Preseed kullananlar

Kızlar merhaba, bende polikistik over var. İlaç tedavisi oluyorum. Benimgibi rahatsızlığı olupta prreseed sayesinde hamile kalan varmı? denemediğim şey kalmadı tesadüfen az önce gördüm. yardım edin lütfen

bitkisel kürleri denedin mi canım
neler kullandın neler yaptın bilgi verirsen
ben bu ay ilk kez kullandım 8 gün sonra görücez sonucu

Bende son 5 sayıyorum... Allah yüzümüze baksın da, tutsun... Bende preseed kullandım bu ay. Ovulasyon testinin pozitif olduğu 2 gün üst üst... Sonra kullanmadan, gün aşırı ilişki oldu. Allahım sen dualarımızı geri çevirme...

bitkisel kürleri denedin mi canım
neler kullandın neler yaptın bilgi verirsen
ben bu ay ilk kez kullandım 8 gün sonra görücez sonucu
Testere dişli aslan pençesi kullandım canım, rahim filmi de çektirdim tüplerim açık çıktı. Şimdi yumurtalarımın gelişmesinde problem olduğu için arı sütü polene başladım, birde sabahları ve akşam yemeğinden önce hayıt suyu içiyorum. diyete de başladım bi yandan her akşam yarım saat yürüyüş yapıyorum koşu bandında. birde hurma poleni duydum onuda aldım arı poleni bitsin diye bekliyorum. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamadım. önümüzdeki ay yumurtam gelişir diye düşünüyorum. bu jeli nasıl kullanıyoruz canım. inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim yardımcımız olsun :)

canım ben bol bol incir yedim yumurtlama dönemimde, jeli ilişkiden 15 dk önce kullandım, bir de eczaneden yakı aldım, belime yapıştırdım yumurtlama günümden önce başladım, toplamda 4 gün kaldı yumurtlama da dahil. 2 günde bir değiştirdim yakıyı..
bakalım sonuçları göreceğiz bu ay hayorlısı ile

Yakıyı bende duymuştum canım, incirde yerim kuru incir gün içinde 4-5 tane yesem yeter herhalde. Fındık yiyorum işteyken birde günde bir bardak testere dişli aslan pençesinden içmeye devam ediyorum. Ovulasyon günlerinden bir ikigün önce başlıycam yani jeli kullanmaya.

canım bende testere dişli aslan pençesi aldım ama emin olamadım hang gün nasıl başlanır, yine hayt suyuna da ne zaman başlanacağına emin olamadım aldım ama duruyrlar. kullanmadım bu ay hamile kalamadıysam kullanıcam..
14. gün oluyor genelde benim yumurtlamam.. ben 10. gün başladım. 16. gün de dahil gün aşırı jeli kullanarak ilişkiye devam ettim.. 12. gün yakıyı yapıştırdım, 16. gün çıkardım.2 günde bi değiştim yakıyı. ilişki sırasında da üzerimdeydi...

Benim bu ay klomen kullanmama rağmen yumurtam gelişmedi bu ay doktor kalsın önümüzdeki ay adetin üçüncü günü gel dedi. Geç döllenme olur mu acaba diyorum sağ tarafımda hafif ağrılar oluyodu acaba yumrtam sonradan büyüyüp çatlar mı ay sonuna doğru. Bende önümüzdeki ay yakıyı denerim canım. Ben başladım direk gün falan düşünmedim çayı beğendim zaten yeşilçay gibi her gün bir bardak içiyorum. Hayıt suyunuda düzenli olarak 3 ay kullanan birçok kişi olumlu sonuç almış bakalım hayırlısı allahtan artık.

adet gününde mi başladın çayları içmeye canım..
klomen kullandığım ay benim de büyümemişti yumurtam :) hiç üzülme, incir yediğimizde büyüyecek inanıyorum..
ilaçlardansa bitkiler meyveler vb daha iyi sanki.. bir de havuç canım, benim bol bol havuçlu salatalar yapıyorum bu ara:)
yalnız, havuç ve soğan gibi kök bitkilerde nitar bulunma olasılığı çok yüksek. bunları nasıl indirgeceğiz bilmiyorum ama nitratın gebelerden çocuklara geçme olasılığı da yüksek..
o yüzden kök bitkileri tüketimi daha min. tutmak belki iyi olacaktır.. çünkü özellikle ülkemizde kök bitkilerde nitarata çok rastlanıyr

Doktorum bana önümüzdeki ay iğne ile tedaviye devam ederiz dedi. Yeniden klomen denesem mi iğne kullansammı bilmiyorum. Yumurtan oluşursa ister aşılama ile iğneyi bütünleriz istersen çatlatma iğnesi denersin dedi acaba ara mı versem diye düşüyorum. Canım bu arı sütü polen çok iyi geliyomuş havucu denedim ben. Belki bu arı sütü polenlr kullandığım inofolic asit iyi gelir diye düşüyorum.

canım folik asit kullanıyormuun bu arada düzenli olarak

canım folik asit kullanıyormuun bu arada düzenli olarak
kullanıyorum canım ama benimki normal folic asit değil. inofolic combi diye bi folik asit yumurtaların gelişmesini sağlayan bi özelliği varmış. bu iğne ile yumurtalığı gelişen varmı acaba ya korkuyorum

kullanıyorum canım ama benimki normal folic asit değil. inofolic combi diye bi folik asit yumurtaların gelişmesini sağlayan bi özelliği varmış. bu iğne ile yumurtalığı gelişen varmı acaba ya korkuyorum
korkma, takılma çok fazla olumsuz konulara..
mümkün olduğunca okuma hatta
ben de başarmaya çalışıyorum sana söylediklerimi ama ne kadar başarılıyım tartışılır :)

korkma, takılma çok fazla olumsuz konulara..
mümkün olduğunca okuma hatta
ben de başarmaya çalışıyorum sana söylediklerimi ama ne kadar başarılıyım tartışılır :)
rahim filminden sonra korunurken siteye hiç girmedim kafam inanılmaz rahattı araştırdıkça kendimi önleyemiyorum nasıl olucak bilmiyorum :)

Bnde
yakı denedim geçen ay ve iki üç günde bir ilişki oldu ama işe yaramadı bende bide geçen ay belime sıcak su torbası koymustum

Bnde

yakı denedim geçen ay ve iki üç günde bir ilişki oldu ama işe yaramadı bende bide geçen ay belime sıcak su torbası koymustum
ya şimdi moralim bozuldu
umutlanmıyım diyorum ama işte olmuyor, her denediğim şeyde umutlanıyorum

Ama herkesin bünyesi bir degil bende işe yaramadı belki sende yarar bende preseed kullanmayı düşünüorum bu ay ama işe yaratmı bilmiorum yarın yumurtlama günüm olabilir sizce doktora gitsrmmi kontrol için yarın birde hani ilişkiden bikaç saat sonra muayene esnasında alttan bakatken jel sürüolarya acaba o jel bikaç saat önceki birliktelikteki spermlere zarar veriomudur onu cok merak ediprum bilen varmı

hiç bilmiyorum canım o jel spermlere zarar verir mi ama..
yumurtlama gününde akıntıdan anlayabilirsin.
birde ben ymurtlama günümü beklemeden adetim bitti, 4 gün sonra gün aşırı ilişkiye başladım :) garanti olsun diye
ne kadar garanti görücez o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…