYORUM RABBİM NASİP ETSİN İNŞŞŞ BU KEZ CNM BNM HADİ HAYIRLI HABERLER ALIRSIN İNŞŞ TATLIMCanm yaa darsi sna inşallah dua et hastndym.kam vermye geldm degrm Yükselsn
İnşallah cnm yarm saat sonra alcm beklym hastnde off allahm ne zormuş ya degrm Yükselmemsi bile korktyo insanı eskiden hamile kalim dye dua edrdm smdi degrm Yükselsn dye edymAYY EDİYORUM CNM HEP EDİYORUM RABBİM NASİP ETSİN İNŞŞŞ BU KEZ CNM BNM HADİ HAYIRLI HABERLER ALIRSIN İNŞŞ TATLIM
üzülme cnm bnm inşşşş olacak bu kez ya rabbimden umut kesilmez içini ferah tut inşşş iyi sonyç alırsın kuzumİnşallah cnm yarm saat sonra alcm beklym hastnde off allahm ne zormuş ya degrm Yükselmemsi bile korktyo insanı eskiden hamile kalim dye dua edrdm smdi degrm Yükselsn dye edym
cnm noldu sonucu aldın mıİnşallah cnm yarm saat sonra alcm beklym hastnde off allahm ne zormuş ya degrm Yükselmemsi bile korktyo insanı eskiden hamile kalim dye dua edrdm smdi degrm Yükselsn dye edym
Saol cnm bende pko var inş bunun etkisi olur ya bir senedir istiyoruz olmuyr ben recetesiz alabilirm sanırım bunuyan etkisi yok cnm kullan dene 2,3 ay beşinci denemesinde bile hamie kalan arkadaslarımız var ve gazey saglıklı hamilelikleri cok şükür
Bende buay denedim ama b faydası olmadıKızlar forum sitesini karıştırdım bu jeli gördüm ve herkes hemen hemen ilk denemesinde hamile kalmış bende kullansm olur mu yan etkileri var mı kızlr benide bilgilendirirseniz sevinirim
Zeynepcim en nasıl hamile kaldın aşılamamı evleneli nekadar oldu ve yasını yazarmısın33 düştü cnm bebgm de dusmesini beklycm
Çok geçmiş olsun canım kimyasal gebelik... Bende 2 kere yaşadım. Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimize...33 düştü cnm bebgm de dusmesini beklycm
Tüp Bebek cnm oda kimyasal olduZeynepcim en nasıl hamile kaldın aşılamamı evleneli nekadar oldu ve yasını yazarmısın
Canım inşallah bundans sonraki gebeligin hayırlısıyla sonuçlanır. Ben 4 kere tüp yaptırdım hiç tutmadı, inan bu bile birşeyTüp Bebek cnm oda kimyasal oldu
Bende beklemedeyim bat tarihim salı günü . 18 aydır deniyoruz ilk defa bu ay presed jel kullandım. Sizin bat tarihiniz zaman ?Selam kızlar bende 16 aylık evliyim ve Bebek hep istedim nasıp olmadı da arkadaş tavsiyesiyle ilk defa bu ay kullandım preseed jeli bakalım sonumuz ne olacak inşallah olur...
Ben bu ay geç yumurtladim iki ayda düzensizlik var o yüzden net tarih belli değil canım inşallah iyi sonuç alırsın sendeBende beklemedeyim bat tarihim salı günü . 18 aydır deniyoruz ilk defa bu ay presed jel kullandım. Sizin bat tarihiniz zaman ?