ya canım ali vbeye iyi diyorlar da acaba laboratuvar nasıl. Amannnnnnnnnnn kafayı yiyeceğim bu gidişletmm işte cnm bende ali beyi duymuştum hadi hayırlısı tatlım inşşş tez zamanda kaynananın kucagına torununu versirsiniz cnm bnm
canım sayı 118 milyondu sanırım yani sayı gayet iyi idi morfolojiyi de hatırlamıyorum ama o da normaldi. yani tek sorunu hızdıxpreiaZ canım arkadaşının eşinin sayı ve morfoloji kaçmış acaba???
canım inşallah bu akşam değerlendirirsiniz zaten bak daha yeni bu sabah tam koyu çıkmış. sonrasında ayaklarını kaldırıp yada beline yastık koyup yat 2-3 saat hepsi içeri gitsin. onlar bugün ortada buluşurlar inşallah!Ben en son gittiğimde 3 yumurtadan sadece 1 tanesi gelişmişti o da 18ml di prengnly diye iğne yazdı vurul bugün deri ama ben dün akşam iğnemi vuruldum ama değerlendiremedik Can'larım spoşlar boşa gitti. Bugünü değerlendireceğiz ,ovülasyon testlerimi ekliyorum üstteki dün sabah ortadaki akşam en alttaki de bu sabahki
cnm bu kadar takma kuzum ya hayırlısı de bol bol dua et allahım yardımcın olsun kuzum iyi haberlerde dön inşş ama bence bu ay git ön görüşme yap adet olursan direk başlasınlar tüpe ilaca iğneyeya canım ali vbeye iyi diyorlar da acaba laboratuvar nasıl. Amannnnnnnnnnn kafayı yiyeceğim bu gidişle
bugünü yarını degerlendir cnm bnm inşş tüpe gerek kalmaz kaynananda sevinir inşş onada geçmiş olsun acil sifalar cnm bnmBen en son gittiğimde 3 yumurtadan sadece 1 tanesi gelişmişti o da 18ml di prengnly diye iğne yazdı vurul bugün deri ama ben dün akşam iğnemi vuruldum ama değerlendiremedik Can'larım spoşlar boşa gitti. Bugünü değerlendireceğiz ,ovülasyon testlerimi ekliyorum üstteki dün sabah ortadaki akşam en alttaki de bu sabahki
maşallah sayıya bak. Allah herkese böyle sayılar versin canım. Senin eşinin son testte toplam kaç milyon vardı canım. Benimkinin son testini fakültede yaptırdık biliyorsun o yüzden fakültedeki değerleri mi baz alayım yoksa özelde yaptırdığımızı bilemiyorum ama eşimin özelde sayı toplam 51 milyon ileri hareket %43 yerinde %27 morfoloji %11 di. fakültedekinde sayı 64 milyon ileri hareket %29 yerinde hareket %6 morfoloji %7 çıktı. Haftaya gidip yine aynı özelde test yaptıracak eşim. Bakalım değerler nasıl çıkacak?canım sayı 118 milyondu sanırım yani sayı gayet iyi idi morfolojiyi de hatırlamıyorum ama o da normaldi. yani tek sorunu hızdı
Canım ya benim eşimin de ilk 1.5 sene önceki testte sayısı 108 milyondumaşallah sayıya bak. Allah herkese böyle sayılar versin canım. Senin eşinin son testte toplam kaç milyon vardı canım. Benimkinin son testini fakültede yaptırdık biliyorsun o yüzden fakültedeki değerleri mi baz alayım yoksa özelde yaptırdığımızı bilemiyorum ama eşimin özelde sayı toplam 51 milyon ileri hareket %43 yerinde %27 morfoloji %11 di. fakültedekinde sayı 64 milyon ileri hareket %29 yerinde hareket %6 morfoloji %7 çıktı. Haftaya gidip yine aynı özelde test yaptıracak eşim. Bakalım değerler nasıl çıkacak?
