- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
canım hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım hepimize isteyen herkeseBazıları adet bittiğinde banyodan hemen sonra ilişkiye gir ozamanda hamile kalınıomua diolar ben öle çok denedim hep yıkanınca baslıoz çalışmalara ama işe yaramadı işte ben doktora yumurtlama için gitmicem ovulasyon testi kullanıorum zaten ben öle muayene için gitmek istiorum hani belki der işte gel çatlama iğnesi vuralım yada şöle yapalım die bi yol gösterir belki diorum çare arıorum ama işte olmuo biliorum herşey Allahtan o nasip etmeden olmaz işte genede kendimi avutmak için yollar deniorum ne bilim
canım geçicek bunlar ben biliyorum sürekli dua et inan bizim çaremiz Allah. Denemediğim şey kalmadı olmayınca olmuyo demekki. umutsuzluk yok olmuycak demek hiç yok. çevredeki herkes sorar söylenir onları aldırış etme, benim çok samimi dostum tedavi gördüğümü biliyodu oda heveslendi benle beraber ve ilk denediği ay hamile kaldı. sürekli bana bebeğiyle ilgili durumları ile ilgili yazıyor. ki rahatsızlığımı bildiği halde. samimiyeti kesmek zorunda kaldım bende. sen de öyle yap umursama çevrendekileri uzak dur sürekli o tarz laf söyleyenlerden.Bazen takmayım diyorum ama elimde olmuyo malesef bi konu acılıo herkes nezaman cocuk demeye başlıo bende düşünmüoruz diyorum bilmiolarki kaç aydır denioruz olmuo
hni bi laf vardır ya damdan düşmeyen düşenin halinden anlamaz diyecanım geçicek bunlar ben biliyorum sürekli dua et inan bizim çaremiz Allah. Denemediğim şey kalmadı olmayınca olmuyo demekki. umutsuzluk yok olmuycak demek hiç yok. çevredeki herkes sorar söylenir onları aldırış etme, benim çok samimi dostum tedavi gördüğümü biliyodu oda heveslendi benle beraber ve ilk denediği ay hamile kaldı. sürekli bana bebeğiyle ilgili durumları ile ilgili yazıyor. ki rahatsızlığımı bildiği halde. samimiyeti kesmek zorunda kaldım bende. sen de öyle yap umursama çevrendekileri uzak dur sürekli o tarz laf söyleyenlerden.
Aynen öyle canım, benimki bebek görmeye gidersin açın odayı görsünde heveslenir yaparlar belki, ben tedavi olduğumu söylemedim onlara nereye gidersem bu muamaleyi yaptı bana bende bi gün dayanamadım patladım yapıcak olanda bizi bakıcak olan da dedim belki olmuyo ne biliyosunda elalemin içerisinde laf sokup duruyosun dedim tık çıkarmadı şimdi hiç konusunu bile yapmıyor. Kızlar ben sanırım ara vericem tedaviye adetimin üçüncü günü gidicem bi rütun kontrolu yaptırırım sonra akışına bırakmayı düşünüyorum bi kaç ayhni bi laf vardır ya damdan düşmeyen düşenin halinden anlamaz diye
durumumuz birazda bu sanırım
insanlar sözde iyilik anlamında soruyorlar, anlatıyorlar vs
ama ne hissettiğini karşısındakinin düşünmüyorlar...
bende boş gebelik sebebiyle kürtaj odluğum ay, eşimin ailesi kıyametleri kopardı, çocuğu aldırdım diye, kabullnmediler boş gebelik olduğunu ve beni delirttiler.. sabrettim. en sonunad yeter dedim, kimse yalandan ağlamasın, üzülen biri varsa önce ben sonra eşim.. gerisi boşuna ağlamasın die ortalığı ayağa kaldırıp mesafeyi koydum ...
uzak kalmak daha iyi kimseyi dinlememek..
