Preseed kullananlar

[QUOTE="elay1993,
Merhaba arkadaşım ben bu ilacı kullanıp hamile kalmadım yani bu ilacı hiç kullanmadım araştırma aşamasındayım dok psikolojik olarak kendini hazır hissediyorsan korunmaya bilirsin dedi kürtaj yapmadım sadece rahmi kalan parçaları temizledim dedi bende hazır hissetmiyorum korkuyorum yine düşük olur diye .ama bu ilacı merak ettim kullanıp hamile kalan sağlıklı gebeliği devam eden arkadaşlar varmı çok merak ettim bizi durumunuzdan haberdar edin.

Arkadaslar merhaba..ben de yaklasik 3_4 aydir istiyordum hamile kalmayi fakat olmuyordu...bu ay ilk defa preseed kullandim ve suan 3 haftalik hamileyim :) Herseyden once Allah tarafindan aldim bu guzel haberi tabiki ama preseed in de etkili oldugunu dusunuyorum.Son aylarda kuruluk olmaya baslamisti ve nette arastirdiktan sonra kullandim ve memnun kaldim:)

Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat nasip etsin. Başka bir şey de kullandın mı ve ne kadar zaman nasıl kullandığını öğrenebilir miyim? Ben de ilk defa bu akşam kullanacağım.

hayırlı olsun cnm bnm darısı bizlere dua et cnm bnm su günde bizlerede nasip olur inşşşşşşş

Kızlar iyi kandiller Rabbim bu gecenin yuzu suyu hurmetine hepmize en yakın zamanda HAYRLISIYLA ANNE OLMAYI NASİP ETSN KURBAN OLDGUM ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESN AMİNNNNNNNN
amin inşşş cnm bnmmm
sen nasılsın bu arada kuzum var mı sence bişeyler

Kızlar bu arada beni de listeye ekler misiniz? Ay ilk defa çok heyecan yaptım
cnm heyecan yapma ama jeli kullandıktan 5 dakika sonra başlayın ilişkiye cnm sakın stres yapma kasma sıkma kendini ilişkiden önce eşine sert bir türk hakvesi içir muz bitter çikolata yedir evde varsa inşş tutar

• Yeni üye oldum.Bende bu siteden duyup aldım kullandım preseed jeli.8 aydır uğraşıyorum. Bakalım yarın adet olmam gerekiyor olmazsam cuma kan testi yapmayı düşünüyorum.

Gecikmeden idrar testi yapmak istemedim.hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.cumaya kadar regl olmazsam ozaman yaparım. Durumu haber veririm.inşallah allahım mübarek kandil günü isteyen herkese nasip eder anne baba olmayı.

Merhaba umarim gec kalmamisimdir:) ilk defa bu ay kullandim.kutunun icindeki tuplere 3 sayisina kadar cektim ve yarim saat icinde iliski oldu.Jeli kullanmadan once ovulasyon testleriyle yumurtlama gunlerimi tespit ettim ve cift cizgiyi gordugum gun ver ertesi 4 gun hergun iliski oldu.

Sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca türkiye de satılan bu jelin tarihi geçmiş falan yazmışlar baya olumsuz yazanlarda var kullananlar yardımcı olabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…