Preseed kullananlar

ya canım neden böyle oldun ki bu ay,ne güzel düzelmişti adetlerin,inşallah bir an önce olursun da kurtulursun. ben adetimi dört gözle bekleyeceğime hiç inanmazdım ama bu ay anladım 11 gün gecikince,çok zor bir durum.

xpreiaZ canım dr a falan gitmedin de mi? Tarlusal falan ilaç aldın mı peki? Benim de 3 yumurtam varmış,2 gün daha ilaç kullan cuma gel dedi. Bu ay ilk kez 3 tane yumurtam oluyor,normalde hep 2 yumurtam oluyoru,incir yemeye dikkat ettim bu ay onun etkiside olmuştur belki.

ayy maşallah canım inşallah bu ay gelir güzel haber. aşılama yapmayacaksın değil mi? sadece yumurta takip?

kekliğim valla ben de anlamadım ki... yarın bir prolaktinime bakayım diyorum belki yine o yükselmiştir. anlayamadım ki hiç bu ay biliyorsun karbonhidrat da yemedim tatlı krizlerim yok denecek kadar azaldı, insulin direncimin geçtiğini düşünmüştüm. şeker ilacını içiyordum. kilom da normale döndü. yani polikistik overe bağlı düzensizlik olması çok anlamsız!! bir ara prolaktinim yüksekti adet gecikmelerini ona bağlamıştım... bir bakayım o da normal ise polikistik overim soru işareti olmayıp kesinleşmiş olacak.

hiçbir belirti yok adete dair, gebelik testini yine sabahtan yaptım tertemiz tek çizgi

kekliğim yaaa bir tarafım diyor ki daha neyi bekliyorsun git tüp yaptır, öbür tarafım da marta kadar daha bekle diyor... bir de hazır adet görmüyorken bebek düşüncesinden biraz sıyrılır gerginliğimi azaltır bu dönem diye tarlusal içesim bile yok... yarın bir kan vereyim bakalım ne yapacağıma karar veririm.
haa bir de bulunduğum ilçede kadın doğumcu yok, işten izin almam da mümkün değil bu iki hafta arkadaşlar izinli yerlerine bakıyorum. ancak 2 hafta sonra izne ayrılıcam o zaman gidebilirim kadın doğuma ... diyorum ki işte o izinde trabzona gidip tüp bebek merkezi ile görüşsem mi acaba??? ayyyy kafamda deli sorular....

arkadaşlar merhab
al benden de o kadar canım,kayınvalidemin bağırsağında yara vardı,kolonoskopi yapıldı 2 kez parça alındı ve durum kritik,ameliyat olcak ama korkuyorum bir şey olur torununu göremez diye o yüzden çalışmaları hızlandıracağız büyük bir ihtimal,maddi durumumu ayarlamaya çalışacağım ev aldık o yüzden aylık ödemelerimiz var ve en kısa zamanda bende tüp bebek için görüşmeye gideceğim birilerine gibi duruyor.

Aynen cnm

Merhaba kızlar... Bende sipariş verdim, umarım bende işe yarar... Spermiogram testinden anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Ben bir tek spermin yavaş olduğunu anladım...

Eklentiler

• image.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 120
Sen trabzon un hangi ilçesinde oturuyorsun bende trabzondayim burda doğru düzgün bir şafak bey var onun dışında karadeniz has. Yaptırdım aşılama nefret ettim ordan hiç ilgilenmediler

Merhaba kızlar... Bende sipariş verdim, umarım bende işe yarar... Spermiogram testinden anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Ben bir tek spermin yavaş olduğunu anladım...
görebildiğim kadarıyla sayı 22 milyon ml de,sayı fena değil ama sayının artması bebiş ihtimalini de arttırır bunu unutma
hareketi düşük biraz ama proxeed ile artar inşallah. Yerinde hareketlileri hareketlendirebilirseniz sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum,morfoloji kötü değil,ama sıvılaşma süresi biraz uzun,bol bol su içsin,bu aralar mevsimiyken nar yesin bol bol,ceviz de yesin ki sperm miktarı artsın,benim eşiminde değerleri düşük biraz,proxeed plus,evicap içiyor bir de sabah ve akşamları keçi boynuzu pekmezi yiyor 1 yemek kaşığı.

Havuç suyu diyor Saraçoğlu. Eşim yanımda değil gelsin ben onu yapıcam bu ay. Ben adet olana kadar kür bitmiş olur heralde
canım ya benim eşim de keçi boynuzu pekmezi yerken tiksiniyor artık,yeni mahsül keçi boynuzu bulamadığımız için pekmezini almıştık bu ikinci kavanoz yarı oldu,bittikten sonra mevsimiyken havuç suyuna mı başlasak acaba diyorum.ama benim katı meyve sıkacağım yok!!!

yani turkiyeden bir siteden alabilirim.bi aralar sadece yurt disindan alinabilir diye duymustum da.tamam o zaman.bu arada kür konusunda hic bilgim yok. Cok tesekkur ederim cevap icin
Canım sperm hızlandırıcı olarak ibrahim saraçoğlu havuç kürünü tavsiye ediyor.

hangi doktora gittin cnm
canım adet olmayınca azize gitmiştim ya,10 gün dolmadı ya boş yere para vermeyeyim diye yine azize gittim dedim iğneyi şimdiden yazın belki şehir dışında olurum diye (sırf iğneyi yazsın diye) yarın gel tekrar bakalım büyüme vardır zaten ona göre iğneni yazarım dedi,şimdi ben bugün gitsem ücret öder miyim acaba,ayın 16sında gitmiştim çünkü. Eğer ödemem gerekirse cumartesi giderim ödemeyeceksem de bugün gider iğneyi yazdırırım diye düşündüm.

Sen trabzon un hangi ilçesinde oturuyorsun bende trabzondayim burda doğru düzgün bir şafak bey var onun dışında karadeniz has. Yaptırdım aşılama nefret ettim ordan hiç ilgilenmediler
Ben Trabzon da yaşamıyorum gümüşhanedeyim. Henüz doktorlar hakkında da hiç bilgim yok. Fakulteye gitmeyi düşünüyordum süleyman hocaya.
Medikal park ta mı senin dediğin doktor? Burda biri yaptırmış da medikal parkta çok şükür tutmuş 4 aylık oldular ama kaçıncı deneme vs bilmiyorum hiç...
Özel karadeniz ile medikal park da ortak hastane miymiş ne diye duydum ama...

canım eşim cuma yada cumartesi gelecek. ben başlamayı düşünüyorum havuç suyuna. ondan sonraki haftalarda da tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidicem kesin karar verdim. hemen tüpe girmesek bile akıl alırız. şu an zor duruyorum yerimde heyecandan. yeni bir sayfa açacak gibi hissediyorum...

tamam ameliyat olalı 5 ay oldu , belki bekle bir sene geçsin diyecekler ama toplama bakınca 2.5 sene etti nerdeyse. artık rahatça arkama yaslanıp beklemeye tahammül edemiyorum...
katı meyve sıkacağını da 2. hamileliğimde annem hediye almıştı meyve suyu içersin taze taze bebeğe vitamin gider diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…