Preseed kullananlar

yarin bi test daha yapicm cnm. sonra haftaya veririm kanida insallah. bak be kaldiysam sen dunden kalirsin umudunu kaybetme dedigim duayi mutlaka oku
Tebrik ederim canım
Çok sevindim hamile haberi e olumlu düşün pozitif ol, dua et Darısı başımıza inş
Bende bu ay işk kez kullandım jeli bugünde kısmetse son kez kullanıcqm
Baakalım aonuç ne olacak

Benimde eşimin hareketliliği %25 ama hormon testi yaptırmadım buay benimde dokuzuncu ayım ovulasyon testi kullandınmı peki kaç kere kullandın preseedi ve iki günde birmi denediniz
cnm esimin sperm sayisi 39 milyondi ml de. arisutlu polenli bal yedirdim. ama sayiyi arttimis sayece 66 milyin.olmus 2 gun once baktirdik. ama yizde 82 si haeketsizdii morfolojide yuzde 3. yani kimyasal die korkuom acikcaci. presedde gelince herkes 4 ay kullanirken ben bu ay 1 tupu bitirdim.icim.disim presed olmustu. ovulasyin testi kullandim tabiki. ve prolaktin ilacim.ise yaradi :) ama ben hala inanmiorm test bozul benceeeee kendimi kaptirmicm belkide kimyasal yani bilemiorm gun asiri yapmadim canim. adetten.sonra. sadece cift cizgiyi gordugum gun iliski ertesi gunde cifti benimmo gunde ilski ve diger gunde iliski 3 kere olmasi gerek ve ayin 1 inden beri nadastaydimm dune kadar birlikte olmadik

Peki özel olmazsa aksammı sabahmı deniosunuz sperm hareketi düşük olanlar sabah yapsın denioya
cnm sabah yapalim ben dedim ama olmadi sabah zaten uykuya duskun biriyimdir sabah sabah olmadi zaten. aksam oldu hep cnm

pressedle sonuç alan çok ama benim tutmadı malesef bugun adet oldum. yarın doktora gidiyorum. artık tüp bebeğe başlayacağız. aslında geçen ay başlayacaktık pressedi keşfedince birde bunu deniyim dedim ama olmadı malesef. bizi tüp bebek paklar ))) gelişmeleri bildiririm. Allah isteyen herkese bebek versin.dualarınız kabul olsun hayırlısıyla en kısa zamanda..

İnsallah istediginiz sonucu hemen alirsiniz. Bide bu tup bebekte 3-4 tane koyduruyorlar diye duyuyorum o nasil oluyor ?

Canım ben bal bitki baharat karısımı almısyım aktardan bu ay onu içio eşim ve keçiboynuzu kürü yapıorum insallah iyi gelir bende ovulasyon testi ve preseed kullanıorum birde süt maydonoz buharında oturanlar varmıs onu deneyip denememek kararsızım adetim dün bitti

canmm her duydugnu yapma ama ben de duymustum bi zarari yokms deneyebilirisn insallah iyi sonuclar alirsin sen de cnm benimmmm

Bende duydugum biseyi paylasmak istiyorum eskilerden sanirim bu bilgi yere oturup bacaklarini uzatiyormussun omuz hizasinda acilabilir sekilde iste sonra egilip kafani yere degdirecekmisiz bunda birinin yardimina ihtiyac var esiniz belinizden coksun diyorlar bele biseh olmuyor bacaklar agriyor sadece bi kac kisi faydasini gormus yaptigi ay rahimde bi sorun varsa egrilik falan faydasi oluyormus

Bu ay ben en iyisi sadece preseedi kullanayım sonuc alamazsam denerim ki insallah alırım her ay hamilelik beklerken hasta olmak cok kötü ve bunu yaşamayan anlamıo sizce eşim keçiboynuzu kürü ve dediğim bal bitki baharat karısımını kullanmaya devam etsinmi bıraksınmı adet oldugumda baslamıstı bir hafta oldu ama iki ay önce birbucuk ay kadar keçiboynuzu kürü denemişti sonra bırakmıstı bu ay hareketliliği az çıkınca tekrar basladı bana yol gösterin ne yapayım sizce bazen cok yoruluorum

Eşim bişey demio yani hangisi yaratlıysa onu yapalım diyo ama keçiboynuzu aç karna artık midesini bulandırıo biraz

Erkekler daha mızmızcı oluo ama ben her adet oluşumda daha fazla üzüldüğüm için artık yapıo siz nezamandır istiosunuz

Canm maşallah o gebelik testimi benm eşimde harektlilik aynı yüzde 85 hareketsiz ben tup bebeğe basldm bu jel den 2 ay kullandm olmadı inşallah senn olmstur ben 2 senlik evlym haberini beklym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…