Preseed kullananlar

sağol canım, darısı tüm bebek bekleyenlere. 50 tl birde yanında hiç açılmamış yine 2017 skt 3 paket fertilmann (erkek için vit.) ve fertilcare (BAyan için vit.) var oda hediye. ancak kargo alıcı öder.

Son düzenleme:
c
cnmm bu liste nasil yapiliyor yardimci olur musun ben de bi liste cikarticm daa nasil oluyor bilemedim ???

demir6133 ben trabzona gitmekten vazgeçmek durumunda kaldım canım bu ay. çünkü adetim geldi dün akşam lekelenme tarzında başladı. ben haftaya adet olurum diye düşünüyordum iznim de haftaya idi. bu hafta izin almam imkansız. erzincana gidip yumurta takibi yaptıracağım sadece. 40 günde adet oldum ya o da ilaçla malum bir bakalım yumurtluyor muyum diye.

tmm işte cnm bende ali beyi duymuştum hadi hayırlısı tatlım inşşş tez zamanda kaynananın kucagına torununu versirsiniz cnm bnm

Arkadaslar bunu internet uzerinden nasil temin edebilirim? Yani basta kendi internet sitesi olmakla beraber bircok site daha var. Yanliz kendi sitesinde 140lira gibi birsey bazi sitelerde de 120 filan.. siz nerden aliyorsunuz ,orjinal mi acaba diye her siteye de guvenemiyorum

Bu ay ilk denememizdi ama olmadi ,gelecek ay bir de bu jelle deneyelim istiyorum

Bu ay ilk denememizdi ama olmadi ,gelecek ay bir de bu jelle deneyelim istiyorum
canım henüz denemeye yeni başlamışsın hiçbirşey kullanmana gerek yokki senin. bir seferde olmadı diye panik yapma. bu jeli alacağına ovulasyon testi alsan daha mantıklı kanaatimce.

canım henüz denemeye yeni başlamışsın hiçbirşey kullanmana gerek yokki senin. bir seferde olmadı diye panik yapma. bu jeli alacağına ovulasyon testi alsan daha mantıklı kanaatimce.

Ovulasyon testi de aldim onu da bu ay deneyecegim. Preseed i dusunme sebebimse biraz vajinal kurulugumun olmasi. Belki spremlere engel oluyordur diye

Ovulasyon testi de aldim onu da bu ay deneyecegim. Preseed i dusunme sebebimse biraz vajinal kurulugumun olmasi. Belki spremlere engel oluyordur diye
Ha tamam canım kuruluğuna faydası olur tabi. Gebelik düşünenlere başka kayganşaştırıcılar önerilmiyor sperme zarar vermesin diye kayganşaştırıcı amacı ile kullanıyor isen olur tabi.. Seni çok heyecanlı gördüm öyle yazmak istedim benim 2 sene önceki halim gibisin inşallah sen benim kadar beklemez hemen kucağına alırsın yavrunu.
Gerçi bu ay bende de bir heyecan bir umut var kiiiii sanki ilk deneyeceğim ay bu

Yumurta takibi yaptıracağım kadın doğuma inşallah bu ay olacak

Insallah herkes bir an once bebisine kavusuuur . Ya aslinda onceden dusuncem oyle hemen panik olmamakdi. Daha kasimda denedik, yengem de beni ruyasinda hamile gorunce acaba mi dedim sabah da erken gebelik testi yaptim negatif cikinca uzuldum tabii (adetime birkac gun var)bir de baktim ki benden sonra evlenenler patir patir dogurmaya baslamis panik ediyorlar insani

Daha günün gelmemiş bile belki hamilesindir canım inşallah.
Ohooo beni bütün memleket gördü rüyasında hamile
Nasipte ne zamansa o zaman hayırlısı ile sağlıkla gelir inşallah bebeklerimiz.

Ay kızlar size de yazayım bana umut oldu tüpten vazgeçtim bir süre daha. İş arkadaşım vardı 13 aydır gebelik istiyor olmuyordu. Eşinin sperm testinde ileri hızlı hareketli À :%7, B :%14 idi. Sayı morfoloji iyi ama hız kötü idi. Hatta doktor sperm testin normal deyip göndermiş ben şok olmuştum o hıza nasıl normal dedi diye ama arkadaşım da üzülmesin diye bişey diyememiştim.
Ve dün bhcg yaptırdı pozitif çıktı!!!
Ben de tam adet günümde imişim dün Ayyy ağla ağla perişan oldum duygusallığın zirvesinde arkadaşıma acaip sevindim ve deli gibi umut doldum yaaa. Bu ay zaten yumurtlamadım ben tahminimce. Şimdi adet sonrası hem soğan kürünü yapacağım tekrar hem de yumurta takibi yaptıracağım. Eşime de dün itibariyle havuç suyu başladım bu ay ona da havuç suyu içircem. Proxeed à devam ediyor hala çok şükür düzenli içmeye başladı her sabah akşam çöpte proxeed poşeti görüyorum. Her akşam bir muz yiyor.
Ben de şeker ilacını düzenli kullanmaya tekrar başlıyorum 15 gündür bütün ilaçlarımı kızıp kesmiştim

Hadi kızlar bu ay çok heyecanlıyım inşallah olacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…