Preseed kullananlar

malesef cnm negatif cok uzgunum..kimse predictor almasin allah belasini versin
cnm en son mayista yaptirmisti esim. arada cok zaman var bizim.

cnm ama senin adetine daha var böyle üzülme bekle belki vardır bebek hemen pes ediyorsun emin olma istiyorsana pazartesi kan ver cnm inşşş vardır bebeğin tutunmuştur

cnm ama senin adetine daha var böyle üzülme bekle belki vardır bebek hemen pes ediyorsun emin olma istiyorsana pazartesi kan ver cnm inşşş vardır bebeğin tutunmuştur
cnm yoktur yaa gebelik testi yaptim bi suru hepsi bosss kendimi gelemiorm cok uzgunummm

cnm yoktur yaa gebelik testi yaptim bi suru hepsi bosss kendimi gelemiorm cok uzgunummm
cnm bnm bak daha cok uzun olmamış üzülme rabbim hayırlısını nasip eylesin inşş vardır ümidini kaybetme hemen rabbim büyük ondan hiç ümid kesilir mi sakın ol cok zor biliyorum bende 16 ay oldu malesef bak ama pes etmiyorum dua et zamanı gelince bak nasıl anne olacaz inşş

cnm sizde varikosel varmiydi ?? ben oakdar nasil bellrim cevremdekilet karni burnunda gecerken

cnm sizde varikosel varmiydi ?? ben oakdar nasil bellrim cevremdekilet karni burnunda gecerken
vardı cnm eşim ameliyat oldu agrısı oluyo diye bizim degerle cok kötü delil ama olmuyo olur inşş üzülme cnm sen sana bi ilaç ismi söyleyim eşin içsin hız için EMODEX var o iyi geliyo hhıza bi deneyin cnm eger bu ay adet olursan hemen al başlasn eşin

Canım üzülme adet olmadın dimi belli olmazki adetin bi grlsin geçsin seni şuan okadar ii anlıorumki bende ramazandan önceydi sanırım dayanamadım adete bigün kala gebelik testi almıstım markası seninkiyle aynı prodıctor gibi bişeydi bendede silik çıkmıstı aksam sabahta adet olmustum bende çok sevinmiştim eşime göstermiştim oda sevinmişti ama gösterirken demiştim belkide diilimdir çünkü ondan öncede kaç kere yapmıstım gerçi onlar hep tek çizgiydi ilk defa silik çıkmıstı ama inanmamıstım ben tek bende öle oldu benden kaynaklı sanıodum ama sende böle deyince çok şaşırdım kimse almasın yazık günah ya heveslenioruz sonra

tamam canim tesekkur ederim. esime alayim bugun insallah faydasi olur
aynen canim ben baktim gezdim topikleri herkes sikayetci dava etmek lazim bunlari insanlarin hayalleriyle oynaniyor resmen. Allaha siginiorum ben de Insallah cok bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza alacagimiz gunlerde gelir insallah

Canım bu ilacı reçetesiz alabiliomuyuz benim eşimdede hareketlilik problemi var bide ne kadarda etki ediomus

Bende marta kadar erteledi tüp bebegi martta sonra rahat bi şekilde halledecem

Canım bu ilacı reçetesiz alabiliomuyuz benim eşimdede hareketlilik problemi var bide ne kadarda etki ediomus
cnm valla zaten recetesiz alınıyor bu takviye ilaç 156 lira bi kişi kullanmış urda konuştum ben o kişininde eşinin ileri hareket yani sperm hareketinde sorun varmış ilk ay kullanmış hanile kalmış sonra düşük olmuş yine kullanmış 1.5 ay yine hamile işe yaramış bakalım bizimde bitmedi aldık inşş faydası olur

emodex ve decaviti ikisi birlikte kullanabilior muyuz canim grpaysgl
kullanabilir cnm bişey olmaz bunlar takviye zaten biz yanına evicap aldık siz decavit kullanın farkeetmez cnm bide kızlar ilişkiden önce yaım saat 1 saat önce eşinize sert türk kahvesi bitter çikolata ile verin sperm uyarıyo ama eşninize söylemeyin stres yapmasın adamlar

kizlar lutfen yardim edin sabah yapmistim biisy cikmadi diye koymustum simdi gidip baktim ben sok bu testemi sorunlu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…