Preseed kullananlar

Hamile değilken pozitif çıkması benim de sabah yapıp testi çantama atmıştım annemgil çöpte görüp sorulara başlamasınlar diye tam keklikle yazışırken dur bi bakayım diye baktım (aradan 12 saat geçmişti) ve silik ikinci çizgi vardı ama bhcg ölçtürdüm 1.4 çıktı. Çok bekleyince onu gösteriyor olumsuz olduğu halde. O yüzden ilk 10 dakika önemli gerçekten. Sonrası boşa umut oluyo

Size bişey sorcam nası anlatacağımıda bilmiorum ama bazen vajinamamı desem vajinamdan arka tarafa doğrumu desem böle bi ağrı saplanıo birden bi iki saniye sürüp geçio tam olarak neremin acığını da anlayamıyorum bu son zamanlarda olmaya basladı neden olabilir size bunun gibi.birşey yaşayan varmı

Yok ben hiç yaşamadım öyle bişey enfeksiyon olabilir mi canım kötü kokulu akıntı falan var mı? Yada belki yumurtlama sancısı falan mı acaba?

Gerçi benimde bata 7 gün var ama sabırsızlık işte... Bazı kişilerde 3-4 gün önce çıkmış. Belki bende çıkar dedim ama tek çizgi suratıma tokat gibi çarptı...

Geçmiş olsun canım, bende aynı dertten muzdaribim. Benimde bir düşüğüm oldu, 7 haftalıkken... İnşallah tez zamanda sağlıklıca tekrardan kavuşur, kucağına alırsın...

Yok ben hiç yaşamadım öyle bişey enfeksiyon olabilir mi canım kötü kokulu akıntı falan var mı? Yada belki yumurtlama sancısı falan mı acaba?
Koku falan olmuo canım üstelik geçen ay doktora gidip muayene olmustum bişeyim yoktu ama bunu sormayı unuttum zaten ozamanlar çok nadirdi şimdi iki üç.kere oluo günde korkuorum bişey çıkmaz insallah

Koku falan olmuo canım üstelik geçen ay doktora gidip muayene olmustum bişeyim yoktu ama bunu sormayı unuttum zaten ozamanlar çok nadirdi şimdi iki üç.kere oluo günde korkuorum bişey çıkmaz insallah
Yok canım koku falan yoksa muayene de olmuşsun zaten enfeksiyon değildir o zaman. Vücudumuzu çok dinliyoruz ya benimde kasıklarımda kasılma hissedip duruyorum bir haftadır
Canını sıkma tekrar gittiğinde söylersin doktora ama birşey olduğunu sanmıyorum hiç

Aslında inana vücudumu dinlemek diil bu çok farklı bişey kramp gibi pıçak sapmalaması derlerya onun gibi bişey cok acıo birden girio üç.bes saniye sonra geçio gaz sıkısması olabilirmi acaba

Evtt tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…