- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
yok cnm ya yapmadım test biliyorum adet belirtilerim var zaten adetim haftason gelir büyük ihtimaltest yaptin mi cnm cikar varda bebisin ben yarin yapicm test ama korkuorm bat 14 aralik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm ya yapmadım test biliyorum adet belirtilerim var zaten adetim haftason gelir büyük ihtimaltest yaptin mi cnm cikar varda bebisin ben yarin yapicm test ama korkuorm bat 14 aralik
cnm dusuk degil ki sizinn gayet iyi yani. zaten ileri ve yavas hareketlinin toplami yuzde 40 olmaliymis. sizin ki 45 ??? bence normal referans araliklarida bunsekilde yani. ?? baska sorun olmasin sizin cnm senin yumurtlamanda falan sorun var mi ?? bat nezamandi ay unutuorm hep yaa ben de hic belirti yok bata bugunu saymassak 3 4 gun varcnm bizim toplam sayı 48 milyon .. ileri hareketli % 15.... yavaş ileri hareketli %30.... yerinde hareketli % 15 toplam % 45 ileri hareket oluyo yavaş hızlı olarak cnm
cnm sadece ileri hareketi düşük bizim en az % 30 olmalıymış % 15 cnm yumurtam büyüyo catlıyo takibi yapıldı rahim filmi çektirdim sorun yok tüpler acık ddiler bat 12,13 aralık cnm yani cumartesi yada pazarcnm dusuk degil ki sizinn gayet iyi yani. zaten ileri ve yavas hareketlinin toplami yuzde 40 olmaliymis. sizin ki 45 ??? bence normal referans araliklarida bunsekilde yani. ?? baska sorun olmasin sizin cnm senin yumurtlamanda falan sorun var mi ?? bat nezamandi ay unutuorm hep yaa ben de hic belirti yok bata bugunu saymassak 3 4 gun var
benim adet belirtilerim var cnm ya 2 kez klomen ve catlatma iğnesi denedik yine olmadı... 2 kez jel denedim sogan suyu felan olmayınca olmuyo cnm bnm napsak ki bilmiyorum simdi bıraktım artık bişey kullanmıyorum ama rahim fimimde rahmin içinde mercimak kadar siyah nokta var bu ay adet olunca doktora gidip muay ne olmayı düşünüyorum bide filmi göztericem bakalım o nokta neymişcnm dusuk degil ki sizinn gayet iyi yani. zaten ileri ve yavas hareketlinin toplami yuzde 40 olmaliymis. sizin ki 45 ??? bence normal referans araliklarida bunsekilde yani. ?? baska sorun olmasin sizin cnm senin yumurtlamanda falan sorun var mi ?? bat nezamandi ay unutuorm hep yaa ben de hic belirti yok bata bugunu saymassak 3 4 gun var
presede devam et cnm. sen boyle diyince benim de umudum gitti biz anne olamicaz micnm sadece ileri hareketi düşük bizim en az % 30 olmalıymış % 15 cnm yumurtam büyüyo catlıyo takibi yapıldı rahim filmi çektirdim sorun yok tüpler acık ddiler bat 12,13 aralık cnm yani cumartesi yada pazar
sperm bozukluklari demek oluyor cnm. sizin iyiArkadaşlar sperm tedtindeki morfolojik ne oluyo %42 yazıyo ne anlama geldiğini bilen varmı
evet cnm ben sok ben kriz yani :) sevinmek icin erken bu testlerim isi belli az. yarin dgital olani yapicm bakalim ozaman belli olur. darisi basiniza ve tum isteyenlereCnım sanırım.hamilesin
% 22 cnmgrpaysgl morfolojiniz kac canim ???
cnm bende bugün akıntı geldi yani bugün adet olurum buyük ihtial bu ay ile 16 oluyo cnm malesefaXhi canim gecen ay tutmadi maalesef.bu ay ikinci deneme,bat 13 aralik. Bu da tutmazsa asilamaya gidecegiz.Hakkimizda hayirlisi artik. grpaysgl canim seninle bekleme tarihlerimiz hep ayni.yine birlikte beklitoruz.kacinci deneme oluyor bu sizin?uzun suredir de giremiyirum foruma.yni arkadaslar eklenmis.hepinizin gonlune gor olsun kizlar...
olucaz cnm sabır rabbim zamanını biliyor kız sen olmuşsun bile kan ver hemen cnm :)presede devam et cnm. sen boyle diyince benim de umudum gitti biz anne olamicaz mi
cnm inan ben hamile kaldiysam herkesss kalir inan buna imkansiz gibi bisiydi benim. halada terettutteyim ben yanlistir falan diye. esimin sperm hareketi oldukca dusuk ileri hareketli %8 di presed harekete iyi geliomus die aldim ilk denememdi bu ay. 7 aydir olmuodu bi de ben hormonlara baktirdim prolaktin 29 cikti sinir 26 falan sur hormonu cok yuksek degil ama engellio hamileligi bu ay ilacta kullandim dustu demekki bu bu cizgiyi girdum :))) tabii dogruysaa bence yanlistirdirda :))) bu arada ben duanin hikmetine inaniomrm adetim bittiktn sonra her gun aksam abdest alip kenzul arsi okudum cok buyuk dua tavsiye ederim benek sahibi olmak icin. Allah isteyn herkese versinInsallah canım rabbim herkese nasip etain srn bu ay preseed kullanmıstin dimi eşinde veya sende bir problem varmıydı birde baska bişe kullandınızmı ek olarak ayyyy inan senin kadar bende heyecanlandım insallah hamileaindir bi kaç saat sonra tekrar bi test daha yap istersen
yarin bi test daha yapicm cnm. sonra haftaya veririm kanida insallah. bak be kaldiysam sen dunden kalirsin umudunu kaybetme dedigim duayi mutlaka okuolucaz cnm sabır rabbim zamanını biliyor kız sen olmuşsun bile kan ver hemen cnm :)