- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
Bu aşılamamı peki tüp bebekmi oluo canımCnm adetin 3.gününden beri iğne kullandm 11 gün yani aralrda kontrole gttm bugunde beni baylttalar yumurtlarmi topladılar uyandm da az adet ağrısı gbi ağrm oldu baska hc bsey hatrlamym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aşılamamı peki tüp bebekmi oluo canımCnm adetin 3.gününden beri iğne kullandm 11 gün yani aralrda kontrole gttm bugunde beni baylttalar yumurtlarmi topladılar uyandm da az adet ağrısı gbi ağrm oldu baska hc bsey hatrlamym
Aaa topladılar yumurtalarını öyle mi? Hadi hayırlısı Can'ım. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Canım buraya da fazla takılma,sakin ol çünkü girdikçe buraya bir şeyler araştıracaksın ki bu da seni strese sokacak. Hele bir tutsun bebişin sonra bize haber verirsin. Senden ricam uzak kal birkaç gün buralardan çünkü ne kadar rahat olursan bebişin o kadar çabuk gelir sana.Evt öyle alnyrmus şok oldm ya yumrtlrmi aldlar bugün kzlar
Transferm olsn öyle ypcm cnm inşallah tutarAaa topladılar yumurtalarını öyle mi? Hadi hayırlısı Can'ım. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Canım buraya da fazla takılma,sakin ol çünkü girdikçe buraya bir şeyler araştıracaksın ki bu da seni strese sokacak. Hele bir tutsun bebişin sonra bize haber verirsin. Senden ricam uzak kal birkaç gün buralardan çünkü ne kadar rahat olursan bebişin o kadar çabuk gelir sana.
İnşallah cnm benmiyi hadi hayırlı olsun cnm inşş tuttarlar hepsi
cnm bnm rahat ol jeli doktorlarda öneriyo ve bu jel tüp bebek ve asılamada kullanlıyor her gebelikte saglıksız olabilir hakkınızda hayırlısını versin rabbim bu jel ile saglıklı dogum yapan cok lkişi var yine dene cnm rabbim hayırlı saglıklı verir inşşKizlar ben gecen sene preseed jel kullandigim ay hamile kalmistim ama uc bucuk aylikti anensafeli ydi yani ust kafa kemigi olusmamisti bitirmek zorunda kaldim yasama sansi yoktu ama ben yine hic korunmadim 10 aydır olmuyo o yüzden yine preseed jel kullanmak istiyorum ama korkuyorum acaba jeldenmi sagliksiz oldu diye icimde bir korku var sizce kullansammi jelden olabilirmi cok kotu gunler gecirdim tekrar ayni seyleri yaşamak istemiyorum
Canim ben 3 4 doktora sordum oyle sey olmaz kiremle hamile kalinmaz olacagi varmis olmus dedi bazi doktorlarda ilk kez duydum dedicnm bnm rahat ol jeli doktorlarda öneriyo ve bu jel tüp bebek ve asılamada kullanlıyor her gebelikte saglıksız olabilir hakkınızda hayırlısını versin rabbim bu jel ile saglıklı dogum yapan cok lkişi var yine dene cnm rabbim hayırlı saglıklı verir inşş
cnm benm doktorum kullanın dedi jel sadece spermin daha hızlı hareket etmesini saglıyor cnm rahat olCanim ben 3 4 doktora sordum oyle sey olmaz kiremle hamile kalinmaz olacagi varmis olmus dedi bazi doktorlarda ilk kez duydum dedi
1 aydir keci boynuzu kuru veriyorum esime yaninda hapida var 2 gun sonra adet olucam ozaman yumurtlama zamanimda kullanmaya basliyimcnm benm doktorum kullanın dedi jel sadece spermin daha hızlı hareket etmesini saglıyor cnm rahat ol
evet cnm kaç günde bir adet oluyosun sen1 aydir keci boynuzu kuru veriyorum esime yaninda hapida var 2 gun sonra adet olucam ozaman yumurtlama zamanimda kullanmaya basliyim
yani iki kez kullanıp mı hamile kaldın cnm inşş yine hamile olursun bu kez kucagına alırsın yavrını hayırlısı ile saglıklı olurBu arada gecen sene kiremle hamile kaldigimda sadece 2 tup kullanmistim ovilasyilon testide hic kullanmamistim bunlara rahmen hamile kalmistim
o zaman cnm sen adettten sonra ilişki olsun sonra adetin 16 gününden itibaren jeli kullanmaya başla 2 günde bir kullan 22 gününe kadar devem at sonra yine ilişkie devan jeli kullanmasanda olur :)Valaah en son asilama olmustum 15 inde adet olmustum normalde 33 günde bir Oluyorum bu ay bilemicem tam asilama duzeni bozarmi yoksa duzeltirmi insallah bu sefer alirim kucagima amin ben 1 ay icinde bir kutunun icinden 2 tanesini kullanmistim
cnm raabbim istesin tek ilişkide bile oluyor zamanı gelmiş bu jelde vesile olmuş demekki :)Kutunun icinden iki tane kullanmamin sebebide usutmustum hasta olmuştum yapmadim ilac kullandim vilim cekildim umitsizdim cunki hamile kalmam 2 taneyle icinde 9 tane var hepsini kullanmadimki dusuncesinden