Preseed kullananlar

kizlar merhaba. esinde sperm hareketi dusuk olupta preseedle hamis olan arkadaslrim var mi acaba ??? bu yy kullandim bekliyorum. bat 14 araliko_O

Canım umudumuzu hiç kaybetmeyelim bak Trabzon da tüp bebek deneyenler başlığında bir arkadaş var. Eşinden ameliyat ile sperm bulmuşlar ve çok şükür hamile şu anda ve tek embriyo ile hamile kalmış! O hızı çok düşük olan arkadaşım doğal hamile kaldı onun eniştesi azospermi imiş ve doğal yoldan 2 kızı olmuş! düşünsenize hiç sperm yokken doğal yoldan olmuş. Umutsuzluğa kapılmayalım Allahtan ümit kesilmez elimizden gelen tedaviyi yapalım sonunda olursa olur olmazsa da hayırlısı olsun.. Allah sağlıklı hayırlı kusursuz evlat versin.
Abim zihinsel engelliler öğretmeni ve gerçekten çok büyük bir sınav.. Morallerimizi toplayalım kızlar..
Ben tüpe karar vermiştim ama moralim tüpü kaldıracak kadar iyi değil diye vazgeçtim marta kadar doğal deneyeceğim yumurta takibi gerekirse yumurtlama ilaçları vs ile sonrasında ankaraya tayin durumumuz var o kesinleşmiş olur ankaraya gidersek orda gitmezsek de Trabzonda tedaviye başlayacağım tüp için...
İnşallah kendiliğinden olur ama olmazsa da tüp tedavisi zaten 1-2 aylık süreç. Sonrası mutluluk olacak inşallah
Saol cnm paylaşmlarn icin

Merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum yeni üye oldum dokuz aydır cocuk istiyoruz fakat henüz olmadı doktora gittim görünürde bir problemim yok her ay iki üç yumurtam olusup çatlıyo bu ay eşime sperm testi yaptırdık 26 milyonn ml spermi var fakat %25 i hızlı hareketli %70 i hareketsiz toplam sperm sayımız 137 milyon sizce bu jel bizde işe yararmı dokuz aydır denemediğim şey kalamadı keçiboynuzu kürü uyguladım eşime soğan kürü incir kürü geçen ay yakı hiçbiri işe yaramadı bu ay preseedi keşfettim basta cesaret edemedim belki zararı olur die sonra kendimi internetten bi siteden alırken buldum :KK66:

Merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum yeni üye oldum dokuz aydır cocuk istiyoruz fakat henüz olmadı doktora gittim görünürde bir problemim yok her ay iki üç yumurtam olusup çatlıyo bu ay eşime sperm testi yaptırdık 26 milyonn ml spermi var fakat %25 i hızlı hareketli %70 i hareketsiz toplam sperm sayımız 137 milyon sizce bu jel bizde işe yararmı dokuz aydır denemediğim şey kalamadı keçiboynuzu kürü uyguladım eşime soğan kürü incir kürü geçen ay yakı hiçbiri işe yaramadı bu ay preseedi keşfettim basta cesaret edemedim belki zararı olur die sonra kendimi internetten bi siteden alırken buldum :KK66:
cnm gecmis olsun insallah olur bebegin. benim wsimin yuzde 18 hareketli ben bu ay kullandim bata 5 6 fun var ben de ise yaradiysa herkste yarar. ama adet sancim var sanki korkuyorm. yan etkisi yok dogal bi urun tavsiye ederim :KK66:

Ilk kullanısınmı canım ay insallah olmazsın benim bugün adetimin son günü buay yakı yapıstırmıstım belime bi umutla ama kırmızıları görünce çok moralim bozuldu bazen hiç.anne olamayacakmısım gibi geliyo rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın

Ilk kullanısınmı canım ay insallah olmazsın benim bugün adetimin son günü buay yakı yapıstırmıstım belime bi umutla ama kırmızıları görünce çok moralim bozuldu bazen hiç.anne olamayacakmısım gibi geliyo rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
ilk kullanisim bakalim ne olacak. yakiyida duymustum ama kullamadim ay insallah gerek kalmaz zaten cok yipratici binsurec :KK43:

Her duydugumu yapıyorum belkide o yüzden olmuyo annem bu yüzden çok kızıyo bana kendine zarar vereceksin diye :KK47: ama işte.bir umut:21:

Kızlar durumu benm yani bizim gbi olupta tüp bebeği tutan varmı acba topik topik gezym yaa resmen kafayı yicem grpaysgl grpaysgl @keklik_58 @xpreiaZ @kelebek27 :KK61::cry:
cnm bnm bu kadar üzülme takma rabbim yardımcın olsun nasibinde ne varsa onu yasıyorsun rabbim niliyor herşeyi bu kadar asırı üzülme rabbimin gücüne gider sen elinden geleni yap cabala gerisi allaha kalmış hakkında hayırlısı olsun ama lütfen biraz sabır cnm bnm bekle zamaını bekle inşş olacak cnm

cnm hamile kalan cok var listeye bak istersen tabi kadında sorun olmazsa meselaerkek spermlerinin daha hızlı ulaşmasını saglıyo bu jel

Daha yeni uyeyim canim ya anlama asamasindayim yani forumu.. Bi jac jez duydum bu ilaci 4 bucuk aylik evliyim 1 bucuk aylikken doktora gittim genel bi muayene icin bisey cikmadi ama hic korunmadik hala ugrasiyoruz iste bu ay bakalim ne olacak herkes erken diyor ama ben cok istedigim icin kafama takiyorum

Daha yeni uyeyim canim ya anlama asamasindayim yani forumu.. Bi jac jez duydum bu ilaci 4 bucuk aylik evliyim 1 bucuk aylikken doktora gittim genel bi muayene icin bisey cikmadi ama hic korunmadik hala ugrasiyoruz iste bu ay bakalim ne olacak herkes erken diyor ama ben cok istedigim icin kafama takiyorum
dene cnm kimi ilk kullanınca kalıyo hamile bazısı 2,3,5 deneme kalıyor yani inş vesile olur bu jel benm doktorum önermişti zararlı degil ani cnm korkma

X