- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
inşş cnmHadi bakalım, inşallah tutar o zaman...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşş cnmHadi bakalım, inşallah tutar o zaman...
size özelden mesaj attım asilpamukprensesBen satın alabilirim sizden. Nasıl yapabiliriz?
2 sene uzun bir süre eşinle beraber doktora hiç gitmediniz mi?belki sağlıksal bir problem vardır.bende presed aldım kullandım tükürük ile yumurtlama belirleme testyle beraber. ama yumurtlama günü mü bulamadım. ama gün aşırı ilişkiye girdik sürekli. ve özellikle yumurtlama günlerimde pressed jeli kullandım.. bakalım yarın adet olmam lazım.. erken gebelik testlerinden aldım negatif çıktı.. eğer olmazsam yarın bir test daha yapıcam.. inşallah hamileyimdir kızlar.. 2 senedir uğraşıyoruz. çok istiyorum.. sürekli bunu düşünüorum biliyorum oluruna bırakmak lazım ama olmuyor. sürekli yumurtlama günü hesaplarken nasıl oluruna bırakalım.. her ay belirti aramaktan yoruldum. buradaki neredeyse tüm erken belirti yorumlarını okudum.. her ay aa bu sefer kesin dedim.. farklı hissediyorum dedim.ama olmadı. bir düşüğüm var ve hep onunla kıyasladım.o zamnda böyle belirti olmuştu dedim her belirtiye. beynim oyun oynuyor sanki bana. kısacası çok yoruldum. alışveriş merkezlerinde sürekli bebek mağazalarını gezerken buluyorum kendmi şu nu alırım bu beşiği alırım hep plan yapıyorum.. gerçekten çok zor ve sabır gerektiriyor.. ama çok yoruldum.. bir de aşılama tecrübem var eğer bu ayda olmaz sa tüp yaptırcaz. en son tüp yaptırmadan presed jel i buldum tesadüfen birde bunu deniyim dedim.. inşallah tutmuştur.. pek ümidim yok ama hayırlısı diyelim artık.....
Canım peki bir sorununuz varmı sizde veya eşinizde inşallaH JEL işe yarar canım; yarın haber ver olurmu???bende presed aldım kullandım tükürük ile yumurtlama belirleme testyle beraber. ama yumurtlama günü mü bulamadım. ama gün aşırı ilişkiye girdik sürekli. ve özellikle yumurtlama günlerimde pressed jeli kullandım.. bakalım yarın adet olmam lazım.. erken gebelik testlerinden aldım negatif çıktı.. eğer olmazsam yarın bir test daha yapıcam.. inşallah hamileyimdir kızlar.. 2 senedir uğraşıyoruz. çok istiyorum.. sürekli bunu düşünüorum biliyorum oluruna bırakmak lazım ama olmuyor. sürekli yumurtlama günü hesaplarken nasıl oluruna bırakalım.. her ay belirti aramaktan yoruldum. buradaki neredeyse tüm erken belirti yorumlarını okudum.. her ay aa bu sefer kesin dedim.. farklı hissediyorum dedim.ama olmadı. bir düşüğüm var ve hep onunla kıyasladım.o zamnda böyle belirti olmuştu dedim her belirtiye. beynim oyun oynuyor sanki bana. kısacası çok yoruldum. alışveriş merkezlerinde sürekli bebek mağazalarını gezerken buluyorum kendmi şu nu alırım bu beşiği alırım hep plan yapıyorum.. gerçekten çok zor ve sabır gerektiriyor.. ama çok yoruldum.. bir de aşılama tecrübem var eğer bu ayda olmaz sa tüp yaptırcaz. en son tüp yaptırmadan presed jel i buldum tesadüfen birde bunu deniyim dedim.. inşallah tutmuştur.. pek ümidim yok ama hayırlısı diyelim artık.....
Canım benim üzülme ne olur. Eltininki tutmadı diye seninki de tutmayacak değil. iyi düşün iyi şeyler olsun,kendini kötüye sevk etme lütfen. En önemli şey moral biliyorsun. Bu arada ananas yemeyi unutma,bebişin tutunması için iyiymiş.
