evet canım ben de çok sevinçliyim bıraktığım için ve çok şükür bugün ilk gün olmasına ramen çok rahatım. gerçekten bıraktığıma o kadar sevindim ki aklıma bile gelmiyor. 2 ay bırakıp bir taneden bişey olmaz diye sigara yakıp sonra yeniden başlamıştım canım dikkat et sen de. tamamen çıkaralım şu pisliği hayatımızdan.canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaa tebrik ediyorum seni. Yapabileceğin en iyi şeyi yaptın bile. Bak ben bıraktıktan sonra hayatım o kadar kaliteleşti ki anlatamam. Canım bir kere saçların tertemiz kokuyor,günlerce yıkamasan saçlarını şampuan kokusu gitmiyor. Sürekli diş fırçalamak sakız çiğnemek gibi dertlerin olmuyor,içtikten sonra yanından geçen insanların kokundan rahatsız olması gibi bir durum olmuyor. Ben ilk bıraktığımda patronumun odasına girdiğimde bütün sigara isteğim kaçardı,sen içmeyip başkası içerse kokunun ne kadar kötü geldiğini algılıyorsun. bıraktıktan sonra hiç içmedim mi,tabi ki içtim ara sıra da içiyorum hele bu son zamanlarda. Her şey o kadar üst üste geldi ki canım istemediği halde sırf psikolojik olarak kötü olduğum için içiyorum.
hadi hayırlı olur inşş cnm rabbim yüzünüzü güldürür inşş3.cü günü bugün cnm.belli degl baklm salı cagrdi eltim 15 gün kullandıNiğde baklm bende nasl olcak
Ben satın alabilirim sizden. Nasıl yapabiliriz?sağol canım, darısı tüm bebek bekleyenlere. 50 tl birde yanında hiç açılmamış yine 2017 skt 3 paket fertilmann (erkek için vit.) ve fertilcare (BAyan için vit.) var oda hediye. ancak kargo alıcı öder.
sağol canım seninki de mübarek olsun,rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesinÇıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen;
Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla'ya.
Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya.
Cuma günümüz mübarek olsun.
canım ben de tüp bebek merkezine gidelim diyene kadar korkumun farkında değildim. ne zamanki gün kararlaştırdık, haftaya gidelim görüşelim dedik o zaman korktuğumu farkettim... inşallah hiç gerek kalmaz, inşallah sonuçlarınızın hepsi çok güzel çıkar... ama tüp olursa da Allah sabır versin bizlere ve pozitif sonuç görmeyi nasip etsin inşKızlar bu hafta eşim pehrizli olamayacağı için haftaya test yaptıracak,inşallah sonuçlar düzelmiştir. Eşim eğer ciddi bir ilerleme yoksa ilacı falan bırakacağım tüp bebek için ciddi adımlar atalım diyor. 3 ay önce gittiğimiz özeldeki dr ile devam edeceğiz. Laboratuvarda da yakın bir tanıdık bulduk,hem sperm kültürü hem de spermiogram yaptıracağız. İnşallah düzelmiştir de tüp bebeğe gerek kalmaz,çok korkuyorum tüp bebek olayından
Canım eşimin bu 4.kutusu proxeed de. İnşallah sonuçlar iyi olur da bir an önce güzel haberler alırız veririz. Eğer sonuçlar güzel çıkar,vallahi şimdiden içime sıkıntı çöktü. Bugünü de değerlendiririz sonra pehrize başlar eşim galiba. Salı günü de gider test yaptırır. Aynı testte hem kültüre bakılıp hem de sperm değerlerine bakılabilir inşallah yoksa tekrar gidip test vermesi gerekir ki eşim bensiz test veremiyor malesef.canım ben de tüp bebek merkezine gidelim diyene kadar korkumun farkında değildim. ne zamanki gün kararlaştırdık, haftaya gidelim görüşelim dedik o zaman korktuğumu farkettim... inşallah hiç gerek kalmaz, inşallah sonuçlarınızın hepsi çok güzel çıkar... ama tüp olursa da Allah sabır versin bizlere ve pozitif sonuç görmeyi nasip etsin inş
eşin proxeed kullanıyor muydu canım unuttum ben? bir de havuç suyuna başladık biz 3 akşamdır eşim içiyor. ben de adetin bitmesini bekliyorum soğan kürü yapmak için
Canım eşimin bu 4.kutusu proxeed de. İnşallah sonuçlar iyi olur da bir an önce güzel haberler alırız veririz. Eğer sonuçlar güzel çıkar,vallahi şimdiden içime sıkıntı çöktü. Bugünü de değerlendiririz sonra pehrize başlar eşim galiba. Salı günü de gider test yaptırır. Aynı testte hem kültüre bakılıp hem de sperm değerlerine bakılabilir inşallah yoksa tekrar gidip test vermesi gerekir ki eşim bensiz test veremiyor malesef.
