Preseed kullananlar

grpaysgl grpaysgl canım nasılsın?Var mı bir gelişme? Z zeynep bal ne alemdesin canım?Uzun zamandır giremiyorum kimselerden haberim yok.Biz iki ay preseed denedik, tutmadı. Bu ay aşılama yaptırdık, 3. gün bugün. Beklemedeyiz anlayacağınız :)

grpaysgl grpaysgl canım nasılsın?Var mı bir gelişme? Z zeynep bal ne alemdesin canım?Uzun zamandır giremiyorum kimselerden haberim yok.Biz iki ay preseed denedik, tutmadı. Bu ay aşılama yaptırdık, 3. gün bugün. Beklemedeyiz anlayacağınız :)
mrb cnm bnm hadi iyi haberler alırsın inşş tutar asılaman....
bende iyiyim cnm 2 aydır jel kullanmıyorum. gecen hafta doktora gittim asırı iltihaplanma olmuş bende ve iltihap rahim agzında yara yapmıi. fitil,krem,antibiyotik kullanıyorum bu ay ilişki yaak cnm daha var fitil ve hap anlayacagın gelecek aya kaldı umutlar

Cnm bn hamileym yeni öğrendm dha 9 bilyr sn tüp bebek yaptrmstm:oops::KK31::anneadayı:

Selam arkadaşlar bu ay bende preseed jeli kullandım adet günüm bugun ama test yaptım malesef negatif gerçi gün ortası ve idrar tutmadan yaptım testi ama yinede pek umudum yok sizce umutlanmalımıyım

Bende oda yok bugun adet günümdü öğlende test yaptım ama bişey yok sabah tekrar deniycem ilk idrarla silikte olsa çift çizgi hamilelik olarak sayılır diye biliyorum umarım öyledir

Normlade ayın23 ü adet gunum ama geç yumurtladım bu ay o yüzden bugün olmam lazımdı hafif adet sancım var senin varmı
Benim bu ay bi garip ya bir aydır ağrım var oyuzden anlamıyorum şuan yarın sabah ilk idrardada bi deniycem bakalım bugun öğlen yaptım çünkü ama olsa silikte olsa çıkar diyodum oyuzden pek umutlu değilim

X