Preseed kullananlar

Kızlar ben idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı fakat koyu değil pembemsi.birde adet olcak gibi kasılmalar var karnımda.sol kaşığıma bıçak gibi saplanıyor.korkuyorum gitsemmi dr a

Kızlar ben idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı fakat koyu değil pembemsi.birde adet olcak gibi kasılmalar var karnımda.sol kaşığıma bıçak gibi saplanıyor.korkuyorum gitsemmi dr a
testte silik bile olsa hamile olduğunu gösteriyor.test bozuk değilse.bence hemen bir kan testi yaptır.hayırlısı olsun inşallah

Nekdar zamandr istiyodun sende veya eşinde sorun varmydi?
8 aylık evliyim 8aydır olmuyodu eşimde ileri sperm hareketi%5 çıktı %25 olması gerekiyormuş 2 aydır e vitaminiyle çinko hapı alıyodu.bende keçiboynozu pekmezi yedirdim sabahları.bu siteden preseed jeli duydum denemeye karar verdim inşalla doğru çıkmıştır test.eşim dr a gitmeden sevinmeyelim diyo inşallah allhım isteyen herkese nasip etsin.

Canım silik olduğuna göre hamilesindir ,dikkkat et kendine ve bir kan testi yaptir .bir de eşinin sperm sayısı ve morfolojisini merak ettim ,yazarsan sevinirim

Canım silik olduğuna göre hamilesindir ,dikkkat et kendine ve bir kan testi yaptir .bir de eşinin sperm sayısı ve morfolojisini merak ettim ,yazarsan sevinirim
100milyondu sayıda sorun yoktu morfolojidede .bizde ileri hızlıspermsayısı azdı.preseed jelde zaten kuruluk ve sperm hızında etkili diye duymuştum.

Arkadaslar bir iki gündür bacaklarımda ve ayaklarımda üşüme var bacaklarım ayaga kalkınca da bazen birazcık acıyo neden oluo bilen varmı hamilelik belirtisi olabilirmi yumurtam dört bes gün önce catladı göğsümde birazcık uclarında acıma var ama psikolojikmidir bilmiorum bide sık tuvaletim sık büyük abdestim gelip hergün sabah büyük abdestim gelio ishal gibide diil ama ona yakın çok gazım oluo yarın sağlık ocana gidicem insallah bisenedir hamile kalamadım desrm tahlil falan yaparlarmı ne gibi muayeneler tahliller yapılıo sağlık ocagında cocugu olmayana bilen varmı

sukretmekgerek Canim napiyosun sesin cikmiyor ben yine adet oldum sen kullandin demi bu ay uf artik ugrasmak istemiyorum bebek icin cok erkenden yoruldum..
Canım adet olmadım ama daha günüm diil zaten bi hafta falan var adetime preseed kullananlar genelde hasta olmus onlatı görünce benimde umudum kalmadı gibi bide bu ay içim nası anlatsam umutsuzum sitresliyim sütekli aklımda ve nedeni olmafan mutsuzum o yüzden bakalım kısmet umudum yok ama insallah hamile kalırım ovulasyon tedtinde çift çizgiyi gördüğüm günün sabahı bir sonraki gün sabah ve o gün aksam denedik sonra bigün ara verip bigün sonraki aksam birliktelik oldu bida olmadı çünkü cok sıkıldık eşimde bende ara verdik o yüzden vücudumda dinlensin biraz eşimde öle çünkü biz çocuk istediğimizden beri yani yaklasık dokuz ayrı iki günde bi yada üç günde bi denioduk bu mecburiyrtten sıkıldık ikimizde bakalım sen preseed kullanmıatın dimi hangi günler kullanmıstın kaç kere ben iki kere kullandım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…