Ben bir tek benimki böyle sanar bir de adamı fırçalardım. Neyse ki yalnız değilmiş,fazla yüklenmeyeyim bari artık adama. Kız benimkinin yaşı da büyük her ne kadar göstermese de 36 yaşında,onların büyümesini beklersek menopoza gireriz vallahibenimki de tek başına doktora gidemiyor daha bunları büyütmeden çocuk isterken çok mu cesur davranıyoruz acaba neyse çocuklarla birlikte büyürler inşallah
doğru diyorsun hakkatenBen bir tek benimki böyle sanar bir de adamı fırçalardım. Neyse ki yalnız değilmiş,fazla yüklenmeyeyim bari artık adama. Kız benimkinin yaşı da büyük her ne kadar göstermese de 36 yaşında,onların büyümesini beklersek menopoza gireriz vallahi
cnm ya masallhhh bence eşininin düzelmiştir baya takviye var inşş iyi sonuçlar alırsın tatlım haber et banada adetin ne zamangrpaysgl hani demiştim ya bayındırda aşılama için yıkama işlemini yapan çok iyiymiş falan filan diye,kız meğerse o bizim iş yerine gelen biriymiş,ben onun o kişi olduğunu bilmiyordum,adam laboratuvar sorumlusuymuş,bizimkiler git testleri yaptır,söyle ücret bile ödemezsin dedi. Haftaya gideceğiz bakalım ne durumda eşim. Farkettiğim bir şey var sanki miktarı eskiye nazaran artmış biraz.1 ay arimidex zinco,evicap kullandı,2 aydır aralıksız proxeed,evicap,zinco kullanıyor bir de son 1,5 aydır klomen kullanıyor.ayrıca keçi boynuzu pekmezi 2 şişe bitmek üzere,sürekli muz yiyor sabah akşam,ceviz nar da tüketiyor sık sık. Bu kadar şeye rağmen düzelme yoksa tüp yolu kesinleşiyor. Devlette aşılama tüp şartlarına bakıyorum
en koyu ve koyudan sonraki silik oldugu gün üst üste ilişki oluyo sonra gün aşırı devamKızlar bu ovulasyon testinde en koyu olduğu gün mü ilişki oluyordu, yoksa ertesi gün mü?
Saol.cnm inşallahen koyu ve koyudan sonraki silik oldugu gün üst üste ilişki oluyo sonra gün aşırı devam
en koyu ve koyudan sonraki silik oldugu gün üst üste ilişki oluyo sonra gün aşırı devam
Bende preseed JEL kullancam bu ay,bi de ovülasyon testi kullanayım dedim de hangisini kullancam dijital mi yoksa normal tek kullanımlık mı? Bi fikir verin kızlarHadi bakalım, inşallah tutar o zaman...
Bende preseed JEL kullancam bu ay,bi de ovülasyon testi kullanayım dedim de hangisini kullancam dijital mi yoksa normal tek kullanımlık mı? Bi fikir verin kızlar
Bende preseed JEL kullancam bu ay,bi de ovülasyon testi kullanayım dedim de hangisini kullancam dijital mi yoksa normal tek kullanımlık mı? Bi fikir verin kızlar