Preseed kullananlar

grpaysgl grpaysgl nasılsın ne durumdasın? Ben bugün iğne vurulacağım. Umudum yok o yüzden pek ciddiye almıyorum bu ayı. Ya tüp bebek düşünüyoruz artık,aşılama ile hem maddi hem de manevi olarak yıpranmaya gerek yok diye düşünüyoruz ama karar veremiyorum nereye gitsem diye. bir çok dr işlemleri istanbulda falan yaptırıyor ama ben şehir dış istemiyorum olsa da adana falan olsun bari diyorum. Sen biliyorsun nova ne kadar dedi tüp bebeğe??? Arkadaşım soyarlar sizi resmen diyor. İşlemi burada yani antepte yapan neresi var acaba. İstanbula git gel yapma şansım zor. Adanada bahçeci mi bahçeşehir mi ne var

Hastahane de doktor da aşılama yapılmadan önce rahim filmi çekilmesi gerekirken ben bilmiyordum çekmeden aşılama yaptılar test yapma günüm geldi geçti hiç arayıp sormadilar sonucu doktor aşılama günü konferansa gitti ufuk bey yaptı son aşamayı ama o da eşimin verdiği örnekle ilgili bilgi istememe rağmen hiç doğru düzgün konuşmadı
anladım canım.... yarın tarlusalım bitiyor. 1 haftaya da adet olurum heralde. eşimle de konuştum iki tarafa da gidelim dedi. inşallah yetiştiririz ikisini de... en azından profesyonel bir görüş almış oluruz... mutlaka yazarım buraya zaten görüştükten sonra. tşk ederim bilgilendirdiğin için...

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün. Ben daha iyiyim en azından toparlanıyorum. Z zeynep bal canım hayırlı olsun,inşallah güzel haberler alacaksın,başladın mı iğnelere? Eltinin sonucu belli oldu mu? Ay inşallah güzel haberler verirsin. Benim 3 yumurtam vardı ama sadece 1 tanesi gelişmiş,üzüntüden ağlamaktan galiba yumoşlarımı geliştiremedim,sağlık olsun,bugün iğnemi vurulacağım. Adet olunca tüp bebek için görüşmeye gideceğim bir yerlere ama karar veremiyorum nereye gitsem diye,kafamda deli sorular.
evet kekliğim nereyle görüşsem hangisinin laboratuvarı daha güvenilir kafam patladı.... trabzondan genel olarak kimse pek memnun değil ama okuduklarımdan çıkardığım sonuç. kadının hiç embriyosu olmamış doktor da senin yumurtan kalitesiz falan demiş sonra istanbula gidip yeniden tüp yaptırmış ve baya bir embriyo oluşmuş. teknikleri falan önemli imiş. imsi yokmuş trabzonda (o da nedir daha bakamadım bile:KK51: )
ilaçsız tüp bebek diye bişey varmış onu da yeni duydum. yumurta geliştirici ilaç kullanmadan alıyorlarmış yumurtayı. o da güzel bişeye benziyor ama yumurta sayısı az olur herhalde öyle.. görüşmeye gidersen tüp bebek için yaz mutlaka canım bize de. gerçi ben senden daha önce gideceğim sanırım haftaya adet olursam giderim gibi. gerçi adeti beklemeden de ön görüşmeye gitsek iyi olurdu ama... amaaaannnn şaşırdım ne yapacağımı

kızlar merhaba nasılsınız uzun süredir giremedim . benim 2 aşılamam oldu bir de tüp bebek ama o da tutmadı malesef
Yavrum ya nerelerdesin sen ne zamandır yoksun en son tatile çıktığımda görüşmüştük seninle diye hatırlıyorum. o kadar zaman geçti yani. Canım aşılamanın tutma ihtimalinin düşük olduğunu biliyorsun. tüp bebekde de ilklerden ziyade ikinciler başarılı oluyor. Rabbim hayırlısıyla hepimize verecektir inşallah. Tüp bebek işleminde kaç yumurtan toplandı? kaçı döllendi,donmuş yumurtan var mı? Ne kadar tuttu tüp bebek?

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün. Ben daha iyiyim en azından toparlanıyorum. Z zeynep bal canım hayırlı olsun,inşallah güzel haberler alacaksın,başladın mı iğnelere? Eltinin sonucu belli oldu mu? Ay inşallah güzel haberler verirsin. Benim 3 yumurtam vardı ama sadece 1 tanesi gelişmiş,üzüntüden ağlamaktan galiba yumoşlarımı geliştiremedim,sağlık olsun,bugün iğnemi vurulacağım. Adet olunca tüp bebek için görüşmeye gideceğim bir yerlere ama karar veremiyorum nereye gitsem diye,kafamda deli sorular.
Tatlm cuma baslym.inş.eltim inde hafta ya pazrtesi belli olcak inşallah Ben.eurofortil var burda orya gdcem.cnm hem en uygun fiyat olark.hemde 4 dörtlük herks burayı.tavsiye etti.üzülme.snde cnm ya allah a sukredelm.ki.ti tıp da care çok bi git.konsmya tüp.bebek.merkezine o kdr gzl.cihazlar seçenekler varki şaşrdım yani bebek olsn dyw ellerinden geleni yapiyrlar

Eşimde aglütinasyon ve ileri hareket 0 hiç değişmedi 1 yildir trabzonda oturuyorum sen nerdesin sizde Problem ne
Bizimde harekt sorunu var cnm ileri harekt 13 yernde hareket 3 cnm Mart ayındaki teste baktm geçen hastnde ileri hareket 23 Muş ben şok oldm nasl düşmüş hayret bişey bende hiç dikkat etmemsm

