Preseed kullananlar

• Yeni üye oldum.Bende bu siteden duyup aldım kullandım preseed jeli.8 aydır uğraşıyorum. Bakalım yarın adet olmam gerekiyor olmazsam cuma kan testi yapmayı düşünüyorum.

Mrb.. kizlar bizde 2yildir bebek istiyoruz . Fakat esimin yumurtalar inda iltihap var ilac la 6aya yakin tedavi gördü .zaten subay oldugu uzun surede birarada kalmiyoruz gorevler sebebi ile. Bu ilacida yeni keşfettim. Gercekten ise yariyor mu ? Nerden alsak orjinal ürün geliyor. Allah rizasi icin yardım edin. (istanbuldan selamlar, hayirli kandiller)

Mrb.. kizlar bizde 2yildir bebek istiyoruz . Fakat esimin yumurtalar inda iltihap var ilac la 6aya yakin tedavi gördü .zaten subay oldugu uzun surede birarada kalmiyoruz gorevler sebebi ile. Bu ilacida yeni keşfettim. Gercekten ise yariyor mu ? Nerden alsak orjinal ürün geliyor. Allah rizasi icin yardım edin. (istanbuldan selamlar, hayirli kandiller)
Canm bunla ilgili çok yorum okudum ise yaradığı kişilerde olmuş yaramadığı kisilerde bizde 13 aydr istiyoruz bebek batı 25 aralık adet olursam (ki inşallah olmam) alıcam bende denemeye değer die dusunuom. Buarada ben eczaneden almayi dusunuyorum çakması fln oluyomus yada Son kullanma tarihi çok yakın ürün yolluolarms riske atmicam eczanede genelde olmuyomus ama depodan getirtenler oluyomus

kızlar merhaba
Bwen evzaneden aldım bu jeli
Ecz yoktı getiriyorlar keşin kendi web sayfasında evza depolarında ki ürün kodu yazıyor ecz onh söyşediğinizde getirtiyor 1 gün aonra elinizde oluyor
Tarih aorunu olmuyor böylelikle ben internetten bı sebepler almadım ecz getirttim
139 tl satoş fiyatı
Benim yarın adet tarihim, inş olmam tabi ama ilk kez bu ay kullandım bu jeli
Sonucu bekliyorum yani
Mutlaka burda da oaylaşırım
Yumurtlama günlerinde kullanmaya başladım ben keşi gün aşırı
Yarsımcı olabildim mi bilmiyoeum ama

kızlar merhaba
Bwen evzaneden aldım bu jeli
Ecz yoktı getiriyorlar keşin kendi web sayfasında evza depolarında ki ürün kodu yazıyor ecz onh söyşediğinizde getirtiyor 1 gün aonra elinizde oluyor
Tarih aorunu olmuyor böylelikle ben internetten bı sebepler almadım ecz getirttim
139 tl satoş fiyatı
Benim yarın adet tarihim, inş olmam tabi ama ilk kez bu ay kullandım bu jeli
Sonucu bekliyorum yani
Mutlaka burda da oaylaşırım
Yumurtlama günlerinde kullanmaya başladım ben keşi gün aşırı
Yarsımcı olabildim mi bilmiyoeum ama
Merhaba ben de bu ay ilk defa denedim jeli ve sonuc hamileyim:)yumurtlama gunlerimde hergun iliski oldu ve iliskiden 15 dk once kullandim.

cnm eczaneden al en garannti emin olacagın yer orası bende aldım yarım satte getiriliyorlar depodan

Merhaba ben de bu ay ilk defa denedim jeli ve sonuc hamileyim:)yumurtlama gunlerimde hergun iliski oldu ve iliskiden 15 dk once kullandim.
Hayrli olsunnn darısı basimiza insallahhhh peki nezamandr ıstiyodunuz bebek nekdar dr deniodunuz. Bide eşinde veya sende herhangi bir sorun varmydi

Hayrli olsunnn darısı basimiza insallahhhh peki nezamandr ıstiyodunuz bebek nekdar dr deniodunuz. Bide eşinde veya sende herhangi bir sorun varmydi
Yaklasik 4 aydir deniyorduk..ikimizde de herhangi bir sorun cikmadi.bu ay olmazsa olmasin demistim icimden.onumuzdeki ay tatile gudicez.ama kismet bu ayaymis:)gercekten kafan rahat olunca oldugu dogruymus .

In
Canm bunla ilgili çok yorum okudum ise yaradığı kişilerde olmuş yaramadığı kisilerde bizde 13 aydr istiyoruz bebek batı 25 aralık adet olursam (ki inşallah olmam) alıcam bende denemeye değer die dusunuom. Buarada ben eczaneden almayi dusunuyorum çakması fln oluyomus yada Son kullanma tarihi çok yakın ürün yolluolarms riske atmicam eczanede genelde olmuyomus ama depodan getirtenler oluyomus

İnşallah bebis olur da gerek kalmaz. Rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın.
... kizlar ovulasyon testide gereklimi. Adetim cok düzenli yumurtlama gunlerinde jeli kullanarak ilişki olsa yeterli olmazmi ?

Merhaba arkadaşlar. bende bu ay preseed jel kullanacağım inşallah sipariş verdim. regl oldum bitsin başlayacağım. fakat nasıl kullanayım bilmiyorum. ovülasyon testi de sipariş ettim. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. Ben 5 yıllık evliyim 2 sene istemedik. 3 senedir de kist ameliyatından tutunda 2 başarısız tüp bebeğe kadar uğraştık epey. Daha ne kürler de yaptım ama olmadı. Keşke ilk yılımda yapsaydım diyorum. belki o zamanda olmayacaktı ama ne bilim işte insan üzülüyor bu duruma.

Belirtiler var mi canim ayy insallah hamilesindir ne zaman test yapmayi dusunuyosun?
İnşallahhhh ya ben adet olcam zaman ole belirti olmaz bende sadece bigun önceden kahverengi akıntı olur sinyali bu benm için şimdilik bişe yok bakalm bugüne kadar test yaptm hep olumsuz budefa adet olmazsam yapcam

İnşallahhhh ya ben adet olcam zaman ole belirti olmaz bende sadece bigun önceden kahverengi akıntı olur sinyali bu benm için şimdilik bişe yok bakalm bugüne kadar test yaptm hep olumsuz budefa adet olmazsam yapcam
Bu ay test yapmadin yani dogru anladim dimi canim?

X