yaa idrar testlerim pozitifCnm cızgi var ama sen cnm kan ver ya vat gıbı geliyor bana inş verır cnm bnm
Üzülme cnm bnm bekle bakalım inş vardır ama sabret cnm olur inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kuzum yaa idrar testlerim pozitifkan verdim sonuc 0.03 deli olcm ben beni mi buluyorrr bu testler yaaa
cnm testlerim pozitif baslicm boyle ise yoksa niye silik cikioo benim psikolojimi bozuyo yaa yoksa yokturr sinir etti beni yaaÜzülme cnm bnm bekle bakalım inş vardır ama sabret cnm olur inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kuzum 
Kızlar labaquik marka alın netten ben çok memnunum hem erkenden çıkıyor (bhcg 9 iken pozitif gördüm) hemde yalancı pozitif oranı çok düşük. İki kere hamile olmadığım halde gördüm pozitif ama testi yaptıktan 1 gün sonra pozitif olmuştu yani ilk 10 dakika da pozitifse pozitif negatif ise negatif gösteriyortamam canim tesekkur ederim. esime alayim bugun insallah faydasi olur
aynen canim ben baktim gezdim topikleri herkes sikayetci dava etmek lazim bunlari insanlarin hayalleriyle oynaniyor resmen. Allaha siginiorum ben de Insallah cok bekletmez hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza alacagimiz gunlerde gelir insallah
Canım zaten reçete ile karşılanan bir ilaç değil. Proxeed yada emodex alın. Biz proxeed kullanıyoruz 30 tane var içinde günde 2 tane içiyor. Kutusu 140 lira ama 6 ay aralıksız kullanımda faydasını gören çok olmuş.Canım bu ilacı reçetesiz alabiliomuyuz benim eşimdede hareketlilik problemi var bide ne kadarda etki ediomus
Canım üstünden yarım saat geçtikten sonra maalesef artık test geçersiz oluyor. Kan testi de verdiysen idrar doğru değildir ama adet olmadan ümidini kesme inşallah yükselir değerinyaa idrar testlerim pozitifkan verdim sonuc 0.03 deli olcm ben beni mi buluyorrr bu testler yaaa
cnm bnm ya kısmet valla cokta takma rabbim zamanını biliyor allah yardımcın olsun cnm bekle yinede bicnm testlerim pozitif baslicm boyle ise yoksa niye silik cikioo benim psikolojimi bozuyo yaa yoksa yokturr sinir etti beni yaa
cnm bnm ya kısmet valla cokta takma rabbim zamanını biliyor allah yardımcın olsun cnm bekle yinede bi
kim dalga geciyo canım ya terbiyesizler ne dalgası kim evlat istemez bizim mi leimizde rabbimin bize sınavı buymuş sende takma cnm dik dur ezilme rabbim böyle istiyo hakkımızda hayırlısı buymuş sakınböyle şeylere üzülüp strese sokma kendini tatlımama dalga geciolar resmen cok zoruma gitti napalim rabbim hayrli vakitte versin insallah
kimse dalga gecmio gi testler dalga gecio benle yoksa cizgi mizgi cikmasin arkadas dava acicam bunlarakim dalga geciyo canım ya terbiyesizler ne dalgası kim evlat istemez bizim mi leimizde rabbimin bize sınavı buymuş sende takma cnm dik dur ezilme rabbim böyle istiyo hakkımızda hayırlısı buymuş sakınböyle şeylere üzülüp strese sokma kendini tatlım
ne bilim cnm bende cevrandekiler sandımkimse dalga gecmio gi testler dalga gecio benle yoksa cizgi mizgi cikmasin arkadas dava acicam bunlara
heeeeeAyy kızlar bu çocuk konusunu kapatmanın düşünmemenin imkanı yok ya çıldıracağım düşünmeyeyim derken.
Evde yalnız kaldıkça düşünüp üzülüyorum diye memlekete geldim annem yeğenime örgü yapıyor bebek hırka modelleri konuşuyoruz, kuaföre gideyim bir çeki düzen vereyim kendime dedim yan taraftaki kadın birini anlatıyor 30 una gelmişti daha da yapmasa idi geç kalırdı ben evlendim bir sene sonra oğlum kucağımda idi diye, kuaför yeni doğum yapmış 4 aylık Oğlunu emzirmeye gitmesinin derdini anlatıyor neyse ordan çıktım yengeme geldim yengem hamile karnından dolayı ağda yaparken yaşadığı sıkıntıyı anlatıyor.
İçinde bebek emzirme hamilelik doğum geçmeyen bir sohbete katılmadım sabahtan beri! Algida Seçici miyim neyim
Kızlar labaquik marka alın netten ben çok memnunum hem erkenden çıkıyor (bhcg 9 iken pozitif gördüm) hemde yalancı pozitif oranı çok düşük. İki kere hamile olmadığım halde gördüm pozitif ama testi yaptıktan 1 gün sonra pozitif olmuştu yani ilk 10 dakika da pozitifse pozitif negatif ise negatif gösteriyor
Geçen ay yaptı canım,hatta beni bilen biliyor durumu,geçen ay neredeyse pozitif gibi çizgi çıktı ama durum negatif tabii,adet dönemine yakın da bazen çzgi çıkabiliyor,tecrübe ile sabit, İlk 5 dk içinde çizgi çıkarsa vardır yoksa sonra çıkan çizgilere aldanmayınCanım sen ne zaman yapmıştın testi?
Canım 3 kere hamile kaldım ben (hepsi kötü sonlandı)Canım sen ne zaman yapmıştın testi?