inş cnm haberlerini bekliyorum hayırlısı ileÖğlen çıkıp aldım. Umarım ben de güzel haberler veririm.
Arkadaslar merhaba..ben de yaklasik 3_4 aydir istiyordum hamile kalmayi fakat olmuyordu...bu ay ilk defa preseed kullandim ve suan 3 haftalik hamileyim :) Herseyden once Allah tarafindan aldim bu guzel haberi tabiki ama preseed in de etkili oldugunu dusunuyorum.Son aylarda kuruluk olmaya baslamisti ve nette arastirdiktan sonra kullandim ve memnun kaldim:)
hayırlı olsun cnm bnm darısı bizlere dua et cnm bnm su günde bizlerede nasip olur inşşşşşşşArkadaslar merhaba..ben de yaklasik 3_4 aydir istiyordum hamile kalmayi fakat olmuyordu...bu ay ilk defa preseed kullandim ve suan 3 haftalik hamileyim :) Herseyden once Allah tarafindan aldim bu guzel haberi tabiki ama preseed in de etkili oldugunu dusunuyorum.Son aylarda kuruluk olmaya baslamisti ve nette arastirdiktan sonra kullandim ve memnun kaldim:)
amin inşşş cnm bnmmmKızlar iyi kandiller Rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine hepmize en yakın zamanda HAYRLISIYLA ANNE OLMAYI NASİP ETSN KURBAN OLDGUM ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESN AMİNNNNNNNN
cnm heyecan yapmaKızlar bu arada beni de listeye ekler misiniz? Ay ilk defa çok heyecan yaptım
Persmbe cuma tekrar idrar testi ypcm bklm hyrlisi allah tan dua edym bol bolamin inşşş cnm bnmmm
sen nasılsın bu arada kuzum var mı sence bişeyler
et cnm su günlerin hürmetine inşşş bizde anne olacazBlmym cnm bişey hissetmym
Persmbe cuma tekrar idrar testi ypcm bklm hyrlisi allah tan dua edym bol bol
et cnm su günlerin hürmetine inşşş bizde anne olacaz
duaların kabul olur inş cnm bnm hayırlısı ile
haber ver cnm idrar testi yaptın mı
- Yeni üye oldum.Bende bu siteden duyup aldım kullandım preseed jeli.8 aydır uğraşıyorum. Bakalım yarın adet olmam gerekiyor olmazsam cuma kan testi yapmayı düşünüyorum.
Merhaba umarim gec kalmamisimdir:) ilk defa bu ay kullandim.kutunun icindeki tuplere 3 sayisina kadar cektim ve yarim saat icinde iliski oldu.Jeli kullanmadan once ovulasyon testleriyle yumurtlama gunlerimi tespit ettim ve cift cizgiyi gordugum gun ver ertesi 4 gun hergun iliski oldu.Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat nasip etsin. Başka bir şey de kullandın mı ve ne kadar zaman nasıl kullandığını öğrenebilir miyim? Ben de ilk defa bu akşam kullanacağım.
Insallah tum kalbimle dua ediyorum Allah isteyen ve bakabilecek herkese hayirli evlatlar versin:)hayırlı olsun cnm bnm darısı bizlere dua et cnm bnm su günde bizlerede nasip olur inşşşşşşş
Sonucu paylaşırsanız sevinirim.merhabalar,
bende boş gebelik sebebiyle kürtajdan sonra bu jeli duydum ve satın aldım..
2 ay dinlenme süresi geçirdim fakat, hem psikolojik hem de vücudumun toparlanması için..
yumurtlama günlerimde kullandım, daha doğrusu ihtimalin en yüksek olduğu günlerde.
ilişkiden 15 dk önce kullandım, bakalım hayırlısı, 24 aralık bat benim bekliyorum..
Bu jeli ilk kez duydum bende haşimato hastasıyım antikorlar spermi öldürüyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu jeli yakın zamanlarda kullanıp sonuç alan var mı ocakta aşılama deneyeceğimCAnm tüp bebek denene devlet yapyr sna tüp bebek