Ben de artık dün akşam tarlusal à başladım... 36. Günüm ve tık yoktu. Bhcg de 0.0 çıktı. Bu ay yumurtlamadım heralde..Ben karadeniz medicalpark ta hasan Tahsin diye bir doktora yaptırdım memnun kalmadım bende fakültede tüp yaptırmayı düşünüyorum dün kırmızılar geldi zaten
noldu cnm ya hayırdırgünaydın arkadaşlar,ben toparlanmaya çalışıyorum zor da olsa
günaydın arkadaşlar,ben toparlanmaya çalışıyorum zor da olsa
yengem vefat etti canım,anne yarım gitti.noldu cnm ya hayırdır
basınız sagolsun cnm bnmyengem vefat etti canım,anne yarım gitti.
sağol canım dostlar sağolsun.Yengemin hastalığı boyunca hep dua ettik Rabbim görme engelli engelli oğlu var,bari onun yüzüne gül de annesiz bırakma dedik ama olmadı Rabbim o garibanı bir de annesiz bıraktı.basınız sagolsun cnm bnm
Ben geçen yil aşılama yaptirmisti ondan sonra bir daha doktora gitmedim eşim yeni doktora gitti hiçbir değişme yok bi kaç tane daha ilaç vermiş 3 ay daha kullanacak ve tekrar doktora gidecek değişme yine olmazsa doktor tek çare tüp bebek demis eşim şimdi 3 ay beklemeden direk tüp bebeğe mi geçiş yapsak diyor ama ben tüp bebek de olmazsa diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak cok yipranirim sen bi görüş bakalım ne diyecekler olmazsa bende bir sonra ki ay gitmeyi düşünüyorumBen de artık dün akşam tarlusal à başladım... 36. Günüm ve tık yoktu. Bhcg de 0.0 çıktı. Bu ay yumurtlamadım heralde..
Fakulte ile görüştün mü sen hiç? Ben bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra görüşmek için Trabzona gitmeyi düşünüyorum...
başınız sağolsun, allah sabır versin, çocuğuna yardım etsin rabbimsağol canım dostlar sağolsun.Yengemin hastalığı boyunca hep dua ettik Rabbim görme engelli engelli oğlu var,bari onun yüzüne gül de annesiz bırakma dedik ama olmadı Rabbim o garibanı bir de annesiz bıraktı.
Canım araştırmaya başladım hastane doktor medicalparkda ufuk bey varmış.Ben geçen yil aşılama yaptirmisti ondan sonra bir daha doktora gitmedim eşim yeni doktora gitti hiçbir değişme yok bi kaç tane daha ilaç vermiş 3 ay daha kullanacak ve tekrar doktora gidecek değişme yine olmazsa doktor tek çare tüp bebek demis eşim şimdi 3 ay beklemeden direk tüp bebeğe mi geçiş yapsak diyor ama ben tüp bebek de olmazsa diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak cok yipranirim sen bi görüş bakalım ne diyecekler olmazsa bende bir sonra ki ay gitmeyi düşünüyorum
sağol canım dostlar sağolsun.Yengemin hastalığı boyunca hep dua ettik Rabbim görme engelli engelli oğlu var,bari onun yüzüne gül de annesiz bırakma dedik ama olmadı Rabbim o garibanı bir de annesiz bıraktı.
Başınız saolsn cnmsağol canım dostlar sağolsun.Yengemin hastalığı boyunca hep dua ettik Rabbim görme engelli engelli oğlu var,bari onun yüzüne gül de annesiz bırakma dedik ama olmadı Rabbim o garibanı bir de annesiz bıraktı.
Slm.cnm ben tup bebeğe baslym iğneler alcm 3 gün snra senn esnde sorn ne fazla takip edemedim kusura bakma birde nerde oturuyrsn belki birbirmze yardmci olrzBen geçen yil aşılama yaptirmisti ondan sonra bir daha doktora gitmedim eşim yeni doktora gitti hiçbir değişme yok bi kaç tane daha ilaç vermiş 3 ay daha kullanacak ve tekrar doktora gidecek değişme yine olmazsa doktor tek çare tüp bebek demis eşim şimdi 3 ay beklemeden direk tüp bebeğe mi geçiş yapsak diyor ama ben tüp bebek de olmazsa diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak cok yipranirim sen bi görüş bakalım ne diyecekler olmazsa bende bir sonra ki ay gitmeyi düşünüyorum
Hastahane de doktor da aşılama yapılmadan önce rahim filmi çekilmesi gerekirken ben bilmiyordum çekmeden aşılama yaptılar test yapma günüm geldi geçti hiç arayıp sormadilar sonucu doktor aşılama günü konferansa gitti ufuk bey yaptı son aşamayı ama o da eşimin verdiği örnekle ilgili bilgi istememe rağmen hiç doğru düzgün konuşmadıCanım araştırmaya başladım hastane doktor medicalparkda ufuk bey varmış.
Ya çok kararsızım hangisi ile görüşsek diye bir de başka şehirden kalkıp gideceğiz aynı gün iki tarafla da görülebilir miyiz bilmiyorum. Fakülte aslında daha tercihim olur ama süleyman hocayı görebilir miyiz onu da bilmiyorum yoksa sadece asistanla görüşmek için gitmek istemiyorumaslında bir gün fakulteyi arayıp sorsam süleyman hocaya muayene olabiliyor muyuz diye?
Kafam allak bullak oldu. Adet günümde gideyim diyorum belki klomen falan başlarlar diye ama herhalde aynı gün içinde tedaviye başlamazlar bir ay sonra adet olunca gel derler. Zaten adetimin günü de belli değil bugün 39. Günüm tarlusal bitmedi hala devam ediyorum geçen sefer tarlusal üstüne 10. Günde adet olmuştum bakalım bu defa ne zaman olucam.
Tedaviye karar vermek bile ne kadar zor yaaaa
Sen medicalpark tan neden memnun kalmadın peki canım? Doktorla mı alakalı yoksa hastane ile mi alakalı?
Eşimde aglütinasyon ve ileri hareket 0 hiç değişmedi 1 yildir trabzonda oturuyorum sen nerdesin sizde Problem neSlm.cnm ben tup bebeğe baslym iğneler alcm 3 gün snra senn esnde sorn ne fazla takip edemedim kusura bakma birde nerde oturuyrsn belki birbirmze yardmci olrz