Hamile değilken pozitif çıkması benim de sabah yapıp testi çantama atmıştım annemgil çöpte görüp sorulara başlamasınlar diye tam keklikle yazışırken dur bi bakayım diye baktım (aradan 12 saat geçmişti) ve silik ikinci çizgi vardı ama bhcg ölçtürdüm 1.4 çıktı. Çok bekleyince onu gösteriyor olumsuz olduğu halde. O yüzden ilk 10 dakika önemli gerçekten. Sonrası boşa umut oluyoGeçen ay yaptı canım,hatta beni bilen biliyor durumu,geçen ay neredeyse pozitif gibi çizgi çıktı ama durum negatif tabii,adet dönemine yakın da bazen çzgi çıkabiliyor,tecrübe ile sabit, İlk 5 dk içinde çizgi çıkarsa vardır yoksa sonra çıkan çizgilere aldanmayın
Yok ben hiç yaşamadım öyle bişey enfeksiyon olabilir mi canım kötü kokulu akıntı falan var mı? Yada belki yumurtlama sancısı falan mı acaba?Size bişey sorcam nası anlatacağımıda bilmiorum ama bazen vajinamamı desem vajinamdan arka tarafa doğrumu desem böle bi ağrı saplanıo birden bi iki saniye sürüp geçio tam olarak neremin acığını da anlayamıyorum bu son zamanlarda olmaya basladı neden olabilir size bunun gibi.birşey yaşayan varmı
Geçen ay yaptı canım,hatta beni bilen biliyor durumu,geçen ay neredeyse pozitif gibi çizgi çıktı ama durum negatif tabii,adet dönemine yakın da bazen çzgi çıkabiliyor,tecrübe ile sabit, İlk 5 dk içinde çizgi çıkarsa vardır yoksa sonra çıkan çizgilere aldanmayın
Canım 3 kere hamile kaldım ben (hepsi kötü sonlandı)
İlkinde adetime 10 gün kala başlamıştım teste, adetime bir gün vardı çıktı ama o zaman kimyasal gebelikmiş.
İkinci de adetime 6 gün varken kan vermiştim çıkmıştı hem de 90 çıkmıştı ama onun da 7.5 haftada kalbi durdu.
3. De ise adetimi taa 7 gün geçtiğinde çıktı idrar testini akşam yaptım pozitif gördüm ertesi sabah kan verdim ve bhcg 9 du. Geç yumurtladığımı biliyordum zaten kadın doğuma gitmiştim 17. günümde 17 mm yumurta olduğunu ve bikaç güne çatlayacağını söylemişti. İşte o zaman da adetime bikaç gün kala başlamıştım test yapmaya ve işte 7 gün geçe silik çizgi görmüştüm bhcg 9 idi. O da bhcg 100 é gelince kanama başladı ve düştü
Ayy kızlar bu çocuk konusunu kapatmanın düşünmemenin imkanı yok ya çıldıracağım düşünmeyeyim derken.
Evde yalnız kaldıkça düşünüp üzülüyorum diye memlekete geldim annem yeğenime örgü yapıyor bebek hırka modelleri konuşuyoruz, kuaföre gideyim bir çeki düzen vereyim kendime dedim yan taraftaki kadın birini anlatıyor 30 una gelmişti daha da yapmasa idi geç kalırdı ben evlendim bir sene sonra oğlum kucağımda idi diye, kuaför yeni doğum yapmış 4 aylık Oğlunu emzirmeye gitmesinin derdini anlatıyor neyse ordan çıktım yengeme geldim yengem hamile karnından dolayı ağda yaparken yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor.
İçinde bebek emzirme hamilelik doğum geçmeyen bir sohbete katılmadım sabahtan beri! Algida Seçici miyim neyim
Koku falan olmuo canım üstelik geçen ay doktora gidip muayene olmustum bişeyim yoktu ama bunu sormayı unuttum zaten ozamanlar çok nadirdi şimdi iki üç.kere oluo günde korkuorum bişey çıkmaz insallahYok ben hiç yaşamadım öyle bişey enfeksiyon olabilir mi canım kötü kokulu akıntı falan var mı? Yada belki yumurtlama sancısı falan mı acaba?
Yok canım koku falan yoksa muayene de olmuşsun zaten enfeksiyon değildir o zaman. Vücudumuzu çok dinliyoruz ya benimde kasıklarımda kasılma hissedip duruyorum bir haftadırKoku falan olmuo canım üstelik geçen ay doktora gidip muayene olmustum bişeyim yoktu ama bunu sormayı unuttum zaten ozamanlar çok nadirdi şimdi iki üç.kere oluo günde korkuorum bişey çıkmaz insallah
Canım onu fitil olarak da kullandırıyor kadın doğumcular boncuk gibi bir hap demi?
Dr unu ara sor Can'ım gerekirse değiştirirsin
Evtt tatlmYok canım koku falan yoksa muayene de olmuşsun zaten enfeksiyon değildir o zaman. Vücudumuzu çok dinliyoruz ya benimde kasıklarımda kasılma hissedip duruyorum bir haftadır
Canını sıkma tekrar gittiğinde söylersin doktora ama birşey olduğunu sanmıyorum hiç
Evt öyle alnyrmus şok oldm ya yumrtlrmi aldlar bugün kzlarDr unu ara sor Can'ım gerekirse değiştirirsin
Geçmiş olsun canım hadi inşallah bol bol sağlıklı embriyo oluşur. Kaç yumurta toplandı?Evt öyle alnyrmus şok oldm ya yumrtlrmi aldlar bugün kzlar
6 cnm inşallah yarn arycak lar işteGeçmiş olsun canım hadi inşallah bol bol sağlıklı embriyo oluşur. Kaç yumurta toplandı?
Cnm adetin 3.gününden beri iğne kullandm 11 gün yani aralrda kontrole gttm bugunde beni baylttalar yumurtlarmi topladılar uyandm da az adet ağrısı gbi ağrm oldu baska hc bsey hatrlamymO nası oluo tüp bebekmi tadavi nası oluo merak ettim
cnm agızdan alınca uyku baş dönmesi cok yapıyo alttan kullanamk daha rahat korkma cnm
iyi hadi hayırlı olsun cnm inşş tuttarlar hepsiEvt öyle alnyrmus şok oldm ya yumrtlrmi aldlar bugün kzlar