Preseed kullananlar

Saol tatlm blmym hiç bişey hissetmym yarn bida vercm inşallah artar degerm korkym valla
korkma cnm ua et bol bol inşşş olur ya sabırsız arkadasım rabbim yüzünü güldürür inşş hayırlısı ile.
eşine naıl söyledin peki ya süpriz yaptın mı

korkma cnm ua et bol bol inşşş olur ya sabırsız arkadasım rabbim yüzünü güldürür inşş hayırlısı ile.
eşine naıl söyledin peki ya süpriz yaptın mı
Ne süpriz hemde kalbine incekti canm yok gebelik ben bktm negatif görmekten dedm agldm Sakacktan gözleri doldu nerdyse snra dayanamdm güldm anladi zaten çok çok sevndi

Nezmandr istiyosunuz peki esin d3 yada sende herhangi bir sorun varmı. Bu olayda sonra bidaha hamile kalamadnmi
Esimde sperm dusuklugu var sadece ben 3 k3re hamile kaldim 9 senelik evliyim evlilgimin 1. Senesinde esinde varikoselde vardi amalyet oldu 3 aya kadar hamile kaldim cok sukur oglum suanda 7 bucuk yasinda oglum bir yasindan beri ikinci yi istedik olmadi 2 sene önce tup bebek yaptirdim dis gebelik oldu malesef ondan 6 ay sonra bu jeli kullandim ay hamile kaldim ama malesef anansafeli ydi simdi 10 ay oldu ardan gecen zaman hamile kalmadim kiremi aldım yine korkum var

Esimde sperm dusuklugu var sadece ben 3 k3re hamile kaldim 9 senelik evliyim evlilgimin 1. Senesinde esinde varikoselde vardi amalyet oldu 3 aya kadar hamile kaldim cok sukur oglum suanda 7 bucuk yasinda oglum bir yasindan beri ikinci yi istedik olmadi 2 sene önce tup bebek yaptirdim dis gebelik oldu malesef ondan 6 ay sonra bu jeli kullandim ay hamile kaldim ama malesef anansafeli ydi simdi 10 ay oldu ardan gecen zaman hamile kalmadim kiremi aldım yine korkum var
Malesef anansafeli yazmışsın o nedemek cnm

Ne süpriz hemde kalbine incekti canm yok gebelik ben bktm negatif görmekten dedm agldm Sakacktan gözleri doldu nerdyse snra dayanamdm güldm anladi zaten çok çok sevndi
canımmmmmmmmmm çok sevindim vallahi ben de deminden beri farklı topiklerde seni geziyorum,hangi topikte olduğunu unutmuşum. Nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaa. Rabbim kat kat arttırsın değereini,inşallah sağ salim kucağına alırsın. Kendimin olmuş gibi sevindim vallahi. Kurbağı bacağından kurtuldun kızzzzzzzzzzzz. :KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71:

Bende artık uğraşmak istemiorum arastırmaktan sıkıldım inan öle bi bunalmısımki yumurtlama gününden sonra bida birlikte olmadık eşimle biz nerdeyse dokuz aydır iki yada üç günde bi denioduk sıkıldım artık ilişkiye mecburmusum gibi girmekten canımız isteyince olması en iyisi
Zaten bu mecburiytten kurtuldugumuzda olacaktir bide iliskide agrim oluyor benim kendimi kastigimdan diyordum ama degil sanirim cok feci doktora gitcem bunun icin cocuk icinde yapacak bisey yok esimizle cocugu yapiyoruz iste onun ustune denemedigimiz uygulamadigimiz sey kalmiyor millet korunurken hamile kaliyor nasilsa biz bu cabayla fazla yoruluyoruz bence mola vermenin vakti geldi

canımmmmmmmmmm çok sevindim vallahi ben de deminden beri farklı topiklerde seni geziyorum,hangi topikte olduğunu unutmuşum. Nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaa. Rabbim kat kat arttırsın değereini,inşallah sağ salim kucağına alırsın. Kendimin olmuş gibi sevindim vallahi. Kurbağı bacağından kurtuldun kızzzzzzzzzzzz. :KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71:
Saol cnm allah razı olsan darısı başına inşallah

hahaha aynen kurbacaga bacagından kurtuldu tatlım :KK70: :KK70:

sen bana hiç cevap vermiyon ya artık pisvikkk karıııııııı :KK12::KK12::KK12::KK12::63::63::63:

sen bana hiç cevap vermiyon ya artık pisvikkk karıııııııı :KK12::KK12::KK12::KK12::63::63::63:
Kız msj aralarında yazıyorsun bu topikte değilim hiç ya o yzden başka msjları okuyunca görmüyom kim ne yazmış. Canım dr kontrolüm var bugün gidip görüşücem bugün bakalım ne diyecek. Sol tüpün giriş kısmında darlık yapışıklık şüphesi var dedi. Görüşücem bakalım ne diyecek? Histeroskopi falan mı yapalım diyecek. Korkuyorum acaba şu ofis histeroskopisi gibi bir şey mi yapar yoksa ameliyat gibi mi bir şey yapar bilmiyorum. İnşallah şu hsg gibi olandan yapar yoksa korkuyom vallahi ameliyat olayından

X