Preseed kullananlar

ben 2 kez kullandım cnm ama olmadı eşimimni leri harekti düşük spermleri hızlı degil 15 aydır istiyoruz bakalım
Esin icin baska seyler denediniz mi keciboynuzu falan yada baska tedavisi yok muymus bu konular hakkinda oldukca tecrubesizim daha hic bisey bilmiyorum desem yeridir yani doktora gitsen geri cevirecek erken diye ilk gittigimdede oyle demisti esim hakkindada bi fikrim yok daha ilk aylardan kurler bile yapmistim ben

önce keçiboynuzu pekmezi içti düzensiz kullanıyor cnm şimdi emodex kullanıyor başladı hızı için inşş işe yarar valla
ama sen jel dne cnm herşeyde vardır hayır belki jel vesile olur hamile kalmana

önce keçiboynuzu pekmezi içti düzensiz kullanıyor cnm şimdi emodex kullanıyor başladı hızı için inşş işe yarar valla
ama sen jel dne cnm herşeyde vardır hayır belki jel vesile olur hamile kalmana
İnsallah bu ay gecti yumurtlama donemim sonuc pozitif olmazsa aralik ayinda kullancam ama beni etkileyen stres adim kadar eminim dort bir yanim stres dolu hem cocuk hem evlilik hem okul kafa rahat olacak ki.. Adetine kac gun kaldii

İnsallah bu ay gecti yumurtlama donemim sonuc pozitif olmazsa aralik ayinda kullancam ama beni etkileyen stres adim kadar eminim dort bir yanim stres dolu hem cocuk hem evlilik hem okul kafa rahat olacak ki.. Adetine kac gun kaldii
bizdede stres cok adetim 12,13 aralık yani 2 gün kaldı cnm

cnm eşinin ileri hareketi kaç bizdede o sorun var
cnm dun tekrar test yaptirdik sperm verdi esim. ml de 39 milyon olan spermi 66 milyon olmus ml de :) bal ise yaradi. ama.hareket hala dusuk. yuzde 8 ileri yuzde 10 yavas hareketli bizim toplam ml de 18 hareketimiz var anlican. pressed insallah ise yaramistir. sizin kac canim ???

Bali nasil kullandiniz?

Benim eşimdede ileri hareketlilik %25 insallah işe yarar ama korkuorum jel ya zarar verirse die kaş yapalım derken gözçıkatmayalım bide jeli nerden almıstın ben eczanelerde bulamadım internette ankaradan biyerden aldım türkiye bayiisiymiş galiba ama genelde türkiyeden alınanlar işe yaramıo diolat yurtdısından getirtmiş çoğu kişi

cnm bi yan etkisi falan yok. vajinadaki siviyla ayni ozellikte spermleri oldurmuo bi kac til once tr de satadigin yurt disidsn getirtiolarmis. ben gittigidiyordan siparis etmistim. bata kaldi son 4 mekla bekliorm

Amin cnm amin Rabbim kimsenin Kucağıni boş bırakmasın

Saol cnm paylaşmlarn icin

zeyney merhaba bence bu kadar strese sokma kendını sımdı evınde bu mutlu anın keynın cıkartmalısıın bebısını karnına koyucaklar bence bır sure bu ortamdan uzaklas cok fazla arastırıyor ınsan buralarda olunca ve herkes bırsey soyluyo bosvermelısın bırsurelıgıne bebısının sana tutunması ıcın dua et ve bekle yapılacak hıc bırsey kalmıyor benım tavsıyem umarım guzel haberlerle gelırsın yurekten dılıyorum

Çokçok teskr edrm transfer yapilsn tel bikaç gün almycm elime cnm inşallah dedgn gbi olr guzel dileklerin için saol

cnm bizim toplam sayı 48 milyon .. ileri hareketli % 15.... yavaş ileri hareketli %30.... yerinde hareketli % 15 toplam % 45 ileri hareket oluyo yavaş hızlı olarak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…