Canım peki bir sorununuz varmı sizde veya eşinizde inşallaH JEL işe yarar canım; yarın haber ver olurmu???
cnm bak beni yanlış anlama ama eşin cok sey kullanıyor herşeyin fazlasıda zarar mesela ben sadece hacuç suyu sıkıyorum sizher şeyi veriyorsunuz belki hepsi bir arada yan etki ediyordur ne bilim cnm bayındırda ı verdiniz cnmarkadaşlar çok kötüyüm,ölmek istiyorum resmen,Eşimin sonuçlarını aldık. 2 ay önceki 20 milyon olan sperm 5 milyona düşmüş. 2 ay içinde varikosel bile olmamasına rağmen,ilaçlarını düzenli bir şekilde almasına rağmen sonuç şok edici. ne günah işledik ki allahım bize bu cezayı verdi. sabah normal şekilde bebeğimiz olacağına inanıyordum ama şimdi tüp umudum bile yok denecek kadar az.
Şimdiye kadar 5 test vermişti hiçbirinde böyle bir sonuç çıkmadı. 20 milyon nerde 5 milyon nerde. bu kez stres de olmadı ama sonuç ortada. Allahım yardım ettttttttttttttttttt
Kekliğim canını sıkma diyeceğim ama elde değil biliyorum.. Ama toplanıp kendine gel hemen. Tüp bebekle yavrusuna kavuşmuş milyon insan var.. Azospermi olan kişilerin ameliyat ile spermi bulunuyor ve yavrularına kavuşuyorlar. Kendini yıpratma nolur.Şimdiye kadar 5 test vermişti hiçbirinde böyle bir sonuç çıkmadı. 20 milyon nerde 5 milyon nerde. bu kez stres de olmadı ama sonuç ortada. Allahım yardım ettttttttttttttttttt
Direk nisbet yapmis aptalKızlar 9 aydır saçma sapan bişeyden dolayı bana küsen bir arkadaşım vardı 9 ay üstüne bugün yazdı nasılsın falan şaşırdım yazmasına ama bozuntuya vermeden cevap verdim ve konuşmanın sonunda hamile olduğunu söyledi..
Ben mi kötü niyetliyim yoksa gerçekten çok saçma mı bu hareketi çözemedim.. Hey yareppim sen sabır ver bana....
Direk nisbet yapmis aptal
Evet kesinlikle boylelerini allah benden uzak tutsun
Canim basbaya gicikligina aramis seni niyeti bozuk allah islah etsin herkesin bir sinavi var bizimde bu canim sabir demekten baska elden bisey gelmiyor moralini bozma yerinde olsam hic gorusmem oyle ici pislik kokanlarla ....bizlerde bir gun guzel anneler olcagiz insallah ben inaniyorum canimBeresmen en hassasım ondan mı alınıyorum acaba diyorum da yok yani bariz nispet değil mi. Hatta yazdığında eşime bile söyledim x yazmış Allah Allah hayırdır inşallah 9 ay üstüne ne oldu ki acaba diye.
Konuşma sonuna doğru çocuk konusunu açtı ve kesin söylemek istemiyorum keseyi görmedik henüz ama 900 çıktı bhcg diye.
Hayırlı olsun falan dedim bana evlerinin küçüklüğünü çocuk odasını yapacak yer olmadığını falan anlattısağlıkla kucağına al da bunlar tatli telaşlar çözersiniz deyip kapattım konuyu.
Bilemedim ki artık etrafımda hep mi kötü niyetli insanlar var yoksa ben mi alınganlık ediyorum...
Rabbim isyan ettirme hiçbirimizi.. Her şerde bir hayır vardır sen sabır ver bizlere...
O kadar zaman aramayip nie simdi ariyo artniyet var kesinlikleBen de ben hassasım ondan mı alınıyorum acaba diyorum da yok yani bariz nispet değil mi. Hatta yazdığında eşime bile söyledim x yazmış Allah Allah hayırdır inşallah 9 ay üstüne ne oldu ki acaba diye.
Konuşma sonuna doğru çocuk konusunu açtı ve kesin söylemek istemiyorum keseyi görmedik henüz ama 900 çıktı bhcg diye.
Hayırlı olsun falan dedim bana evlerinin küçüklüğünü çocuk odasını yapacak yer olmadığını falan anlattısağlıkla kucağına al da bunlar tatli telaşlar çözersiniz deyip kapattım konuyu.
