Preseed kullananlar

Ben en son gittiğimde 3 yumurtadan sadece 1 tanesi gelişmişti o da 18ml di prengnly diye iğne yazdı vurul bugün deri ama ben dün akşam iğnemi vuruldum ama değerlendiremedik Can'larım spoşlar boşa gitti. Bugünü değerlendireceğiz ,ovülasyon testlerimi ekliyorum üstteki dün sabah ortadaki akşam en alttaki de bu sabahki

Eklentiler

• image.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 58
canım inşallah bu akşam değerlendirirsiniz zaten bak daha yeni bu sabah tam koyu çıkmış. sonrasında ayaklarını kaldırıp yada beline yastık koyup yat 2-3 saat hepsi içeri gitsin. onlar bugün ortada buluşurlar inşallah!

ya canım ali vbeye iyi diyorlar da acaba laboratuvar nasıl. Amannnnnnnnnnn kafayı yiyeceğim bu gidişle
cnm bu kadar takma kuzum ya hayırlısı de bol bol dua et allahım yardımcın olsun kuzum iyi haberlerde dön inşş ama bence bu ay git ön görüşme yap adet olursan direk başlasınlar tüpe ilaca iğneye

bugünü yarını degerlendir cnm bnm inşş tüpe gerek kalmaz kaynananda sevinir inşş onada geçmiş olsun acil sifalar cnm bnm

canım sayı 118 milyondu sanırım yani sayı gayet iyi idi morfolojiyi de hatırlamıyorum ama o da normaldi. yani tek sorunu hızdı
maşallah sayıya bak. Allah herkese böyle sayılar versin canım. Senin eşinin son testte toplam kaç milyon vardı canım. Benimkinin son testini fakültede yaptırdık biliyorsun o yüzden fakültedeki değerleri mi baz alayım yoksa özelde yaptırdığımızı bilemiyorum ama eşimin özelde sayı toplam 51 milyon ileri hareket %43 yerinde %27 morfoloji %11 di. fakültedekinde sayı 64 milyon ileri hareket %29 yerinde hareket %6 morfoloji %7 çıktı. Haftaya gidip yine aynı özelde test yaptıracak eşim. Bakalım değerler nasıl çıkacak?

Canım ya benim eşimin de ilk 1.5 sene önceki testte sayısı 108 milyondu
Bir senede 38 milyona düştü ise tekrar yükselebilir
Son test fakulte 26 milyon, özelde 38 milyon canım. Sayı falan şu anda hiçbişey umrumda değil ben yumurtlarsam olacak inşallah ya çok ümitliyim canım.
Geçen ay dibe vurdum şimdi moral motivasyonun olarak silkinip kendime geliyorum. Bahara kadar elimden geleni yapıp tüpe öyle geçmek istiyorum.

Kzlar ben tüp bebek için igneye basladm bugün haydi Bismillah dedm dua edn ban
hadi cnm bnm inşş güzel sonucu bu ay alırsın kavusursun bebeişlerine rabbim hayırlısını nasip eylesin ..
adetin kacıncı günü bugün iğneye başladın cnm kaç gün kullanacaksın

hadi cnm bnm inşş güzel sonucu bu ay alırsın kavusursun bebeişlerine rabbim hayırlısını nasip eylesin ..
adetin kacıncı günü bugün iğneye başladın cnm kaç gün kullanacaksın
3.cü günü bugün cnm.belli degl baklm salı cagrdi eltim 15 gün kullandıNiğde baklm bende nasl olcak

Canım tekrar merhaba... Eşim sperm testi yaptırdı yeniden... Biz önceki testten bu yana çakşır suyu ve organik soğuk pres keçi boynuzu pekmezi kullandık. Ama tabi düzenli değildi... Dediğin gibi nar ve ceviz yemeye başladı. Suda az az içiyo... Kusura bakma böyle başını ağrıtıyorum ama gerçekten çok açıklayıcı yorumların... Bunun için ayrıca teşekkür ederim. Şimdi ki testte sayı ve hareket artmış sanki biraz daha... Doktorumuz şehir dışındaymış, gösteremedik. Ama morfoloji düşmüş... Onun için bir önerin var mı? Proxeed Plus kullanınca değişiklik olur mu?

Eklentiler

• image.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 118
Günaydın canım,gece uyuyamamışsın galiba estağfurullah,ne demek baş ağrıtmak,biz burada birbirimize destek olmak bildiklerimizi paylaşmak için varız.testin sonuçlarına gelince sayı gayet güzel artmış,sayı sorununuz yok,sıvılaşma sorunu da ortadan kalkmış gibi görünüyor,hareket de gayet iyi,morfoloji önceki kaçtı hatırlayamadım fena değil dediğime göre 4ün biraz üzerinde olmalı ama şimdiki 3 çıkmış ve sperm miktarı az!!! Sperm miktarı için ceviz yesin su içsin bol bol eşin,ayrıca morfoloji için de evicap ve proxeed plus kullansın eşin. Testi daha önceki yerde yaptırdınız değil mi? Dikkatle bakınca devlet hastanesi olduğunu görüyorum. Bizim devlette yaptırdığımız testle özelde yaptırdığımız test arasında bayağı fark çıktı. Özelde de bir kere test yaptırsın bence.İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.

keklik_58 sigarayı bıraktım canım dün gece
canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaa tebrik ediyorum seni. Yapabileceğin en iyi şeyi yaptın bile. Bak ben bıraktıktan sonra hayatım o kadar kaliteleşti ki anlatamam. Canım bir kere saçların tertemiz kokuyor,günlerce yıkamasan saçlarını şampuan kokusu gitmiyor. Sürekli diş fırçalamak sakız çiğnemek gibi dertlerin olmuyor,içtikten sonra yanından geçen insanların kokundan rahatsız olması gibi bir durum olmuyor. Ben ilk bıraktığımda patronumun odasına girdiğimde bütün sigara isteğim kaçardı,sen içmeyip başkası içerse kokunun ne kadar kötü geldiğini algılıyorsun. bıraktıktan sonra hiç içmedim mi,tabi ki içtim ara sıra da içiyorum hele bu son zamanlarda. Her şey o kadar üst üste geldi ki canım istemediği halde sırf psikolojik olarak kötü olduğum için içiyorum.

canım bu arada çakşır suyunu nasıl kullandı? Şu nette satılanlardan mı?

Uyudum ama biraz daha geç... Evet canım, bu sefer devlet hastanesinde istem yapıldı. Referans değerlerine bakınca pek fark yok, aslında ben ona aldanmış olabilirim... Tekrar laboratuvar da bakalım o zaman... Bugünden itibarende proxeed ve evicapa başlıyoruz... İnşallah tez zamanda hepimizden güzel haberler gelir...

canım bu arada çakşır suyunu nasıl kullandı? Şu nette satılanlardan mı?

Nette satılanları bilmiyorum ama biz aktardan hazır aldık... Bunun kökünden daha iyi olduğunu söyledi. Sabah akşam aç karnına bir kahve fincanı içti... Tabi ilk şişe bitene kadar biraz eziyet çektik, biraz daha otoriterdik ama ikinci şişede otoritemizi koruyamadık (tadından ötürü)...

Eklentiler

• image.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…