hayat felsefem ; sakinliğini koru, bildiğini oku :)
dinleyin geçin kızlar insanları ama bildiğinizi okuyn gitsin :)
ben akışına bıraktığım ay hamile kalmıştım ccanım.Aynen öyle canım, benimki bebek görmeye gidersin açın odayı görsünde heveslenir yaparlar belki, ben tedavi olduğumu söylemedim onlara nereye gidersem bu muamaleyi yaptı bana bende bi gün dayanamadım patladım yapıcak olanda bizi bakıcak olan da dedim belki olmuyo ne biliyosunda elalemin içerisinde laf sokup duruyosun dedim tık çıkarmadı şimdi hiç konusunu bile yapmıyor. Kızlar ben sanırım ara vericem tedaviye adetimin üçüncü günü gidicem bi rütun kontrolu yaptırırım sonra akışına bırakmayı düşünüyorum bi kaç ay
Akısına bırakmak en iyisi evet a insanın elindediilki ben akısına bıraktıktan sonra üç.dört yöntem daha denemişimdir benim kayınvalidemde bana doktora git dedi daha evleneli altı ay olmadan sonra elalemin içinde benim çocugumun olmadıgını söylemiş halbuki ben korunuoruz diodum sonra bende tavrımı koydum tartıstım nerden biliosun die benim eşimde hareket sorunu var ama doktor engel değil dedi normal yollada olabilir dedi ben bunu sölemedim kimseye eşim üzülmesin die kimse bilmio kendi ailem dısında inanın yasamayan anlamıo benimde arkadasım benimle aynı ay bıraktı korunmayı hemen hamile kaldı çevremde herkes hamile benden sonra evlenenlerde şimdi ben onları gördükçe nasıl üzülmeyim nasıl takmayayım çok zor hanımlar çok çok zorAynen öyle canım, benimki bebek görmeye gidersin açın odayı görsünde heveslenir yaparlar belki, ben tedavi olduğumu söylemedim onlara nereye gidersem bu muamaleyi yaptı bana bende bi gün dayanamadım patladım yapıcak olanda bizi bakıcak olan da dedim belki olmuyo ne biliyosunda elalemin içerisinde laf sokup duruyosun dedim tık çıkarmadı şimdi hiç konusunu bile yapmıyor. Kızlar ben sanırım ara vericem tedaviye adetimin üçüncü günü gidicem bi rütun kontrolu yaptırırım sonra akışına bırakmayı düşünüyorum bi kaç ay
Akısına bırakmak en iyisi evet a insanın elindediilki ben akısına bıraktıktan sonra üç.dört yöntem daha denemişimdir benim kayınvalidemde bana doktora git dedi daha evleneli altı ay olmadan sonra elalemin içinde benim çocugumun olmadıgını söylemiş halbuki ben korunuoruz diodum sonra bende tavrımı koydum tartıstım nerden biliosun die benim eşimde hareket sorunu var ama doktor engel değil dedi normal yollada olabilir dedi ben bunu sölemedim kimseye eşim üzülmesin die kimse bilmio kendi ailem dısında inanın yasamayan anlamıo benimde arkadasım benimle aynı ay bıraktı korunmayı hemen hamile kaldı çevremde herkes hamile benden sonra evlenenlerde şimdi ben onları gördükçe nasıl üzülmeyim nasıl takmayayım çok zor hanımlar çok çok zor
Canım hormon testi mi yaptırdın ya benden doktor istemedi hormon testi getek görmedi özeldr sordum biyere 290 dedi pahalı geldi bu yolda okadar para döktümki defalarca doktora gittim muayene parası gebelik testleri ovulasyon testleri preseed keçiboynuzu kürler derken derken bisürü masraf daha fazla masraf etmekte istemiorumSlm kızlar ben arada girip yazılanları okumaya devam ediyorum .bu jelin 2.ayindayim ama eşim şehir dışında olduğu için yumurtlamanin son gününde 1 kere kullandim bu ay .eşim tekrar doktora gitti ,ml 10 milyon toplam 40 milyon sperm var .hız toplam %20 normal morfoloji %5 .doktor hap ve iğne vermiş eşime, benim de prolaktin yüksek diye hayitsuyu içiyorum, var mı öneriniz, dualariniza beni de katın inşallah, iyi akşamlar
Slm kızlar ben arada girip yazılanları okumaya devam ediyorum .bu jelin 2.ayindayim ama eşim şehir dışında olduğu için yumurtlamanin son gününde 1 kere kullandim bu ay .eşim tekrar doktora gitti ,ml 10 milyon toplam 40 milyon sperm var .hız toplam %20 normal morfoloji %5 .doktor hap ve iğne vermiş eşime, benim de prolaktin yüksek diye hayitsuyu içiyorum, var mı öneriniz, dualariniza beni de katın inşallah, iyi akşamlar
canım bende 3 gr kullandım hep ama hiç dışarı çıkan olmadı bende de..Kızlar preseed kullandım ilk kez üç gram kullandım bes dakika bekleyin ıkınn fazlası çıksın yazıoya sırt üstü yattım sonra bes dakikada ayaklarımı duvara dikip bekledim bes dakika sonunda ıkındım bişe cıkmadı şaşırdım sonra kalktımtekrar ıkındım yine bişe çıkmadı ve akabinde ilişkiye girerken tekrar birazcık acı hissettim ben her ilişkide sadece girerken biraz acı çekiorum doktor doğuma kadar normal demişti acaba preseedi azmı sıktım dört grammı denesem bidakine
Ben yine ilişkiye girerken acı çektim azcık yani herzamanki gibiydi farkı yok gibiydi anlamadım acaba dozumu arttırsamcanım bende 3 gr kullandım hep ama hiç dışarı çıkan olmadı bende de..
sadece benim normalde canım yanardı, bu jelle ağrısız acısız oldu, süper oldu :) bunun için bile şahae diye düşündüm