- 7 Aralık 2013
- 49
- 10
Nezmandr istiyosunuz eşinizde yada sizde sorun varmiHerkese merhabalar kizlar biz bu ay ilk defa preseed kullandik ve sadece 1 kez kullandim cunku tam yumurtlama gunumde elime gecti çoğu eczanede bulamadik esim bi eczaneyle konuşup getirti. Adetimin 16. Gunu geldi bende genelde bu günlerde yumurtluyorum. Ve ilk defa bu ay adetim 2gun gecikti bugün kan tahlili verdim yarin sonucu alicam bakalım ne cikacak. Bu gexikme bile benim icin bi mucize 2 yili aşkın zamandir hic gecikmedi insallah hamileyimdir .
Aranizda preseedle hamile kalan varmi bide düşük riski fazla oluyomus bilginiz varmı. .. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Bebislerimize kavustursun inşallah...
Hormon testlerini adetin 2.günü gidip aile hekiminde yaptırabilirsiniz canımCanım hormon testi mi yaptırdın ya benden doktor istemedi hormon testi getek görmedi özeldr sordum biyere 290 dedi pahalı geldi bu yolda okadar para döktümki defalarca doktora gittim muayene parası gebelik testleri ovulasyon testleri preseed keçiboynuzu kürler derken derken bisürü masraf daha fazla masraf etmekte istemiorum
amin canım ..- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma…
Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl…
Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.
Can'ım transferin kaç gün önce yapıldı???Eki Görüntüle 1722722 Kızlar ben dayanamdm bugün 4.gün olmasına rağmen yaptm hemn ckti ikinci çizgi snra biraz Koyulasmaya basldi sizce umutlanim mi yoksa erkenmi dha iğneler etkisi olablrmi
Yok cnm tup bebek yaptrdm transfer den snra evet hcg testi buCanım bu gebelik testimi yumurtlamadan sonramı dördüncü gün bugün
4 gün oldu işte cnm evt çok erken farkndym ama iste öylesine yaptm kasgmda ağrı var dye ama pazrtesi alınmsti yumrtalarm 3 günlük Embryo yaniCan'ım transferin
Can'ım transferin kaç gün önce yapıldı???
Can'ım bilemiyorum ki bu kadar erken çıkabilir mi? İnşallah bardır yüzün güler artıkEki Görüntüle 1722722 Kızlar ben dayanamdm bugün 4.gün olmasına rağmen yaptm hemn ckti ikinci çizgi snra biraz Koyulasmaya basldi sizce umutlanim mi yoksa erkenmi dha iğneler etkisi olablrmi
Amin tatlm her sabh yapcm varsa çıkar yoksa zaten kaybolur kask ağrm var dye yaptm hayrlisi allah tan olmasa da üzülmem dondurulms embriyom var çünküCan'ım bilemiyorum ki bu kadar erken çıkabilir mi? İnşallah bardır yüzün güler artık
Vardır inşallah Can'ım Yaaa gerek kalmaz dondurulmuşları da diğer bebişin için kullanırsınız. Can'ım kaç gün ilaç kullandın? Kaç yumurtan gelişti kaçı döllendi? Eşinin değeri kaç çıktıAmin tatlm her sabh yapcm varsa çıkar yoksa zaten kaybolur kask ağrm var dye yaptm hayrlisi allah tan olmasa da üzülmem dondurulms embriyom var çünkü
Tatlm.tam bi hayal kırıklığı çıktı esmn soncü sayı 13 milyon ileri Hz yizde 7 ckti ben sok oldm 25 mlyndan nasl düşmüş hayret ettm hareketliliği 13 du oda dsmus 4 ay için de bu arda bndn 6 yumrta aldlar 3 döllenmiş bi tane trensfer ettiler 2 dondurulms var şuanVardır inşallah Can'ım Yaaa gerek kalmaz dondurulmuşları da diğer bebişin için kullanırsınız. Can'ım kaç gün ilaç kullandın? Kaç yumurtan gelişti kaçı döllendi? Eşinin değeri kaç çıktı
İnşallah cnm dua edn ama topik leri bya gzzdm kiminin 4.gün bile.pozitif.son.alan.olmsZ zeynep bal canım 4. Gün çok erken. İnşallah hamilesindir ama embriyo da kendisi bhcg salgılıyor. Yani transfer sonrası zaten az da olsa çıkar. Bence 10. Güne kadar sabret kafanı rahatlat inşallah olur. İnşallah hamiş haberini haftaya verirsin bize.