hadi inşşş iyi haberlerle gelirsiniz nerde verdiniz testiKızlar günaydın. Eşim test verdi sonuçlar yarım saate kadar çıkmış olacak. ne olur dua edin sonuçlar kötü çıkarsa tüp bebek yolu açılıyor bana
ilk önce moralini bozma. bizim doktorumuz farklı çıkma olayının normal olduğunu söyledi.erkekler kadınlar gibi sınırlı sperme sahip değiller.sürekli üretiyorlar.her testte eşin aynı psikolojide olmaya bilir.birde kullandığı bitki kürleri varmıydı.ters etki yapmış olabilir.ilk önce sakin ol.semen testini yükle bizde görelim.arkadaşlar çok kötüyüm,ölmek istiyorum resmen,Eşimin sonuçlarını aldık. 2 ay önceki 20 milyon olan sperm 5 milyona düşmüş. 2 ay içinde varikosel bile olmamasına rağmen,ilaçlarını düzenli bir şekilde almasına rağmen sonuç şok edici. ne günah işledik ki allahım bize bu cezayı verdi. sabah normal şekilde bebeğimiz olacağına inanıyordum ama şimdi tüp umudum bile yok denecek kadar az.
Tatlm öyle dyrsun ama kafam.allak bullak ist en iyi hastanesi nals olr hayret bişeyCanım benim üzülme ne olur. Eltininki tutmadı diye seninki de tutmayacak değil. iyi düşün iyi şeyler olsun,kendini kötüye sevk etme lütfen. En önemli şey moral biliyorsun. Bu arada ananas yemeyi unutma,bebişin tutunması için iyiymiş.
Üzme kendni nolr allah büyük hiç vakit kaybetme gt tüp bebek merkezine cnm bune dir ya olacağı varsa bile stresten olmuyrarkadaşlar çok kötüyüm,ölmek istiyorum resmen,Eşimin sonuçlarını aldık. 2 ay önceki 20 milyon olan sperm 5 milyona düşmüş. 2 ay içinde varikosel bile olmamasına rağmen,ilaçlarını düzenli bir şekilde almasına rağmen sonuç şok edici. ne günah işledik ki allahım bize bu cezayı verdi. sabah normal şekilde bebeğimiz olacağına inanıyordum ama şimdi tüp umudum bile yok denecek kadar az.
Şimdiye kadar 5 test vermişti hiçbirinde böyle bir sonuç çıkmadı. 20 milyon nerde 5 milyon nerde. bu kez stres de olmadı ama sonuç ortada. Allahım yardım etttttttttttttttttttilk önce moralini bozma. bizim doktorumuz farklı çıkma olayının normal olduğunu söyledi.erkekler kadınlar gibi sınırlı sperme sahip değiller.sürekli üretiyorlar.her testte eşin aynı psikolojide olmaya bilir.birde kullandığı bitki kürleri varmıydı.ters etki yapmış olabilir.ilk önce sakin ol.semen testini yükle bizde görelim.
devlete gittim aşılama yapalım 2 kere sonra tüp dedi ya aşılamanın tutma ihtimali bu değerlerle 20 dedi. Öğleden sonra saat 2 de bir dr a daha göstereceğiz sonuçları bakalım o ne diyecekÜzme kendni nolr allah büyük hiç vakit kaybetme gt tüp bebek merkezine cnm bune dir ya olacağı varsa bile stresten olmuyr
bitki olarak sadece soğuk pres keçi boynuzu pekmezi içiyordu. Proxeed ters etki yapmış olabilir diye düşündük amannnnnnnnnnn artık hiçbir şeyin önemi yok,2 ayda diplere vurdukilk önce moralini bozma. bizim doktorumuz farklı çıkma olayının normal olduğunu söyledi.erkekler kadınlar gibi sınırlı sperme sahip değiller.sürekli üretiyorlar.her testte eşin aynı psikolojide olmaya bilir.birde kullandığı bitki kürleri varmıydı.ters etki yapmış olabilir.ilk önce sakin ol.semen testini yükle bizde görelim.
Bak ben aşılma devlet te 2 kere yaptrdm 4 ay ugrastm 1 ay yapıyorlar diğer ay dinlendiryolar derkn 4 ay gecyo oda benm yumurtlarm güzel gelsti bak eltim bnle bir başladı 1 kere aşılma yapilmadi yumurtası çok gelsti iptal oldu 6 aydr halen aşılma yaplamadi 250 tl de ilaç parası yazk günah oda smdi tup bebege gelyo bnle beraber özle bize 6 bin e geldi ignelr le beraber ben yasaklarımi soyldm karar snn tatlmdevlete gittim aşılama yapalım 2 kere sonra tüp dedi ya aşılamanın tutma ihtimali bu değerlerle 20 dedi. Öğleden sonra saat 2 de bir dr a daha göstereceğiz sonuçları bakalım o ne diyecek