- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 35
Canm 11 gün iğne kullandm en son geçen cumartesi çatlatma iğnesi vurundm pazrtesi yumurtlarm toplandi perşembe transfer edildi aaaa 3 gün olyr o zmn harbi erken yapmsm testi hepsi bu cnmkeklik_58
Canım bu gebelik testimi yumurtlamadan sonramı dördüncü gün bugün
Amn cnmbenden bile aceleciymişsin arkadaşım sen :)
hayırlı haberi alırsın tez zamanda inş
Kızlar bu ovulasyon testi pozitif mi?
Can'ım ne durumdasın? Yaptın mı test yekrarAmn cnm
Evt cnm yaptm sabh idrarla yine ckti hemn ckyo hemde 2 dk icndeC
Can'ım ne durumdasın? Yaptın mı test yekrar
inşş vardır cnm bnm bebek arrtık yapma test 5 gün bekle cnm inşşş güzel haberlerinin alırız yaEvt cnm yaptm sabh idrarla yine ckti hemn ckyo hemde 2 dk icnde
Saol cnm inşallah salı günü 6.gün bide o gün yapcm kesn çıkar zatn en son geçen cumartesi iğne vurunmstm etkisi gecer o zmna herhaldeinşş vardır cnm bnm bebek arrtık yapma test 5 gün bekle cnm inşşş güzel haberlerinin alırız ya
dene cnm ya ay cok heyecanlandm inşş vardır bebiş kuzum benm inşşş rabbim nasip eder...Saol cnm inşallah salı günü 6.gün bide o gün yapcm kesn çıkar zatn en son geçen cumartesi iğne vurunmstm etkisi gecer o zmna herhalde
cnm ben eczaneden almıştımSelamun aleykm bende bu jelden almak istyrm hangi siteden aldnz yardmci olrmsnz? Negatif tup bebek denemesnden yeni ciktim arayis icerisindeym belkide vesilem bundadr :'(
Hadya senn adına üzüldm cnm ya daha nelr duycaz inşallah ilaçlar fayda eder canmdene cnm ya ay cok heyecanlandm inşş vardır bebiş kuzum benm inşşş rabbim nasip eder...
bende doktora gittim cnm bir sürü sey cıktı rahim filmime baktı et parcası var rahminde dedi... sonra ultrasonda görmedi et parcası ama asırı enfeksyon iltihaplanma olmuş dedi böyle gebe kalamazsın dedi enfeksiyon rahim agzında yara yapmış dedi 2 ayrı fitil ve antibiyotik bide inofolic verdi bunlara hemen başla dedi cnm eger akıntı kurursa biterse 180 liraya ayrı bi ilaç verdi eşinle 3 ay kullanacaksın dedi eger olmazsa gebelik histereskopi dedi eşimin degerlerinede iyi dedi cnm
İltihap ciddi mânâ da hamileliğe engelli bende de iltihap çıktı ayrıca ilk evlendigimizden dönemlerde doğum kontrol kullanmıştım o da benim Sol yum zarar vermiş etrafında yeni evlenen biri varsa söyleyin kesinlikle kullanmasın ne hale geldimdene cnm ya ay cok heyecanlandm inşş vardır bebiş kuzum benm inşşş rabbim nasip eder...
bende doktora gittim cnm bir sürü sey cıktı rahim filmime baktı et parcası var rahminde dedi... sonra ultrasonda görmedi et parcası ama asırı enfeksyon iltihaplanma olmuş dedi böyle gebe kalamazsın dedi enfeksiyon rahim agzında yara yapmış dedi 2 ayrı fitil ve antibiyotik bide inofolic verdi bunlara hemen başla dedi cnm eger akıntı kurursa biterse 180 liraya ayrı bi ilaç verdi eşinle 3 ay kullanacaksın dedi eger olmazsa gebelik histereskopi dedi eşimin degerlerinede iyi dedi cnm
inşş cnm bnm rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinnHadya senn adına üzüldm cnm ya daha nelr duycaz inşallah ilaçlar fayda eder canm
yok cnm kulllanan ama bendeasırı oluşmuş iltihap.... rahim agzında yara olmuş doktor dedi kuruması gerek yoksa bu şekilde zor gebe kalman dedi cnmİltihap ciddi mânâ da hamileliğe engelli bende de iltihap çıktı ayrıca ilk evlendigimizden dönemlerde doğum kontrol kullanmıştım o da benim Sol yum zarar vermiş etrafında yeni evlenen biri varsa söyleyin kesinlikle kullanmasın ne hale geldim
inşş yarar cnm kullan dene vesile olur belkiKızlar dünden beri araştırmaktan kafayı yedim. Dün çatlatma iğnesi oldum. Preseed jel de kullanayım diye düşündüm ama eczanelerde bulamadım. 1 eczane bugün getirmiş. Bugün alsam kullansam da olur mu acaba? Çatlatma iğnesinden 36 saat sonraki ilişkide kullanmış olacağım, sadece 12 saat sonrakinde kullanmamış olacağım. İşe yararsa bugün öğlen hemen gidip alacağım.