sağol canım Allah hepimize gönlüne göre versin, en önemliside sağlık gerisi gelirhayırlı olsun cnm ikinizinde bebegi :)
aynen öyle cnm herşeyin zamanı var rabbim bizlerede yasatmayı nasip eylesin anneliği hayırlısı ilesağol canım Allah hepimize gönlüne göre versin, en önemliside sağlık gerisi gelir
hadi cnm bnm inşş güzel sonucu bu ay alırsın kavusursun bebeişlerine rabbim hayırlısını nasip eylesin ..Kzlar ben tüp bebek için igneye basladm bugün haydi Bismillah dedm dua edn ban
3.cü günü bugün cnm.belli degl baklm salı cagrdi eltim 15 gün kullandıNiğde baklm bende nasl olcakhadi cnm bnm inşş güzel sonucu bu ay alırsın kavusursun bebeişlerine rabbim hayırlısını nasip eylesin ..
adetin kacıncı günü bugün iğneye başladın cnm kaç gün kullanacaksın
görebildiğim kadarıyla sayı 22 milyon ml de,sayı fena değil ama sayının artması bebiş ihtimalini de arttırır bunu unutma
hareketi düşük biraz ama proxeed ile artar inşallah. Yerinde hareketlileri hareketlendirebilirseniz sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum,morfoloji kötü değil,ama sıvılaşma süresi biraz uzun,bol bol su içsin,bu aralar mevsimiyken nar yesin bol bol,ceviz de yesin ki sperm miktarı artsın,benim eşiminde değerleri düşük biraz,proxeed plus,evicap içiyor bir de sabah ve akşamları keçi boynuzu pekmezi yiyor 1 yemek kaşığı.
Günaydın canım,gece uyuyamamışsın galibaCanım tekrar merhaba... Eşim sperm testi yaptırdı yeniden... Biz önceki testten bu yana çakşır suyu ve organik soğuk pres keçi boynuzu pekmezi kullandık. Ama tabi düzenli değildi... Dediğin gibi nar ve ceviz yemeye başladı. Suda az az içiyo... Kusura bakma böyle başını ağrıtıyorum ama gerçekten çok açıklayıcı yorumların... Bunun için ayrıca teşekkür ederim. Şimdi ki testte sayı ve hareket artmış sanki biraz daha... Doktorumuz şehir dışındaymış, gösteremedik. Ama morfoloji düşmüş... Onun için bir önerin var mı? Proxeed Plus kullanınca değişiklik olur mu?
canım bu arada çakşır suyunu nasıl kullandı? Şu nette satılanlardan mı?Canım tekrar merhaba... Eşim sperm testi yaptırdı yeniden... Biz önceki testten bu yana çakşır suyu ve organik soğuk pres keçi boynuzu pekmezi kullandık. Ama tabi düzenli değildi... Dediğin gibi nar ve ceviz yemeye başladı. Suda az az içiyo... Kusura bakma böyle başını ağrıtıyorum ama gerçekten çok açıklayıcı yorumların... Bunun için ayrıca teşekkür ederim. Şimdi ki testte sayı ve hareket artmış sanki biraz daha... Doktorumuz şehir dışındaymış, gösteremedik. Ama morfoloji düşmüş... Onun için bir önerin var mı? Proxeed Plus kullanınca değişiklik olur mu?
Günaydın canım,gece uyuyamamışsın galibaestağfurullah,ne demek baş ağrıtmak,biz burada birbirimize destek olmak bildiklerimizi paylaşmak için varız.testin sonuçlarına gelince sayı gayet güzel artmış,sayı sorununuz yok,sıvılaşma sorunu da ortadan kalkmış gibi görünüyor,hareket de gayet iyi,morfoloji önceki kaçtı hatırlayamadım fena değil dediğime göre 4ün biraz üzerinde olmalı ama şimdiki 3 çıkmış ve sperm miktarı az!!! Sperm miktarı için ceviz yesin su içsin bol bol eşin,ayrıca morfoloji için de evicap ve proxeed plus kullansın eşin. Testi daha önceki yerde yaptırdınız değil mi? Dikkatle bakınca devlet hastanesi olduğunu görüyorum. Bizim devlette yaptırdığımız testle özelde yaptırdığımız test arasında bayağı fark çıktı. Özelde de bir kere test yaptırsın bence.İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.
canım bu arada çakşır suyunu nasıl kullandı? Şu nette satılanlardan mı?