Yavrum ya nerelerdesin sen ne zamandır yoksun en son tatile çıktığımda görüşmüştük seninle diye hatırlıyorum. o kadar zaman geçti yani. Canım aşılamanın tutma ihtimalinin düşük olduğunu biliyorsun. tüp bebekde de ilklerden ziyade ikinciler başarılı oluyor. Rabbim hayırlısıyla hepimize verecektir inşallah. Tüp bebek işleminde kaç yumurtan toplandı? kaçı döllendi,donmuş yumurtan var mı? Ne kadar tuttu tüp bebek?

kuzucum merhaba evet taa o zaman görüşmüştük. 20 yumurtam toplandı bunlardan 18 i döllendi. 7 tanesi 5. güne kadar geldi canım. 5. gün 2 embriyo yerleştirildi gerisi donduruldu. tüp bebek 5250 tuttu ilaçlar 1500 civarında 1500 de dondurmaya verdik.

Sizde demi harekt sorunu var birde kadında sorun olunca tutmuyormus öyle duydm yani tutma şans i azms diyeym ama Rabbim ol dedktn sonra gerisi hikaye gerçi siz nerde tüp bebek yaptrdnz

zeynepcim ben novaartta yaptırdım ankarada. benim hsg filmim çekildi. sıkıntı yok dendi rahim kalınlığıyla ilgili de bir sorun yok. yani bilmiyorum ki başka bişey mi :KK43:

Ben geçen yil aşılama yaptirmisti ondan sonra bir daha doktora gitmedim eşim yeni doktora gitti hiçbir değişme yok bi kaç tane daha ilaç vermiş 3 ay daha kullanacak ve tekrar doktora gidecek değişme yine olmazsa doktor tek çare tüp bebek demis eşim şimdi 3 ay beklemeden direk tüp bebeğe mi geçiş yapsak diyor ama ben tüp bebek de olmazsa diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak cok yipranirim sen bi görüş bakalım ne diyecekler olmazsa bende bir sonra ki ay gitmeyi düşünüyorum

canım önce eşindeki hareket problemini halledin. o olmadan tüpe geçmek mantıklı değil. bir o problemi hallettiğimiz halde tutmadı. yani risk alma bence canım

Y
kuzucum merhaba evet taa o zaman görüşmüştük. 20 yumurtam toplandı bunlardan 18 i döllendi. 7 tanesi 5. güne kadar geldi canım. 5. gün 2 embriyo yerleştirildi gerisi donduruldu. tüp bebek 5250 tuttu ilaçlar 1500 civarında 1500 de dondurmaya verdik.
İn kaç peki 30 yaş altına tek embriyo transferi yapiliyormus

canım önce eşindeki hareket problemini halledin. o olmadan tüpe geçmek mantıklı değil. bir o problemi hallettiğimiz halde tutmadı. yani risk alma bence canım
Canım hareket hiçbir şekilde düzelmedi zaten bu yüzden doktor tüp bebek dedi zaten tüp de en kaliteli spermlerin yerlestirmiyorlar mi

grpaysgl grpaysgl nasılsın ne durumdasın? Ben bugün iğne vurulacağım. Umudum yok o yüzden pek ciddiye almıyorum bu ayı. Ya tüp bebek düşünüyoruz artık,aşılama ile hem maddi hem de manevi olarak yıpranmaya gerek yok diye düşünüyoruz ama karar veremiyorum nereye gitsem diye. bir çok dr işlemleri istanbulda falan yaptırıyor ama ben şehir dış istemiyorum olsa da adana falan olsun bari diyorum. Sen biliyorsun nova ne kadar dedi tüp bebeğe??? Arkadaşım soyarlar sizi resmen diyor. İşlemi burada yani antepte yapan neresi var acaba. İstanbula git gel yapma şansım zor. Adanada bahçeci mi bahçeşehir mi ne var
cnm valla novada bence cok degil yani 7,5 felan cnm korkma benim bildigim antepte burası bide sonko var galiba yaka konukoglu tam hatırlamıyorum cnm ben bi arastırayım ama herkes novadan memnum benm bildigim cnm sende ara hastahaneyi fiyatı konuş bi tatlım

cnm valla novada bence cok degil yani 7,5 felan cnm korkma benim bildigim antepte burası bide sonko var galiba yaka konukoglu tam hatırlamıyorum cnm ben bi arastırayım ama herkes novadan memnum benm bildigim cnm sende ara hastahaneyi fiyatı konuş bi tatlım
canım kayınvalidem hasta yarın ameliyat oluyor,kalın bağırsaktan 2.evre kanser teşhisi koyuldu,sürekli ölürüm görmem çocuğunuzu diyor o yüzden tüp düşünmeye başladık. Konukoğlu ile sanko aynı canım,ali tahtacıyı beğeniyorlar,novaya gitmeyeceğim,işlemler 7,5 falan tutuyor ama ıvıra zıvıra tahlillere de işlem kadar para alıyorlarmış,gidersem ali tahtacıya gideceğim,muayenesi 50 tlymiş galiba,adet olunca gidip eşimle görüşeceğiz büyük bir ihtimalle. Kuzenim de ikinci bebeğine ona gitmişti,yeni yapılan binada tüp bebek takibi yapılıyormuş.gidip görüşeceğiz adetimde işte,hem işlemi de antepte yapıyorlar,çalışırken uzun süreli izinler sıkıntı oluyo

X