Preseed kullananlar

tamam canim tesekkur ederim. esime alayim bugun insallah faydasi olur

aynen canim ben baktim gezdim topikleri herkes sikayetci dava etmek lazim bunlari insanlarin hayalleriyle oynaniyor resmen. Allaha siginiorum ben de Insallah cok bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza alacagimiz gunlerde gelir insallah:cry:
Kızlar labaquik marka alın netten ben çok memnunum hem erkenden çıkıyor (bhcg 9 iken pozitif gördüm) hemde yalancı pozitif oranı çok düşük. İki kere hamile olmadığım halde gördüm pozitif ama testi yaptıktan 1 gün sonra pozitif olmuştu yani ilk 10 dakika da pozitifse pozitif negatif ise negatif gösteriyor

Canım bu ilacı reçetesiz alabiliomuyuz benim eşimdede hareketlilik problemi var bide ne kadarda etki ediomus
Canım zaten reçete ile karşılanan bir ilaç değil. Proxeed yada emodex alın. Biz proxeed kullanıyoruz 30 tane var içinde günde 2 tane içiyor. Kutusu 140 lira ama 6 ay aralıksız kullanımda faydasını gören çok olmuş.
Emodex kullanıyorduk içime sinmedi proxeed à geçtik 1 aydır tekrar tüpe kadar devam ettireceğim eşime

yaa idrar testlerim pozitif :KK43: kan verdim sonuc 0.03 deli olcm ben beni mi buluyorrr bu testler yaaa:KK62:
Canım üstünden yarım saat geçtikten sonra maalesef artık test geçersiz oluyor. Kan testi de verdiysen idrar doğru değildir ama adet olmadan ümidini kesme inşallah yükselir değerin

Arkadaşlar merhaba
Önceleri yazardim buraya ama epeydir gurmiyorum.
Kut uzümü diye birsey var bir arastirin isterseniz. 2 yildir olmayan bir arkadasim bundan yedi hamile su an tabi bunlar vesiledir...
Gunde bi avuc 30 tane kadar.
Bi arastirin derim :)

:KK61::KK61: ama dalga geciolar resmen cok zoruma gitti :cry: napalim rabbim hayrli vakitte versin insallah :KK43:
kim dalga geciyo canım ya terbiyesizler ne dalgası kim evlat istemez bizim mi leimizde rabbimin bize sınavı buymuş sende takma cnm dik dur ezilme rabbim böyle istiyo hakkımızda hayırlısı buymuş sakınböyle şeylere üzülüp strese sokma kendini tatlım

kim dalga geciyo canım ya terbiyesizler ne dalgası kim evlat istemez bizim mi leimizde rabbimin bize sınavı buymuş sende takma cnm dik dur ezilme rabbim böyle istiyo hakkımızda hayırlısı buymuş sakınböyle şeylere üzülüp strese sokma kendini tatlım
kimse dalga gecmio gi testler dalga gecio benle yoksa cizgi mizgi cikmasin arkadas dava acicam bunlara :KK70:

Bugün yengemin hamile oldugunu öğrendim rahminde tıkanıklık vardı ameliyat olmustu tüp bebek denedi bikaç kere biri tuttu ama düştü şimdi kendiliğinden olmus on sene üstüne hamile kaldı çok şükür herşeyin zamanı var biz nekadar çabalarsak çabalayalım bebeğimizin dünyaya nezaman geleceği belli elimizden birşey gelmio Allaha yönrlip dua edelim hayırlısını nasip etsin bize sabır versin die

Ayy kızlar bu çocuk konusunu kapatmanın düşünmemenin imkanı yok ya çıldıracağım düşünmeyeyim derken.
Evde yalnız kaldıkça düşünüp üzülüyorum diye memlekete geldim annem yeğenime örgü yapıyor bebek hırka modelleri konuşuyoruz, kuaföre gideyim bir çeki düzen vereyim kendime dedim yan taraftaki kadın birini anlatıyor 30 una gelmişti daha da yapmasa idi geç kalırdı ben evlendim bir sene sonra oğlum kucağımda idi diye, kuaför yeni doğum yapmış 4 aylık Oğlunu emzirmeye gitmesinin derdini anlatıyor neyse ordan çıktım yengeme geldim yengem hamile karnından dolayı ağda yaparken yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor.
İçinde bebek emzirme hamilelik doğum geçmeyen bir sohbete katılmadım sabahtan beri! Algida Seçici miyim neyim :KK62:

H
Ayy kızlar bu çocuk konusunu kapatmanın düşünmemenin imkanı yok ya çıldıracağım düşünmeyeyim derken.
Evde yalnız kaldıkça düşünüp üzülüyorum diye memlekete geldim annem yeğenime örgü yapıyor bebek hırka modelleri konuşuyoruz, kuaföre gideyim bir çeki düzen vereyim kendime dedim yan taraftaki kadın birini anlatıyor 30 una gelmişti daha da yapmasa idi geç kalırdı ben evlendim bir sene sonra oğlum kucağımda idi diye, kuaför yeni doğum yapmış 4 aylık Oğlunu emzirmeye gitmesinin derdini anlatıyor neyse ordan çıktım yengeme geldim yengem hamile karnından dolayı ağda yaparken yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor.
İçinde bebek emzirme hamilelik doğum geçmeyen bir sohbete katılmadım sabahtan beri! Algida Seçici miyim neyim :KK62:
heeeee :KK33:canım aynı bendensin bütün arkadaslatım benden sonra evlendi kimi doğum yaptı kimi hamile ben hala preseed diorum :confused: kürler arastırıorum psikolojim bozuldu resmen :rolleyes:

Kızlar labaquik marka alın netten ben çok memnunum hem erkenden çıkıyor (bhcg 9 iken pozitif gördüm) hemde yalancı pozitif oranı çok düşük. İki kere hamile olmadığım halde gördüm pozitif ama testi yaptıktan 1 gün sonra pozitif olmuştu yani ilk 10 dakika da pozitifse pozitif negatif ise negatif gösteriyor

Canım sen ne zaman yapmıştın testi?

Geçen ay yaptı canım,hatta beni bilen biliyor durumu,geçen ay neredeyse pozitif gibi çizgi çıktı ama durum negatif tabii,adet dönemine yakın da bazen çzgi çıkabiliyor,tecrübe ile sabit, İlk 5 dk içinde çizgi çıkarsa vardır yoksa sonra çıkan çizgilere aldanmayın

Canım 3 kere hamile kaldım ben (hepsi kötü sonlandı)
İlkinde adetime 10 gün kala başlamıştım teste, adetime bir gün vardı çıktı ama o zaman kimyasal gebelikmiş.
İkinci de adetime 6 gün varken kan vermiştim çıkmıştı hem de 90 çıkmıştı ama onun da 7.5 haftada kalbi durdu.
3. De ise adetimi taa 7 gün geçtiğinde çıktı idrar testini akşam yaptım pozitif gördüm ertesi sabah kan verdim ve bhcg 9 du. Geç yumurtladığımı biliyordum zaten kadın doğuma gitmiştim 17. günümde 17 mm yumurta olduğunu ve bikaç güne çatlayacağını söylemişti. İşte o zaman da adetime bikaç gün kala başlamıştım test yapmaya ve işte 7 gün geçe silik çizgi görmüştüm bhcg 9 idi. O da bhcg 100 é gelince kanama başladı ve düştü :KK43:

X