Bilemedim ki artık etrafımda hep mi kötü niyetli insanlar var yoksa ben mi alınganlık ediyorum...
Rabbim isyan ettirme hiçbirimizi.. Her şerde bir hayır vardır sen sabır ver bizlere...
Direk nisbet yapmis aptal
ne kötü niyetli insanlar var heleki böyle hassas bir konu üzerinden nispet yapmak ne büyük bir cahillik Allah akıl fikir versin.. takılma boşver..Kızlar 9 aydır saçma sapan bişeyden dolayı bana küsen bir arkadaşım vardı 9 ay üstüne bugün yazdı nasılsın falan şaşırdım yazmasına ama bozuntuya vermeden cevap verdim ve konuşmanın sonunda hamile olduğunu söyledi..
Ben mi kötü niyetliyim yoksa gerçekten çok saçma mı bu hareketi çözemedim.. Hey yareppim sen sabır ver bana....
inşallah hamilesindir belki geç döllenme olmuşturbu arada henüz adet olmadım hala. sabah yine test yaptım tabiki negatif.. sökülse de şu adetim artık tüp bebeğe başlasam..
inşallah hamilesindir belki geç döllenme olmuştur
4 kez tüp bebek tedavisi görmüş biriyim önce onu belirtiyim.... çocuksuzluk bir ceza değil bir sınavdır tatlımcım öyle ne günah işledikki cezalandırıldık diye düşünme lütfen... erkeklerde sperm her testte farklı çıkıyor bildiğim kadarıyla(tüp bebek sebebi erken menopoz riski o yuzden erkek sorunları hakkında çok net bir bilgim yok) . daha önce bir arkadaşa sen yazmışsın "önce moral" diye aynen de öyle... senin eşine her zamankinden fazla destek vermen lazım. tüp bebek konusunda da şunu söyleyebilirim devletle anlaşması olan bazı özel hastaneler raporu çıkartıyorlar bildiğim kadarıyla.... onu bir araştır. inşallah en organikinden olur yavrun ama lütfen üzülmearkadaşlar çok kötüyüm,ölmek istiyorum resmen,Eşimin sonuçlarını aldık. 2 ay önceki 20 milyon olan sperm 5 milyona düşmüş. 2 ay içinde varikosel bile olmamasına rağmen,ilaçlarını düzenli bir şekilde almasına rağmen sonuç şok edici. ne günah işledik ki allahım bize bu cezayı verdi. sabah normal şekilde bebeğimiz olacağına inanıyordum ama şimdi tüp umudum bile yok denecek kadar az.
Bende art niyet ararm bunun altndaKızlar 9 aydır saçma sapan bişeyden dolayı bana küsen bir arkadaşım vardı 9 ay üstüne bugün yazdı nasılsın falan şaşırdım yazmasına ama bozuntuya vermeden cevap verdim ve konuşmanın sonunda hamile olduğunu söyledi..
Canım umudumuzu hiç kaybetmeyelim bak Trabzon da tüp bebek deneyenler başlığında bir arkadaş var. Eşinden ameliyat ile sperm bulmuşlar ve çok şükür hamile şu anda ve tek embriyo ile hamile kalmış! O hızı çok düşük olan arkadaşım doğal hamile kaldı onun eniştesi azospermi imiş ve doğal yoldan 2 kızı olmuş! düşünsenize hiç sperm yokken doğal yoldan olmuş. Umutsuzluğa kapılmayalım Allahtan ümit kesilmez elimizden gelen tedaviyi yapalım sonunda olursa olur olmazsa da hayırlısı olsun.. Allah sağlıklı hayırlı kusursuz evlat versin.
Canim basbaya gicikligina aramis seni niyeti bozuk allah islah etsin herkesin bir sinavi var bizimde bu canim sabir demekten baska elden bisey gelmiyor moralini bozma yerinde olsam hic gorusmem oyle ici pislik kokanlarla ....bizlerde bir gun guzel anneler olcagiz insallah ben inaniyorum canim
O kadar zaman aramayip nie simdi ariyo artniyet var kesinlikle
ne kötü niyetli insanlar var heleki böyle hassas bir konu üzerinden nispet yapmak ne büyük bir cahillik Allah akıl fikir versin.. takılma boşver..
Insanlar cok acimasizKendi abimin eşi bunu yapmışken dıdımın dıdısı yapmış çok da umrumda değil. Allah çocuklarına sağlık versin ne diyim..